Kimisi acı vermeyi kimisi acı çektirmeyi kimi aşağılamayı kimi yüceltmeyi kimi gücünü göstermeyi kimi şehveti kimi hırsı kimi aşkı kimi şefkati... vs bir çok durumun peşine düşeriz. Sizi kendine çeken o duygu nedir?

Yüceltmek değilde partnerle aynı seviyede denk olmak biraz daha ilerisi ona duygusal, bedensel ve karakterime değer göstermek ve onu zihnimizde süslemek en değerli kılınan hareket bana göre bunu yüceltmek olarak görmüyorum ama oldukça seviyorum, acı çektirmekten kesinlikle haz almam hissettiğim an sonlandırırım, güç ve şehvet birazda ruhsal duyuyla hareket şefkatin, şehvetin, kibarlığın rengarenk eşliğinde seviyeli hard'a kadar yükselen en rüyamsı ilişkiler her zaman favorimdir. Konuşurken ve yakınlaşırken partnerin istekli baskın karakteri, yüz hatları, olgun tavırları, cesurluğu, şehveti ve hem yönetilir hemde karşı güç uygulaması benim için rüyanın başlangıcıdır.
Partnerimi öperken ellerimi kalçasında nazikçe gezdiririm. boyun bölgesini hafifçe yalarim, ensesinden başlayarak beline kadar olan kısmına ıslak öpücükler kondurarak ön sevişmeyi daha heyecanlı hale getiririm. Parmaklarımla bacak içerisinden aşağıdan başlayarak vajinaya doğru yapacagim hafif dokunuşlar ile birlikte partnerimin tahrik olmasini sağlarım buda bana aşırı derecede zevk verir ve Nirvana az kalır :))
Tutkulu bir aşık , istekli bir partner. Gerisini koyver gitsin 😂
İstemek ve karşıdaki insanın tüm beden dilinde, gözlerinde yandığını hissetmek ve görmek.. Zaaflara dokunmak beni heyecanlandırıyor.. Sevişmek değildir marifet bana göre.. Duygularla o ulaşma aşamasını zirveye taşımak gerek.. Susamış dudaklar, alev alev yanan bakışlar, buram buram arzu kokan dokunuşlar.. Sonrası savaş yeri.. Keyifli günler..
Teşekkürler yavrum 😘💕
Cevap
48Cevap
Selam gadası 🙃
Partnerimin benden daha tutkulu olması beni daha hazza ulaştırır.
#gadası
Aşağılama ve yüceltme nedir ya? Ne yaparım ne yapılmasına izin veririm. Cinsellik mi yaşayacağız yoksa birbirimizi mi yerin dibine sokup sonrasında poh pohlayacağız :) Patates çuvalı gibi yatmasın yeter :)
İsteklerin ve arzuların uyumlu olması.
Tutkunun en üst notta yaşanması ve limit olmaması. Bunlarla birlikte gelen düşüncelerin değil, ilkel arzuların kamçıladığı bir birliktesin sonunda nirvanaya ulaşmamak imkansızdır
Tutkulu olması karşımdaki insanın beni kendine çekmesi😄
Aynı kafadayız patron 😎
Beni istediğini vücuduyla belli etmesi hem daha çok haz verir, daha fazla tahrik eder, nirvanaya da ulaştırır.
giriş gelişme sonuc kavramları olan bır atraksıyon ayırmak zor , velev ki yukarda bahsettıgın argümanları kullanmak hoş tabıkıde hazzı katlar.
Karnımı emerek aşağıya inmesi sonra emcüklemesi üfff çok iyi bi hazz sıcak ağzı ıslak dili falan emmesi anlatılmaz yaşanır aga
Cinsel ilişkiye düşkün olmasını istemiyorum sevgilimin daha önemli etkenlere sahip olmasını istiyorum
Anı yaşayarak yavaş yavaş ilerlemek ve partnerin zevk aldığını bilmek özellikle bu çok tahrik ediyor insanı. Mutlu olmaktan çok mutlu etme hissi insanı hep daha çok tahrik etmiştir.
Boşalacakken , sona gelmişken, ''Sakın bak, sakın boşalma popiş herif'! ' diye tehdit ederek inleyen hatunun orgazmı, kendini usanmadan parmaklaması.
Ayni anda ayni seylerden zevk almak ciplak beni seyretmesi ben onu seyretmem cok hosuma gidiyor
Şehvet, tutku, aşk, sadakât. Söylerken bile içim hoş oldu. 😍
Kalbimi hızlandırmasi kalbim hızlandigi müddetçe ben her dokunuşunda nirvanaya cikarim
Nirvana nerdeki hiç gitmedim bilmediğim bir şeyi bana nasıl yaşatsın az insan olsun çok sevsin yeter karşımdaki kişi Nirvana falan bilmem ben 😂😂
Partnerimin aldığı zevki görmek yaşamak. Gözlerinin kayıp gitmesi ve o kasılıp gevşemelerini yaşamak bundan daha nirvanası yok.
Double BJ nirvanadır...
Partnerimle uyum ve sınırsız yasaksız pozisyon
Cinsel ilişkinin Olmaması
Sınırsız bir ilşki aşı eşiği yüksek bir partner
E bu Fahrettin Koca
@burdartükyok acı olacak aşı değil😂😂🤣
Ama güzedi eyvallah🤣
🤣👍
İki kadının aynı anda oral yapması
Sert * ve aynı anda boşalmak
Kadının orgazm anı ve aşırı ıslanması.
Tutkulu ve şehvetli bir seks🙂