Cinsel Yaşam Cinsellik ihtiyaç mıdır? mijkiiiiiiikiii Takip Et Xper 6 Yaş: 21 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 05 😛😛😛😛😛? Güncellemeler+1 yıl :))? Cinsellik ihtiyaç mıdır? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
builder Takip Et Master Yaş: 58 , eic 74% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. evet. yemeiçmeuyumayıkanmacinsellikbunlar sağlık için günlük düzenli giderilmesi gerekemn ihtiyaçtır. ayrıca cinsellik kalp ve damar sağlığı için de düzenli giderilmelidir. 1 0 Yorumla
TOKAREV Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 100% +1 yıl Evet ihtiyaçtır bu bir gerçek ama olmazsa olmazda değildir. Bekar ve inançlı insan için ihtiyaç olsa da her istediğinde yapabileceği bir şey değildir. 1 0 Yorumla
Kerem0506 Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Istekdir ihtiyaç değildir olmazsa ölmezsin ama tuvalet ihtiyaci yapmadan olursun ya da yeme içme ihtiyacı. olmassa ölürsün 0 0 Yorumla
HAYATveİNSAN Takip Et Yoda Yaş: 43 , eic 91% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 767 cevap paylaştı. Kesinlikle , yapmadığım zaman agresif dalgın olurum 1 0 Yorumla
Korayby3434 Takip Et Guru Yaş: 46 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. İhtiyaçtır ama Yaşamak için temel bir ihtiyaç değildir. 0 0 Yorumla
Loger Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 74% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Yalnızken ihtiyaç, hayatında birisi varken içgüdü sen bir arzu hatta zorunluluk. 0 0 Yorumla
ISürprizI Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Bu cevaplanalı çok oldu, aseksüel değilsen ihtiyaçtır. 0 0 Yorumla
KalkYerimeYat Takip Et Guru Yaş: 35 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Sürekli ihtiyaç değildir.Ayrıca cinsellik değil tatmin hissi ihtiyaçtır 🍕 0 0 Yorumla
meraklı_Aylin Takip Et Xper 3 Yaş: 25 +1 yıl Engelli olduğumda 18 yaşına yeni girmiştim cinselliği yaşamayı fırsatım olmadı şu an yaşamak için her şeyimi verirdim 0 1 Yorumla Galaksi_Adam +1 yıl Öyle deme ya. Yorumla
PATRON79 Takip Et Guru Yaş: 46 , eic 98% +1 yıl senin için zorunlulktur bazıları içinde ihtiyaç... 1 0 Yorumla
Ankara06gs Takip Et Xper 6 Yaş: 39 , eic 88% +1 yıl Kesinlikle ihtiyac olmazsa olmazi. dir 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Çok fazla hemde 9 16 Yorumla özgür1022 +1 yıl Ben burdayim Yorumla mijkiiiiiiikiii +1 yıl Herkese yavşama looi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kim o Yorumla özgür1022 +1 yıl Sadece sanami verimm Yorumla mijkiiiiiiikiii +1 yıl Aman ne halin varsa gor Yorumla özgür1022 +1 yıl Kiskandinmi yoksa😅 Yorumla özgür1022 +1 yıl Tamam sana vercem😅 Yorumla özgür1022 +1 yıl Üst komsun ihtiyacini karsilamiyo senin Yorumla mijkiiiiiiikiii +1 yıl Sen üst komşuma kurban ol Yorumla mijkiiiiiiikiii +1 yıl Onun bokununuuuuuuu yeeee Yorumla özgür1022 +1 yıl Argo kelimeler istemiyorum Yorumla mijkiiiiiiikiii +1 yıl Uf tam Yorumla özgür1022 +1 yıl Ama komsuna kalirsan acliktan ölcen😅 Yorumla özgür1022 +1 yıl Argo kelimeler haricinde her türlü latifeye uyarim Yorumla mijkiiiiiiikiii +1 yıl Tamam sus Yorumla özgür1022 +1 yıl Meme ver susayim🤣 Yorumla
Pipetpipet Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Çok büyük ihtiyaç 0 0 Yorumla
BLUE1982 Takip Et Guru Yaş: 44 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 501 cevap paylaştı. Yemek yemek , su içmek gibi ihtiyaçtır 0 0 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. olmazsa olmazım 0 0 Yorumla
Nitro42 Takip Et Guru Yaş: 50 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. İki taraf içinde ihtiyaçtır 0 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Evet herkes için bir ihtiyactir 0 0 Yorumla
emre00 Takip Et Mentor Yaş: 41 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı. Evet ihtiyaçtır 0 0 Yorumla
SpunkyChick1 Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Evet 2 2 Yorumla Benistekliyim +1 yıl Hiç yaşadın mı Yorumla Benistekliyim +1 yıl Merak ettim yazarmısın Yorumla
scorpion026 Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 8,1b cevap paylaştı. cinsellik olabilir ama seks değildir 0 0 Yorumla
Bukowski_ist Takip Et Master Yaş: 36 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı. ihtiyaç ve zevktir 0 0 Yorumla
Aklıma1ŞeyTakıldı Takip Et Yoda Yaş: 43 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 810 cevap paylaştı. ihtiyaçtır 1 0 Yorumla
Emir38 Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 95% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 694 cevap paylaştı. İhtiyacıdır 1 0 Yorumla
sedomania2 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 7,9b cevap paylaştı. evet ;) 0 0 Yorumla
samedjackson Takip Et Master Yaş: 28 , eic 70% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı. evet 0 0 Yorumla
Engin28 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. İhtiyaç 0 0 Yorumla
reevaluate Takip Et Xper 7 Yaş: 41 , eic 100% +1 yıl Tabii ki :) 0 1 Yorumla reevaluate +1 yıl Şu an aklına geliyorsa evet :) Yorumla
YaralıSevda01 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı. Değilmidir 0 0 Yorumla
İsmaill19 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. öyle elbet 0 0 Yorumla
Nükleerteori Takip Et Mentor Yaş: 32 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,5b cevap paylaştı. Evet 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
41Cevap
evet.
yeme
içme
uyuma
yıkanma
cinsellik
bunlar sağlık için günlük düzenli giderilmesi gerekemn ihtiyaçtır. ayrıca cinsellik kalp ve damar sağlığı için de düzenli giderilmelidir.
Evet ihtiyaçtır bu bir gerçek ama olmazsa olmazda değildir. Bekar ve inançlı insan için ihtiyaç olsa da her istediğinde yapabileceği bir şey değildir.
Istekdir ihtiyaç değildir olmazsa ölmezsin ama tuvalet ihtiyaci yapmadan olursun ya da yeme içme ihtiyacı. olmassa ölürsün
Kesinlikle , yapmadığım zaman agresif dalgın olurum
İhtiyaçtır ama Yaşamak için temel bir ihtiyaç değildir.
Yalnızken ihtiyaç, hayatında birisi varken içgüdü sen bir arzu hatta zorunluluk.
Bu cevaplanalı çok oldu, aseksüel değilsen ihtiyaçtır.
Sürekli ihtiyaç değildir.
Ayrıca cinsellik değil tatmin hissi ihtiyaçtır 🍕
Evlenene kadar Elizabeth, evlilikten sonrası seks :)
Engelli olduğumda 18 yaşına yeni girmiştim cinselliği yaşamayı fırsatım olmadı şu an yaşamak için her şeyimi verirdim
Öyle deme ya.
senin için zorunlulktur bazıları içinde ihtiyaç...
Kesinlikle ihtiyac olmazsa olmazi. dir
mesela başka ne olabilir
Çok fazla hemde
Ben burdayim
Herkese yavşama looi
Kim o
Sadece sanami verimm
Aman ne halin varsa gor
Kiskandinmi yoksa😅
Tamam sana vercem😅
Üst komsun ihtiyacini karsilamiyo senin
Sen üst komşuma kurban ol