Gizli Üye(25-29)+1 yılGüzel kardeşim jinekolog doktoruyum ve bu dediğin şey ŞAKA MI? nasıl bi sağlık sorunu açarsın başına haberin var mı? Yanık yapar enfeksiyon kapar idrarını yapamazsın saçma sapan şeyler yapma sırf kız güzel diye koy ağırlığını
09 Yorumla
Soran+1 yılSonradan mesaj attım bunu yapmayalım vs diye sadece kelepçe fantazisi ve ufak tefek acılar yapıcaz
Cevap sahibi+1 yılKelepçeden bir şey olmaz ama cinsel organına kolonya döktürme olayından vazgeç sağlığına büyük zarar
Soran+1 yılYa ben bişey yaptım ama şu an çok acıyor gerçekten sizce bu acı ne zaman geçer
Cevap sahibi+1 yılNe yaptınız?
Soran+1 yılPenisim çok acıyor gerçekten dayanamıyorum tahminen ne zaman geçer sizce.
Eğer vaktiniz varsa diğer arkadaşın yorumunu en iyi görüş seçtim onun altında anlattım bugün yaşadıklarımı da 24 saatte max 2 kez güncelleme yapılabiliyormuş o yüzden sorunun altına yazamadım
Cevap sahibi+1 yılOkudum da kanım çekildi o ne saçma bir fantezi kurbanın olayım. Buna evde tedavi edemezsin kolonya vajinal ve penis iç dokusunu yakar iltihaplandırır bir müddet sonra yaralanır idrarın verdiği asit ile beraber acilen doktora gitmem gerekiyor yanlışlıkla penisine kolonya döküldüğünü söyle ondan sonra çok acı çekmeye başladım diyebilirsin yardımcı olacaklardır aksi takdirde yakında idrarınıda yapamazsın kabuk bağlama durumu olursa
Soran+1 yılEyvallah kanki çok teşekkür ederim ama geçti artık hiçbir şey kalmadı dün bu saatlerde kıvranıyodum evde şimdi sorunsuz işiyebiliyorum
Cevap sahibi+1 yılAa süper o zaman sevindim bi sıkıntı çıkmamasına bir ara bir beyefendi gelmişti penisine alkol dökmüştü sarhoşken 2 gün içerisinde o penis yara ve kabuklarla çepeçevreydi iyi ki senin başına gelmemiş
Soran+1 yılİyi ki öyle bişey yaşasaydım çok kötü olurdu ya ama bidaha böyle bişeyi asla yapmam zaten onu yapmayacaktım zorla yaptı bana. Pişman değilim ama mutlu da sayılmam açıkçası böyle bişeyi de deneyimlemiş olduk işte😂
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılUcuna pipet takmak derkeeeeen?
020 Yorumla
Soran+1 yılpenisin ucundaki deliğe pipeti biraz geçirip sonra pipetin içine kolonya dökmek istiyor yani direk penisin içine kolonya dökecek
Cevap sahibi+1 yılOha, acisini gectim ne zarar verir kim bilir
Soran+1 yılAcıya bi şekilde dayanırım herhalde ya bende de mazoşistlik var acı çekmekten zevk alıyorum ama kalıcı hasar verirse diye korkuyorum
Cevap sahibi+1 yılAy gelismelerden haberdar et biziii
Cevap sahibi+1 yılAnlat bekliyoruz
Soran+1 yıl24 saatte en fazla 2 güncelleme yapılıyor diyo ama bu yorumun altında anlatayım bari okumak isteyen buraya baksın
Soran+1 yılKızla saat 4 gibi buluştuk işte arabadayden bana "sana öyle acılar yaşatıcam ki bana yalvaracaksın vs" şeyler dedi ben sadece güldüm geçtim tabi. Sonra eve geçtik yeni 1+1 bina tek bizim dairede yaşam var gerisi boş rahat oluruz diye oraya götürdüm. Neyse kız telefonu çıkarttı video çekicem dedi sonra şikayet falan edersem diye "az sonra yapacaklarımızdan dolayı tamamen bana teslim olacak mısın?" falan diye sordu işte kabul ettim mal gibi
Cevap sahibi+1 yılEeee?
Soran+1 yılSonra beni parmak kalınlığında bi iple bağladı yatağa hem ellerimi hem ayaklarımı ipleri de gerdirdi baya hiç boşluk bırakmadı çok az hareket edebiliyodum ilk önce ufak tokatlarla başladı sonra penisime ve toplara falan vurdu acımaya başlamıştı artık. Daha sonra pipet çıkarttı çantasından ben mesaj atmıştım onu yapmayacaktık hani falan dedim ama nafile yavaş yavaş penisime soktu pipeti 10 cm falan girdi içine o bile felaket bi acı verdi bana
Cevap sahibi+1 yılKolonya doktu deme
Soran+1 yılSonra bi 30 dk falan hiç dokunmadı oraya eline sırınga iğnesi aldı birsürü meme ucuma falan batırdı sonra penisime falan batırdı derken t*şşaklarımın derisine batırdı işte ama böyle bir acı yok çok zorlanıyodum artık derken kolonya ve bant çıkardı son olarak ilk önce ayağındaki çorapları ağzıma tıkıp bantladı sonra pipetin ucundan kolonyayı döktü penisin içine sonra pipeti çekerek çıkarttı işte ama gözümden yaş gelmeye başladı artık keşke her yerimi iğneyle delseydi dedim işte yok böyle bi acı gerçekten. Sonra üzerime çıktı öptü beni öylece üzerime yattı yaklaşık 2 saat falan öyle kıvrana kıvrana yattık beraber
Cevap sahibi+1 yılYa sonra?
Soran+1 yılSonra ağzımdan çorabı çıkarttı ellerimi çözdü bana yaklaşık 2 litreye yakın su içirdi ilk baş anlamadım nedenini içeceksin aşkım bitir hepsini falan diye nedenini şimdi anladım tuvalete giderken öyle bir acı çekiyorum ki tarifi yok gerçekten sonra evine bıraktım şimdi de eve geldim işte ve yine tuvaletim geldi nasıl yapıcam bilmiyorum penisime dokununca bile acıdan duramıyorum. Çok kötü bi durum. Bu kadarını hayal etmemiştim gerçekten
Cevap sahibi+1 yılZevk aldin mi peki genel olarak bu gorusmeden?
Soran+1 yılAslında evet aldım. Zaten biraz mazoşistlik vardı bende kız da baya güzeldi güzel giyinmişti de ama şu an napıcam bilmiyorum hiçbir şey yapmasam bile çok acıyor ve şu an hiç zevk almıyorum
Cevap sahibi+1 yılAnladim
Soran+1 yılAğlamak istiyorum gerçekten çok acıyor ya
Cevap sahibi+1 yılGecer illaki
Soran+1 yılDiğer yorumda birisi jinekolog doktoruyum dedi yazdım bakalım kızacak bana eminim ama ne yapmam gerekiyor yardımcı olur herhalde
Cevap sahibi+1 yılO daha iyi bilir tabii
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
+1 yılIajshaohsoa bence gitme ama sen bilirsin bide elinin 2 sini birden bağlatma bari jsksjs
02 Yorumla
Soran+1 yılYazdım bakalım ne diyecek
- +1 yıl
Valla vibratör falan çıkarır engel olamazsın poşet eder atar seni
ay saçmalama nasıl uçuk bir fikir bu bir insan bunu nasıl düşünmüş olabilir ki
01 Yorumla
Soran+1 yılİlk okuyunca bende kabul etmeyecek gibi oldum ama kız çok güzel ille de yapalım diyor mecbur kabul ettim bende
Canını seviyorsan gitme, kız tek başına da olmaz sadist çetesiyle atlar üstüne. Hiç bulaşma bence.
07 Yorumla
Soran+1 yılYok tek olucak ben arabayla alıcam
- +1 yıl
hadım edilmekten beter olursun
Soran+1 yılBiraz acıyacak ona eminim ama dayanabilirim herhalde ya sadece kalıcı bi sağlık sorunu yaşamaktan korkuyorum
- +1 yıl
işte o yüzden diyoruz ya riske girme
Soran+1 yılOff bilmiyorum ya kız baya güzel bende ufaktan mazoşistlik var acı çekmek hoşuma gidiyor ama bu fazla uçuk geldi bana da kızla buluşmak istiyorum ama bunu yapmazsak buluşamayız diyor kabul ettim işte sıkıntılı bi durum ya
- +1 yıl
ya boş ver güzelliğini falan tanımıyon etmiyon ne halt olduğu belli değil 2 zevk uğruna şeyinden olucan
Soran+1 yılMesaj attım bakalım başka bişey denesek olmaz mı diye daha görmedi acaba bu sefer ne bulacak ama kızla buluşmayı çok istiyorum gerçekten en azından kelepçe takmasa bi şekilde kendimi savunurum o da korkutuyor işte tamamen savunmasız kalıyorum
Geçmiş olsun kardeşim kızla ilişkin devam etti mi merak ettim?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılO seni şişeye oturtmayı da düşünür. Mikeceğiz diye g. tten de olma
02 Yorumla
Soran+1 yılAllah korusun kanka
Cevap sahibi+1 yılher şey beklenir. Bence uzak dur
Cinsel Yaşam konusunda 768 cevap paylaştı. Seni paramponçik edecek farklı zevkler bunlar
01 Yorumla
Soran+1 yılKorkutmayın lannn
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar