Evlenince sevişme dahi yapmayan cansız manken gibi duran cidden var mı?
İnş bana öyle biri denk gelmez 😓
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Evlenince sevişme dahi yapmayan cansız manken gibi duran cidden var mı?
İnş bana öyle biri denk gelmez 😓
Evet o tarz kadınlar var tabiki sekse ilgi duymayan uzak duran. Evlenmeden önce bunları konuşmak gerekiyor. Hatta cinsellik yaşanabilir bile yoksa problem oluyor sonra boşan
Cevap
3Cevap
Lafta hepsi istekli , iş icraate gelince ölü balık.
Böyle hırçın sevişen nadir denk geldi o da senin şansına artık
Umarım evleneceğim insan öyle hırçın olur ya da onu o kıvama getirmek için çok uğraşırım 😂 sonra o beni ck mese iyi 😂😂😂
Kanka bakir dindar biri var bende az çok din konusuna düşkünüm ama cinsellik olayı da sabırla bekliyorum az çok yazılı sözlü bilgim var acaba onu canavara çevirebilir miyim tabi yoldan çıkarmadan
Bakire isteyip böyle şikayetleri olan insanlar gsrip
Bakire olup ta yırtıcı olanlar illa ki vardır olmadı ben öğretirim vahşi olmayı 😂😂😂
Eğer olursa İlk olcak ve gerginim nasıl olucak bilmiyorum
Alıştırırım sonuçta benimde ilk olucak 😇 romantik sevgi ile sonra zaten o da vahşileşir öğrendimten sonra ♥️
@MuhendisinizGeldi zaten bakire sayılmaz bence yapmış sonuç olarak
İsmi bakire ama 😂 her insan ilişki yaşayabilir kadınların geçmişi ile değerlendirmek çok ayıp be yanlış ben nefret ediyorum böyle insanlardan
Bakire ayrı odun ayrı
@muhendisinizgeldi kardeş Allah korkusu olan diyorum dindar diyorum dediğin gibi ise onun günahı benim değil
Akılsızlık değil mi senin bu yaptığın belmi iftira olucak her bakire arkadan yemiyor
Aile baskısı ile yaşayanda var senin dediklerin üstü Minare altı kerhane olan insanlar için geçerli
Ben müslüman değilim ama hiç yapmadım müslüman olupta yalan söyleyen kız az değil
Onlarda az çok kendini belli ediyor cahil akılsız olanda sensin bu kadar yarrk beyinli olduğunu belli etme
Biliyorum kardeşim ama belli ediyorlar cidden belli ediyorlar kimin yapıp yapmadığı
İnternet üzerinden çok sohbetim oldu itiraf vs dinledim
Ben mi
Yok sen değil ya
Kank sen belki Müslüman olmaya meylisindir bilemezsin
Hayır ama muhafazakar sayılırım
İşte kanka zaman ne olacak belli olmaz misal bende şu an sert çıkmıyorum Müslümana yakışmayacak şekilde yorumuna yorum yapan hur mavi arkadaşa misal ert davrandım ama aklıma olumsuz şeyler getiriyordu
burada paylasilanlae oyle
Var bende bi tane. Dikkat et o yüzden
Vardır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?