Arkadaşlar ben erkek arkadaşımla ilişkiye girme kararı almıştık ve ilk yapışımızda yapamadım ucu girdiği an kaçtım zorladık ama hep kaçtım ondan sonra biraz zaman geçti tekrardan denemek istedik ve yine aynı şekil kaçtım hiç bir türlü duramıyorum sonra araştırdık biraz çünkü erkek arkadaşımda tecrübesiz bu konuda ikimizinde ilkiydi araştırdık ve ıslanma ön sevişme falan diyorlardı anladık ki bundan 3. Denememizde baya ön sevişme falan yaptık ama ben yine dayanamadım ucu girdiği an kaçtım bir kaç kez sokabildi ama canım o kadar çok yanıyor ki direkt çıkarıyordum kaçıyordum bunun Bi sebebi mi var yoksa alışık olmadığım için mi alışmak içinde ne yapmam lazım
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılBu olay bendede vardı tıpta buna vajinismus diyorlar ilişkiye girme esnasında yaşanan o korku aynısını bizzat yaşadım
Canin acicak diye ve orasinin çok dar olduğunu falan düşünerek kendini kasiyosun kendini kastigin an canin canmaya başlıyor partnerini kendinden itiyosun o anki refleksle bunu atlatmak için erkek arkadaşının bu konularda bilgi sahibi olması lazım seni sakinleştirmesi çok önemli yeterince ıslanman lazım ve ilk girişte yavaş olmaniz lazım sadece ilk girişte hafif bir acı oluyor ama tamamen içine aldığında acı gidiyor ama senin değil erkek arkadaşının kontrolü eline alması lazım ve seni sakinleştirmesi lazım sen o durumda kendi kendini sakinlestiremiyoshn emin ol ki bu yüzden erkek arkadaşının seni çok iyi rahatlatabilmesi lazım01 Yorumla
Soran+1 yılOnunda ilk deneyimi olduğu için o da ne yapacağını bilmiyor 2 3 ay parmaklamayla ilerlicez ve 3 ay sonra tekrardan denemeyi düşünüyoruz inşallah bu korkularımı yenerim 😞
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 315 cevap paylaştı.
+1 yılalışık olmadığın için birazda korktuğun için bence iyicene ıslanana kadar sevişin okşayın ve erkek arkadaşın önce parmağını soksun epey birr ben öyle yapmıştım gerdek gecemizde eşimde senin gibiydi
00 Yorumla
Muhtemelen yeterince uyarılmıyorsun partnerinle yeterince ön s****** yaşayıp sulanma olmadan Sana girmeye çalışıyordur yeterince ön s****** yaşayın birbirinize tahrik edin ve Yavaş yavaş alıştıra
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
19Cevap
Vajinismus olabilir sende. Geçmişte kızlık zamanında anlatılan şehir efsaneleri kanamalar bilmem nelerden dolayı ilişkiye bakış açısından kaynaklı. Yeteri kadar on sevişme ve zevk almadan sonra kaçma olmaması lazım normalde
10 YorumlaSitemizden tecrübeli bir arkadaş bulup ona yaptırın.
Sevabına bu işi yapacak kişiler bulunur.
00 YorumlaBiraz psikolojik sendeki ilk ilişkilerde çoğunuzda var. Bi kaç kez yapana kadar sadece acı hissedersin normal bu.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 552 cevap paylaştı.
+1 yılKendini sıkıyor olabilirsin ön sevişmeyi uzun tutun
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılucu dediği kafası mı başı giriyosa geriside girer
02 Yorumla
Soran+1 yılGirdiği gibi kaçıyorum işte
Cevap sahibi+1 yılucu yumusak olur acıtmaz ki ucunu sokup bekletsin alışsın vajina yavas yavas gerisini sokayım aman soksun yani
Yalasin önce, ipliği iğneye sokmadan önce bile yalanır, hiç mi görmediniz 😂
02 Yorumla
Soran+1 yılDenedik baya yaladı hatta ıslandım ama yine de olmadı
+1 yılIlk önce sürtünme olarak deneyin iyice gevşe ve yavaş yavaş girsin.
00 Yorumla
+1 yılUmarım ilerdee pişman olmazsın
02 Yorumla
Soran+1 yılSözlüyüz 1 hafta sonra nişanımız var?
- +1 yıl
O halde ne güzel ya darısı başıma
Gizli Üye(30-35)+1 yılGunahina ortak olmak istemiyorum...
21 Yorumla
Soran+1 yılNeden ki
Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Sende sprun var tedvi ol
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 535 cevap paylaştı.
+1 yılBurada yazarak anlatırsam KS yorumu kaldırır
00 Yorumla
+1 yılZamanla yiye yiye alışırsın sal kendini
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Kendini çok sıkarsan olur o durum
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 359 cevap paylaştı.
+1 yılseni tutup zorla giricek içine işin aslı bu
00 Yorumla
+1 yılTecrübeli biri ile yap bence
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılZina yapmak yerine evlensenize
00 Yorumla
+1 yılzorlamayın bence.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. kaçırmasın saplasın
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBi nikah kıyın önce
00 Yorumla
+1 yılYalanın batsın