sadece bende mi oluyor, resmen canavara dönüşüyorum. Soft başlasam da birkaç dk sonra canı yandığını söylüyor herkes. Sinir sorunum mu var anlamadım ki
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Acele ediyor olabilir misin acaba. ?
Sanmıyorum çünkü uzun sürüyor
Ozaman ya kocaman bir penisin var ya da partnerin hazır olup olmadığına dikkat etmiyosun. Herkes bir noktaya kadar canavarlasır. Ama sana "herkes" bunu söylüyosa bir ayrıntılara bak derim.😉
Penisim bot al boyutta benim sorunum aslında hızlı davranmaktan ziyade sert davranmak sert davranmak istemesem de engel olamamak
Öyleyse umalimda bir daha ki partnerin sert seven biri olsun
Sorsan herke sert seviyor 😀
🤣 o yüzden sormayip ya da seçmeyip umuyoruz.
İllaki konuşuyorsun sert severim felan diyince bende bütün libido tavan oluyor 😀
Haklısın. Siz erkekler söz konusu olunca yorumlamak daha kolay. Ama bizde öyle değil. Ve tabi duyduklarından etkilenmiş oluyosun bir kere
Siz de nasıl?
Aslında kadınların çoğu Türk kadını doğru düzgün bir cinsel hayata sahip olmadığından sadece ezbere konuşuyo bence sert severim ya da sevmem derken. O yüzden yaşamadan anlamak mümkün değil. Ama erkekler öylemi nekadar iyi olduğunun uzun sürdüğünün ya da ne çok kişi ile yaptığının reklamini yapıyorsa okadar içi boş demektir 😂
Benim sorunum bunlardan hiçbiri değil 😀 ne kadar uzun sürdüğü karşıdakine bağlı ben şu kadar süre kalıyorum diyenlerin yalanlarını gülerek dinliyorum 😀
Hayır hayır bunu senin için söylemedim zaten. Genel için söyledim.
Alınmadım ruh halimi sorguluyorum 😀😀
Soruyu beğenirsen yazarım 😉
Bende henüz gözükmüyor mesaj yazabiliyosan yazarmisin?
Mesajların kapalı
Açtım galiba bayadır girmiyorum buraya
Yazdım 😉