Ben bunu 18 yapından beri hep yaşıyorum. Malum erkekler çok Abaza yani cidden adem beyinlerine kan gitmiyor. Çoğu ilk yakınlaşma sarılma öpüşmede bile kendini kaybedip cinsellik yaşamak istiyor. Şimdi ben istiyorum ki her şey düzgün ayarında zamanla olsun. Yani mesela başlar ilk zamanlarda sarılma öpüşme el ele tutuşma uzun sürsün zamanla güven sevgi büyüyünce cinsellik olsun. Ama asla bu kafa erkek bulamıyorum erkeklerin hepsi aç kurt gibi kuduruyor. Sevişmeden 1 ay flört edebilen bile görmedim yani. Kendini tutamayan yönetemeyen erkeğe de saygım sevgim azalıyor. Mesela şu an bir çocuk var bir kere buluştuk çok hoşlandık birbirimizden sinemada öpüştük elleştik filan el ele tutuştuk. Bugün de piknik yapıcaz öpüşürüz filan. Ben hemen seks istemiyorum sizce nasıl konuşayım ya da nasıl frenlerim. Kaliteli güzel ilişkim olsun istiyorum yani böyle hep odak seks olmasın.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(18-24)+1 yılFrenlemek istiyorsan; buluşmalarda sadece sohbet edin, en fazla sarılma vs. olsun. Çünkü, o tür temaslar olunca, ister istemez hemen o işe gidiyor akılları.
26 Yorumla
Soran+1 yılEvet öyle zaten biriyle hiç yakınlaşmadık ama diğeriyle sinemada oldu dün de oldu etti artık hep öpüşmek istiyor uzun darılmak etmek e benim de hoşuma gidiyor saten ama diyorum zaten yavaş gidelim yoksa ona kalsa ben okey desek direkt ses yapar. Yok ama zaten dolarda mekanda buluşuyoruz haftaya filan en fazla arabada öpüşürüz.
Soran+1 yılYa diğer ay tek gece kalmalı tatile gidelim diyoruz orada seks olabilir belki bilmiyorum çok arzuluyorum da bir ay iyi bence süre olarak.
Cevap sahibi+1 yılNe zamandır sevgilisiniz bilmiyorum ama bu kadar kısa sürede seninle olursa, büyük ihtimalle senden sıkılır gibime geliyor. O nedenle kendinize biraz daha süre verin ve gerçekten hazır olduğunuzda güzel bir zaman geçirirsiniz.
Soran+1 yılYani bence bu değişir hani seks yapıp böyle o yoğun ilgisini kaybeden erkek de var kaybetmeyen daha da bağlanan da var. Aslında bu bence ön yakınlaşmada da belli oluyor. Uzun uzun sarılan öpülen erkek bence seks erkek olsa da bağlanıyor ama tamtersi zaten değer vermeyen seks yapmadan önce de uzun uzun yatmak sarılmak öpüşmek istemiyor tek derdi penis meme oluyor. Ama ben de diyorum zaten yok daha erken diye o gaza gelince. Neyse zaten haftada bir görüşeceğiz ve dolarda görüştüğümüz için en fazla öpüşme sarılma olur.
Soran+1 yılDaha geçen pazar tanıştık çok yeni birkaç gün oldu yani.
Soran+1 yıl2 kez buluştuk bi avm sinema bi de piknik yaptık öpüştük oynaştık filan
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
11Cevap
Frenlediğinde trip atiyorsa olmaz o iş bunu normal karsilami zaten
24 Yorumla
Soran+1 yılAynen bence de öyle. Mesela 2 erkek bekledi peki vs filan dedi ondan sevgili olduk diğerleri hep ısrar ettiği için bitti.
Soran+1 yılAynen öyle yani bence de çoğunun amacı sırf cinsellik zaten ondan elemiş oluyorum 1 ay beklemeyen defolsun gitsin zaten.
- Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı.
+1 yılistek arzu varsa yasanir cinsellik ben oyle dusunuyorum ve cok kasmiyorum birde karis tatafa surekli soruyorum bu durumlarda hazir misin ister misin daha ileriye gidelim mi gibi
00 Yorumla sa lak. hem patlaksın hemde turşu kuruyorsun. ben seni ilk si kişimizde beni 1-2 ay oyaladıktan sonra verirsen ertesi gün terkederdim beni bunca zaman bakire olmadığın halde oyaladığın için...
00 YorumlaSinemada öpüşürken penisini okşadın mı peki? @soran
05 Yorumla
Soran+1 yılHayır be. Sadece el ele tutuştuk o ilerlemek istedi ben yok dedim yavaş çok hızlı olmasın o da peki dedi.
Soran+1 yılEvet istedi ama elini çektim öyle cinsel şeye daha erken sadece öpüşme sarılma okey.
Soran+1 yılOldum bye.
Gizli Üye(25-29)+1 yılSen yapinca hoşlanti erkek yapınca abaza. Hadi ordan sulu şeftalini de al git
00 Yorumla
+1 yılİlk buluşma da öpüşmek de çok hızli
10 YorumlaTAZE kaşarı her erkek seviyor.
00 Yorumla
+1 yılBiraz büyü bulursun 18 yaşında zor
00 YorumlaBelki dişil enerjin yüksek çekiyorsun
00 Yorumla
+1 yılBunu ona söyle
11 Yorumla- +1 yıl
Yalnız zamanında olsun deyip ilk buluşmada sinemaya gidip öpüşmen manidar...
Gizli Üye(30-35)+1 yılZor o
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSaçmalıyorsun
00 Yorumla
+1 yılO zor biraz
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri