Cinsel Yaşam Vajinadan gerçekten şehvet alan var mı? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 Alan kız ya da sevgilisi alan erkek? Varsa sonradan mı oldu? Güncellemeler+1 yıl Kız vajinasından zevk alıyor mu onu soruyorum, erkeklerin aldığını zaten biliyorum. Vajinadan gerçekten şehvet alan var mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
etafile Takip Et Xper 6 Yaş: 39 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 604 cevap paylaştı. kızlar tabiki vajinasından zevk alıyor. zevk aldığı başka yerler de var fakat en özeli vajinası. erkeğini içine alıyor. içinde hissediyor. 0 0 Yorumla
Dance_with_Devotion Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı. Seks sırasında alıyor iki tarafta ama orgazmı soruyorsan onun için klitoris, ön sevişme, oral gibi şeyler gerekebiliyor 0 0 Yorumla
Boş1dünya Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 99% +1 yıl İlk ilişkilerinde zevk almayabilirsin onun dısında zevk almıyorum diyen yalan söyler 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Oluyor mu sonradan yani? Klotorele alışandada mı oluyor? Yorumla Boş1dünya +1 yıl Bi kaç ilişki sonrası alışıyor oran zevk alıyorsun. Kltrse alışman senin boşalmanı etkiler bir nebze o kadar. Yorumla Soran +1 yıl inşâallah öyledir Yorumla Boş1dünya +1 yıl Eline alışma bol şans 🤞 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Bakire olunca klitoral orgazmla yetiniyorum ama eğer vajinanın içine penis girerken de zevk alıyorsak cinsellik çok zevkli olur 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Aynen öyle kesinlikle katılıyorum Yorumla
mdrx592 Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 25,5b cevap paylaştı. ben 12-13 yaşından beri hayranım. yemin etmiştim.. ilk elde ettiğimi ağzıma alacağım diye 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Sorumun cevabı değil ama bu. Yorumla mdrx592 +1 yıl evet yani... şehvet duyarım yani. Yorumla Soran +1 yıl Kız duyar mı, erkek değil Yorumla mdrx592 +1 yıl kız kesin duyar.. bir kuaför kadını dinledim. burada yazamam Yorumla Soran +1 yıl Takip atayım, özele yaz. A ile başlıyor, x ile bitiyor Yorumla mdrx592 +1 yıl ok Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Sonradan ne alaka vajinadan alınan tat hiçbir şey de yok bayılırım ben 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Erkek alıyor, kadını soruyorum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kadın olan sensin onu zen bilmen lazim Yorumla Soran +1 yıl yaptığın kız varsa bilirsin diye. Ben alıyor olsam niye sorayım :) Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Seni hiç mi * Yorumla
eternity-a Takip Et Master Yaş: 39 , eic 85% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı. Anlamadım ki soruyu. Vajinadan şehvet ne? 0 5 Yorumla Soran +1 yıl haz yani Yorumla eternity-a +1 yıl Evet yalamasi çok haz veriyor bana Yorumla eternity-a +1 yıl Kadında vajinasindan zevk alıyor bu arada Yorumla Soran +1 yıl Şahit oldun mu Yorumla eternity-a +1 yıl Çok kez Yorumla
Mr_Potter Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Alıyoruz tabi ki. Neden almayalim? 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Erkek için değil, kız için sordum. Yorumla Mr_Potter +1 yıl Kız da zevk alıyor tabi ki de. Yorumla
FlortozErkek Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl cok guzel duruyor bence 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Ney? Yorumla FlortozErkek +1 yıl Sen aynisini karsi cinsten hissetmiyormusun Yorumla Soran +1 yıl Erkek vajinaya girdiğinda haz alıyor ama kadın vajinadan haz alıyor mu? Zevk var ama şehvet değil yani, penisin teması elbette zevkli ama şehvet değil yani, akıntı bile gelmiyor, boşalma yok ama klotoriste var. Yorumla FlortozErkek +1 yıl mastürbasyon denermisin Yorumla Soran +1 yıl arada Yorumla FlortozErkek +1 yıl Bence degerini bil ve kendini kesfet Yorumla
AK__BEY__52 Takip Et Yoda Yaş: 48 , eic 96% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Yani zevki orada mı oynuyorsun Ne takmış 0 0 Yorumla
gone_with_the_wind Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı. İçine girerkenden mi bahsediyorsun? 0 6 Yorumla gone_with_the_wind +1 yıl Zevk alıyor kızlar. Yorumla Soran +1 yıl Penisin temasının zevki var ama boşaltan şehvetten bahsediyorum. Yorumla gone_with_the_wind +1 yıl alıyorlar çok deneyimliyim bu konularda. Yorumla Soran +1 yıl Neden bende olmuyor ya :( Yorumla gone_with_the_wind +1 yıl işte müsait zamanda konuşalım ayrıntılı bayağı yarım saat içinde giidp gelen var mı Yorumla Soran +1 yıl Eşimle sürekli yapıyorum. Mesaj yazayım sana Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Dilimizi biliyor musun? 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Evet :) Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Vajinanı o dilimle öyle bi yalarım ki..Klitorisini emerken bosaltirim seni Yorumla Soran +1 yıl Kız vajinasından haz alıyor mu onu soruyorum, erkeklerin aldığını zaten biliyorum. Yorumla
anticooor07 Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. yatakta hersey mubah 0 12 Yorumla Soran +1 yıl mubah olmayan şeyler de var Yorumla anticooor07 +1 yıl neler onlar Yorumla Soran +1 yıl anal mesela Yorumla anticooor07 +1 yıl o meraktan yapıılıo ztn yoksa zevklı değil fazla Yorumla Soran +1 yıl Kadın için çok zevkli anladığım kadarıyla, erkek için bilemem ama sonuç olarak mübah değil. Yapılmaması gerekir. Yorumla anticooor07 +1 yıl acıtmazsa erkek canını zevk alır tabı ama koku olayı sogutuyo ordan yapınca Yorumla anticooor07 +1 yıl agzını guzel kullanırsa kadın erkek anala gelmeden doyar ztn yatakta Yorumla Soran +1 yıl Penisini güzel kullanırsa da doyar. Yorumla anticooor07 +1 yıl ewt gırıp cıkmayı ıyı ayarlar ve gec bosalırsa Yorumla anticooor07 +1 yıl anal oral sevmıosun sanırım Yorumla Soran +1 yıl Anal yapmıyorum, oral severim. Yorumla anticooor07 +1 yıl oral da ayrı zevk erkege yutmanı ıstese pekı naparsın Yorumla
ünlü_düşünür Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Nasıl yani yaaa 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Ne nasıl yani? Yorumla ünlü_düşünür +1 yıl Vajina vajinadır neden zevk almayalım anlayamıyorum Yorumla Soran +1 yıl Kız zevk alıyor mu? Erkek değil Yorumla ünlü_düşünür +1 yıl Erkek zevk vermesini biliyorsa kızda alır Yorumla
Anlatdinliyorumcanım Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 561 cevap paylaştı. Var tabi 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Şahit oldun mu? Yorumla Anlatdinliyorumcanım +1 yıl Oldum, olmasam tabi der miyim Yorumla Soran +1 yıl Yani vajinasından boşaldı mı? Yorumla Anlatdinliyorumcanım +1 yıl Evet, bir kişiden fazlasıyla yaşadım o durumu Yorumla Soran +1 yıl Nasıl oluyor yaaaa, almayana rastladın mı peki? Yorumla Anlatdinliyorumcanım +1 yıl Acemilik dönemimde bir kere rast geldim sanırım. Çünkü üzerinde kıyafet vardı aldı mı almadı mı bilmiyorum hala Yorumla
GameOf_KS Takip Et Yoda Yaş: 37 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 591 cevap paylaştı. Ooo gay 😂 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Nerden oraya yol yaptığını çok merak ediyorum. Eş cinselliğe kesinlikla karşıyım Yorumla
rebelless Takip Et Bilge Yaş: 25 +1 yıl Çok fena 0 10 Yorumla Soran +1 yıl Kız şehvet alıyor mu vajinasından onu soruyorum Yorumla rebelless +1 yıl Kendinden geçer Yorumla Soran +1 yıl Şahit oldun mu? Sadece vajinadan boşalana Yorumla rebelless +1 yıl Evet Yorumla Soran +1 yıl Almayana şahit oldun mu? Yorumla rebelless +1 yıl Benimle yapınca öyle ihtimal yok Yorumla Soran +1 yıl :) peki Yorumla rebelless +1 yıl Yaş kaç Yorumla Soran +1 yıl 18 Yorumla rebelless +1 yıl Ekle istersen Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
kızlar tabiki vajinasından zevk alıyor. zevk aldığı başka yerler de var fakat en özeli vajinası. erkeğini içine alıyor. içinde hissediyor.
Seks sırasında alıyor iki tarafta ama orgazmı soruyorsan onun için klitoris, ön sevişme, oral gibi şeyler gerekebiliyor
İlk ilişkilerinde zevk almayabilirsin onun dısında zevk almıyorum diyen yalan söyler
Oluyor mu sonradan yani? Klotorele alışandada mı oluyor?
Bi kaç ilişki sonrası alışıyor oran zevk alıyorsun. Kltrse alışman senin boşalmanı etkiler bir nebze o kadar.
inşâallah öyledir
Eline alışma bol şans 🤞
Bakire olunca klitoral orgazmla yetiniyorum ama eğer vajinanın içine penis girerken de zevk alıyorsak cinsellik çok zevkli olur
Aynen öyle kesinlikle katılıyorum
ben 12-13 yaşından beri hayranım. yemin etmiştim.. ilk elde ettiğimi ağzıma alacağım diye
Sorumun cevabı değil ama bu.
evet yani... şehvet duyarım yani.
Kız duyar mı, erkek değil
kız kesin duyar.. bir kuaför kadını dinledim. burada yazamam
Takip atayım, özele yaz. A ile başlıyor, x ile bitiyor
ok
Sonradan ne alaka vajinadan alınan tat hiçbir şey de yok bayılırım ben
Erkek alıyor, kadını soruyorum
Kadın olan sensin onu zen bilmen lazim
yaptığın kız varsa bilirsin diye. Ben alıyor olsam niye sorayım :)
Seni hiç mi *
Anlamadım ki soruyu. Vajinadan şehvet ne?
haz yani
Evet yalamasi çok haz veriyor bana
Kadında vajinasindan zevk alıyor bu arada
Şahit oldun mu
Çok kez
Alıyoruz tabi ki. Neden almayalim?
Erkek için değil, kız için sordum.
Kız da zevk alıyor tabi ki de.
cok guzel duruyor bence
Ney?
Sen aynisini karsi cinsten hissetmiyormusun
Erkek vajinaya girdiğinda haz alıyor ama kadın vajinadan haz alıyor mu? Zevk var ama şehvet değil yani, penisin teması elbette zevkli ama şehvet değil yani, akıntı bile gelmiyor, boşalma yok ama klotoriste var.
mastürbasyon denermisin
arada
Bence degerini bil ve kendini kesfet
Ordan almiycakta nerden alacak
Yani zevki orada mı oynuyorsun Ne takmış
Kaç liraymış alalım bi tane
İçine girerkenden mi bahsediyorsun?
Zevk alıyor kızlar.
Penisin temasının zevki var ama boşaltan şehvetten bahsediyorum.
alıyorlar çok deneyimliyim bu konularda.
Neden bende olmuyor ya :(
işte müsait zamanda konuşalım ayrıntılı bayağı yarım saat içinde giidp gelen var mı
Eşimle sürekli yapıyorum. Mesaj yazayım sana
Dilimizi biliyor musun?
Evet :)
Vajinanı o dilimle öyle bi yalarım ki..
Klitorisini emerken bosaltirim seni
Kız vajinasından haz alıyor mu onu soruyorum, erkeklerin aldığını zaten biliyorum.
yatakta hersey mubah
mubah olmayan şeyler de var
neler onlar
anal mesela
o meraktan yapıılıo ztn yoksa zevklı değil fazla
Kadın için çok zevkli anladığım kadarıyla, erkek için bilemem ama sonuç olarak mübah değil. Yapılmaması gerekir.
acıtmazsa erkek canını zevk alır tabı ama koku olayı sogutuyo ordan yapınca
agzını guzel kullanırsa kadın erkek anala gelmeden doyar ztn yatakta
Penisini güzel kullanırsa da doyar.
ewt gırıp cıkmayı ıyı ayarlar ve gec bosalırsa
anal oral sevmıosun sanırım
Anal yapmıyorum, oral severim.
oral da ayrı zevk erkege yutmanı ıstese pekı naparsın
Nasıl yani yaaa
Ne nasıl yani?
Vajina vajinadır neden zevk almayalım anlayamıyorum
Kız zevk alıyor mu? Erkek değil
Erkek zevk vermesini biliyorsa kızda alır
Var tabi
Şahit oldun mu?
Oldum, olmasam tabi der miyim
Yani vajinasından boşaldı mı?
Evet, bir kişiden fazlasıyla yaşadım o durumu
Nasıl oluyor yaaaa, almayana rastladın mı peki?
Acemilik dönemimde bir kere rast geldim sanırım. Çünkü üzerinde kıyafet vardı aldı mı almadı mı bilmiyorum hala
1 tane bile kız cevap vermemiş :d
Ooo gay 😂
Nerden oraya yol yaptığını çok merak ediyorum. Eş cinselliğe kesinlikla karşıyım
Çok fena
Kız şehvet alıyor mu vajinasından onu soruyorum
Kendinden geçer
Şahit oldun mu? Sadece vajinadan boşalana
Evet
Almayana şahit oldun mu?
Benimle yapınca öyle ihtimal yok
:) peki
Yaş kaç
18
Ekle istersen
Niyee