Ben 22 o 24 yaşında Sevgilimle bi kaç kez ilişkiye girdik bazen ona kalmaya gidiyorum sevişiyoruz güzel her şey sonra sürtünerek değdirerek falan boşalıyor ben de ilişkiye girelim istiyorum sonuçta girmişiz daha öncede performansında ya da kendini kötü hissedeceği bir durum yok bende de bir problem yok bide ilişkiye girmek istediğimi nasıl söylerim?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 4,7b cevap paylaştı. Aynı yerdesiniz, sevişme oluyor, sürtünme oluyor yani birleşmek ve ilişkiye girmek için her şey hazır ama size adım atmıyor ise bu durumda bir aksilik olmalı. Daha önce de ilişkiye girdiniz ve birbirinizi de biliyorsunuz. Acaba daha önceki ilişkilerinizde sizin fark edemediğiniz bir aksilik olmuş mudur?
Söyleme konusunda da aslında gerek bile yok o anda neredeyse her erkek içine girmek isteyecektir ama girmiyorsa da sizin bakışınız ve zevk anında seni içimde istiyorum diye kulağına fısıldamanız kadar tahrik edici bir davranış olamaz00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılSöylemene gerek yok sürtündüğü esnada olaya sen hakim ol ve ilişkiyi başlat bu onu dada çok mutlu edecek istekli olduğunu görmek onu istediğini düşünmek ona daha çok zevk verecek
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
29Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılDaha ileriye gitmek istiyorum de sadece sürtünmek ile kalmak istemiyorum de ya da ne biliyim sadece sürtünMek beni istediğim yerlere getirmiyor de yani bir şekilde belli etti anlatabiliyor muyum eğer gerçekten istiyorsan zaten karşı taraf bunu asla hayır demeyecektir önemli olan sen gerçekten istiyor musun istemiyor musun.
20 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 601 cevap paylaştı. Sevişirken söyleyebilirsin seni içimde istiyorum diye acaba sevgilin cinsel ilişkide seni mutlu edemediginimi düşünüyor
27 Yorumla
Soran+1 yılOnunlayken gayet mutluyum oda görüyo bunu
Soran+1 yılCinselliği istiyor yani yanaşıyor bana sevişiyoruz falan ama sokmuyor
- Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı.
+1 yılSurtunme sirasinda zevk aldigin anda direk soyle istiyorum diye ne olacak sonucta cinsel iliski sadece onun mutlu olacagi bir sey degil senin icinde var
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 7,4b cevap paylaştı. Yaparken direk üstüne otur o da sasirsin ne olduğuna 😊
04 Yorumla
Soran+1 yılÖyle olmuyo işte korunmakta lazım o an prezervatif olsa otururum zaten direkt ama takılı olmayınca gel sokta diyemiyorum
Soran+1 yılMarketten mi alıcam😂 var mıdır evde ya da nerde duruyordur bilemem
+1 yılHerseyi yaptik gir artık dersin liseliler gibi sürtünme ne oluyor dersin olur biter
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. Bence söylemeden kendin direk ilişkiye gir... sütünün elinle tut içine doğru ittir...
00 Yorumla
+1 yılUzerine uzanmis sevişirken derinlerde istiyorum seni de
00 YorumlaAhh çok ergence bi durum senin gibi kadınlar hakkında etmediği erkeklele birlikte oluyor ne yazık ki
00 YorumlaAçık ve net şekilde söyle bunda utanılacak bir şey yok
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAhlaksızlıkta zirve oldunuz. Siz evlenip ev kadını olacak ana olacaksınız sizden doğanlar nasıl olacak...
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Madem daha önce ilişki oldu sürtmeye ne gerek var oral ile başla zaten gerisi gelir
02 Yorumla
Soran+1 yılOral da sevmiyor galiba bir kere tam yapıcaktım dilimi değdirdim boş ver dedi beni kendine çekti
Gizli Üye(30-35)+1 yılSevişirken giriş serbest de anlamazsa odunu fırına sok dersen anlar ;)
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılsevişmenin en gzüel yerinde artık içimde ol diceksin
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılTam surtunurken kendin bastır iyice sulandinmi bişey demeye gerek yok sürpriz yap
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. erken mi boşalıyor ki
08 Yorumla
Soran+1 yılNormal çok erken ya da çok geç değil ama bununla ilgili kötü hissedeceği hiç bir şey dememişimdir
- +1 yıl
yani o zaman reddetmesi sacma olmuş sen zevk alıyorsan ki oda alıyodur neden sürtünmek ile yetinsin insan o sıcaklıgı kayganlıgı hissetmek icin cok sey yapıyor
Soran+1 yılBilmiyorum ve sıkıldım artık bu durumdan o an söylerim zorlarım belki de ama o an korunmasız oluyoruz sonuçta bunu önceden düşünmesi lazım
- +1 yıl
iyide sen her geldiginde evine ya da karşılaştıgında oluyorsa seks hazırlıklı olması gerek ki sende kondomsuz lişki sevmiyorsan bilmesi gerek bence... ne şanslı erkekler var bide ne senin gibi şansız kadınlar
Soran+1 yılGaliba şanssızım
- +1 yıl
galiba evet yani o an bide sürtünmek istemesi cok sinir bozucu sen içinde hissetmeyi hayal ederken
Soran+1 yılÇoğu zaman 2 den sonra bırakıyo bende yanaşmaya devam ediyorum yoruldum diyo o yüzden istemiyor olabilir mi
- +1 yıl
insanlar şunu anlamıyor seks boşalmak degil seks uzun süreli zevk vermek ve zevk almaktır... kadını boşaltmadan uzun süreli bir zevk ile dokunmak okşamak sevişmek içinde olmak kadını da erkegide yormaz... ama bizim erkekler hemen sokayım boşalayım kafası
- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılbakire misin nden çekiniyor ki
02 Yorumla
Soran+1 yılBakire değilim daha önce ilişkiye girdik
- +1 yıl
eee saplasın o zaman
- Cinsel Yaşam konusunda 13,6b cevap paylaştı.
+1 yılNeden girmek istemiyor bakiresin diye mi
04 Yorumla
Soran+1 yılBakire değilim daha önce girdik bilmiyorum acaba korunmak ile ilgili mi endişeleri var bilemiyorum
- +1 yıl
Acaba senin dışında güvensiz bir ilişkis oldu sana hastalık bulaşır diye mi
Soran+1 yılYok hiç öyle biri değil ayrıca ben ona başkasını asla aratacağımı sanmam
- +1 yıl
Bu kadar Özgüven hep hüsrandır deneyimler den bilirim
ne yani girmk yerine sürtünüyo mu
04 Yorumla
Soran+1 yılEvet bazen iç çamaşırımı bile çıkarmıyo
Soran+1 yılEvet
+1 yılBazı şeyler söylenmez yapılır 😉
00 Yorumlaİlişkiye girmekten korkuyor nedense
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 375 cevap paylaştı.
+1 yılSenin arabayı benim garaja çekelim mi de :D
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSok onu içime diyebilirsin.
00 Yorumla
+1 yılDirek konuya gir bence
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. söyleme sürtünürken direk indir iç çamaşırını
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılSen mi istemiyor sun ilişkiyi
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 455 cevap paylaştı.
+1 yılerken mi boşalıyor?
00 Yorumla
+1 yılKafayı yemiş o
00 YorumlaAşırı mantıksız
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Direkt yap
00 Yorumla
+1 yılKac yasindasin
07 Yorumla
Soran+1 yıl22
- +1 yıl
Baban biliyor mu
Soran+1 yılNe alaka