Ben çok kapalı bir aile yapısından geliyorum. Pek sevgilim olmadı. Cinsellik yaşadım ama çok gençken (23 yaşıma kadar birkaç kere) sonra tövbe ettim bu işlere. Son 6 senedir tasavvufa yöneldim. Namazımı kılıyorum işime gidip geliyorum.
Ancak bir kızdan hoşlanıyorum. Seküler diyebileceğimiz bir kız. 2 sevgilisi olmuş ikisiyle de cinsellik yaşamış. Son 2 senedir de hiç sevgilisi ya da fiziksel birlikteliği olmamış. Son sevgilisi ona şiddet uygulamış. Uzaklaştırma çıkartmış çocuğa. Onun korkusundan da sevgili falan olmamış kimseyle. O çocuk başka bir olaydan hapse girmiş 6 ay önce.
Bu kızdan çok hoşlanıyorum. Gerçekten çok hanımefendi bir kız. Oturması kalkması, konuşması. Onunla konuşmak bir yere gidip oturmak çok iyi geliyor bana. Hep beni düşünüyor. Bazen buluşmamıza yemek yapıp getiriyor. Geçen benimle beraber evimi temizledi. Ama çevremdeki insanlar çok kapalı insanlar. Onlara bakire olmayan bir kız çıksa iyi bir kız olsa düşünür müsünüz ilişki/evlenmek dediğimde "olmaz o kızla" gibi şeyler diyorlar. Ama kızın sadık ve iyi birisi oldugunu düşünüyorum.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer