Resmen işlerini gördükten sonra tanımamazlıktan geliyorlar. Neden hep bu yaklaşımları gördüm erkeklerden? Başka kızlar değer görürken ben neden bunları yaşadım?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 436 cevap paylaştı. Bu karşına çıkan tiplerden ve senin onlara yaklaşımından kaynaklı. Kafandaki ilgi duyduğun tip kavramını biraz değiştir. Herkese öyle kolay kolay yaklaşma hep mesafeli ol. İnsanlar kötü, o yüzden sen kendini koruyacaksın.
05 Yorumla
Soran+1 yılEvet kendimi korumam lazım yoksa herkes ezip geçiyor acımıyor üstelik ben acı çekerken başka kızlarla keyif çatıyorlar
Soran+1 yılHayır
En İyi Cevaplar
olaya farklı açıdan bakıyorsun. sana aksini taahüt etti mi vaat verdi mi. verdiyse kandırılmış oluyorsun karşındakinin sıkıntısı bu. vaat vermediyse... çok uzun yazmaya gerek yok.
05 Yorumla
Soran+1 yılKandıran da olmuştu önceden
Soran+1 yılİstemem sağol deneye deneye yalama oluruz sonra
Soran+1 yılHa sağlıklı olan buydu zaten ben yanlış yaptım yanlış davrandım bence
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
26Cevap
+1 yılyanlıs erkeklerle vakıt gecırmenden normaldede ılıskı seks yasarsın ama bıtınce unutulmak nedır tam bır okuzlermıs
00 Yorumla
+1 yılHıyarlara denk gelmişsin bende de öyle nerde hıyar var çekiyorum ihtiyacını gideriyor bakıyoruz yolumuza sonra resmen
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 498 cevap paylaştı. Sen yapmışın az dik dursan her dediklerini yapmasan bunlar olmaz
01 Yorumla
Soran+1 yılYapmıyorum artık
Gizli Üye(18-24)+1 yılHata sende düzgün erkeklerle birlikte ol o zaman
24 Yorumla- +1 yıl
doğru
Soran+1 yılSanki herkesin ne olduğu alnında yazıyor başta ne olduklarını gösterseler zaten vermeden çeker giderim
Cevap sahibi+1 yılHerkesin alnında yazmıyor da birini tanıdığın zaman 2. Gün verirsen tabiki öyle olur önce az çok tanıyacaksın güveniceksin ondan sonra yaşarsın yani zaten dediğin gibi biriyse illaki pot kırar ben hiçbir zaman karaktersiz erkeğe denk gelmedim tanımadan özel birşeyler yaşamam çünkü hiçbir zaman
Soran+1 yılO zaman 16 17 yaşında kızdım safın tekiydim artık tabiki ilk günden falan vermiyorum aptallıktı zaten o.
- Cinsel Yaşam konusunda 5,4b cevap paylaştı.
+1 yılBende rahat ve düzenli seks yapabileceğim bir kadın istiyorum. Sevgili değil fb bile tekim olur
00 Yorumla Çok değer verdiğin için finalde yalan oluyor Allah dan başka kimseye çok değer verme
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılnasıl oluyorda bu kadar hızlı kabul ediyorsun ki bu durumu?
07 Yorumla
Soran+1 yılMaldım önceden
Cevap sahibi+1 yılharbi soruyorum ya ne diyo ne yapıyoda ikna oluyorsun yani daha ilk görüşmede
Soran+1 yılVermek istedim verdim o eskidendi. Şimdi böyle yapmıyorum tabi. Basit değilim artık
Cevap sahibi+1 yılşimdi nasıl davranıyorsun peki biliyosun bi kere ilişkiye girdikten sonra insan bunu basitleştiriyo ve en ufak kıvılcımda hazır oluyo
Soran+1 yılVermiyorum kimseye tutuyorum kendimi zor olsa da
Cevap sahibi+1 yılkonuşmak istermisin peki genel olarak?
Gizli Üye(36-45)+1 yılSana hep öküzler denk geliyorsa yakınlarda ahir vardır ipini koparan senin yanına gelmiş
00 Yorumla
+1 yılyahu zaten konu bu işini görmek. işini göremezlerse peşinden koşarlar. göstericen ama vermicen.
09 Yorumla
Soran+1 yıl@berfinn_1 aşık olmadığı halde de isteyebiliyorlar ama seks olarak
- +1 yıl
@berfinn_1 aşk dediğin zaten libido. o libido adamı aşka itiyor. ozaman aşk evlenince bitmemesi gerekli neden bitiyor.
- +1 yıl
erkeklere herşeyi yaptıran o küçük şey işte. yeterki canı istedisin aşk felan dilemez tuttuğunu yapar.
Soran+1 yıl@berfinn_1 bir tarafıyla yazıyor belli sapık karthoroz işte
- +1 yıl
@berfinn_1 herkesin taş gibi kadınlarla evlenmesi için erkelerinde taş gibi olması lazım. bende sana katılmıyorum.
- +1 yıl
tabi işinize gelen cevap olmayınca hemen sapık lafını yapıştır geç.
+1 yılBana sen gibi biri denk gelse hem çok deger verir hergünde *
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılDeğer vermeyen sadece cinsellik için senle. olan olmuş bend eduzenli cinsel vir partner aruyorum ama öyle deilim yani isim bitse bile sarılırim. simsiki
00 Yorumla
+1 yılBedava veriyorsan böyledir hep bedava mı verdin
02 Yorumla
Soran+1 yılParayla veren değere mi biniyor
- +1 yıl
Aynen öyle canım bir kıymetin olur bedava olursan böylesini çek ciddiye almaz seni... KUcaktan kızağa gezersin
Erken vermişsin demek ki
016 Yorumla
Soran+1 yılEvet
Soran+1 yılBunu sorma sebebin ne
Soran+1 yılİlk günden verdiğim bile oldu
Soran+1 yılÖyle yapacağım artık. Evet emek vermeden değer vermiyorlar gerçekten
Soran+1 yılf*ck istemem kendimi kötü hissederim
Soran+1 yılFakbadi istemem hiç yapmadım zaten bana göre değil o
Soran+1 yılİstemem elimle işimi görürüm daha iyi.
Soran+1 yılBir defol git şurdan
Soran+1 yılSen öyle san.
- Cinsel Yaşam konusunda 755 cevap paylaştı.
+1 yılVerince öyle olur, hevesini alan gider
04 Yorumla
Soran+1 yılSeks yapmayan kadın mı kaldı? Boş yapma istersen
- +1 yıl
Kendini bilen insan evladı çok, hızım ümidimiz onlar da, sizden Dr. , sizin dogurduklarinizdan da kimseye fayda gelmez
Soran+1 yılBakirsin heralde sen. Yazık kafana
- +1 yıl
Biz kafasiz olalım, senin gibi ahlaksız değiliz
+1 yılSen de her önüne gelenle yatma
04 Yorumla
Soran+1 yılYatmıyorum artık ama önceki yapılanları da kaldıramıyorum
- +1 yıl
Onları unut gitsin, sana değer veren biri olursa zevk vermeye bak, yoksa önüne gelenle yakınlaşırsan yapan gider
Soran+1 yılÖnüme gelenle niye yapayım? O kadar kıymetsiz miyim
- +1 yıl
ee sorduğun sorudan bunu anlıyor millet
Gizli Üye(30-35)+1 yılÖnüne gekene verirsen ne bekliyirdun
215 Yorumla
Soran+1 yılÖnüme gelene vermiyorum
Cevap sahibi+1 yılKısa sürede diyeyim ozmaan kendini ağır sat
Soran+1 yılZaten öyle yapacağım fark ettim erkekler emek vermediği kadına değer falan vermiyor
Cevap sahibi+1 yılHerhakde zaten erkeklerin böyle olmasının nedeni kadınlar kadınlar bu şekil yapsama onlarda böyle olmazlar
Soran+1 yılNe şekil yapmasa? Kendini ağırdan sattıkları için mi böyleler yani
Cevap sahibi+1 yılHayır kendini ahırdan satmadiklari için seks yaptıkları için kimse çok ciddi olmadığı sürece yapmamalı
Soran+1 yılHaklısın soruda saalağın teki de bana ilk günden hediye falan aldır kendini ağır sat diye akıl verdi sonra da FB bul yazmış. Birini peşinden koşturup birini neden mükafatlandırayım ne saçma. Kaldı ki fb ilişkisiyle kendimi kötü hissederim ben
Cevap sahibi+1 yılYani bilmiyorum bana gire sacma seni sevene değer verene yakın olmalı biri bunun içinde uzun sire yapmayacaksın ki seni sevdiğini değer verdiğini anlayasin
Soran+1 yılBen duygusuz seks yapınca kendimi kötü hissediyorum acı çekiyorum zaten Türkiyedeki erkekler yollu muamelesi yapıyor direk saygı falan duymuyorlarki.
Cevap sahibi+1 yılOzmaan yapmamak iste onu diyorum seni seven seks yapmasan bile ayrılmaz zatebn
Cevap sahibi+1 yılZatenn
Soran+1 yılKimse sevmiyorki.
Cevap sahibi+1 yılBir erkek seni sevmesine gerek yok kendi başına yasayabilirisn
Soran+1 yılErkeksiz olmuyor sevgisiz hiç. Aşka sevgiye açım
Cevap sahibi+1 yılSaçma bencee
+1 yılS.. rf. sizler den baska ne beklenir
00 Yorumla
+1 yılNe demişler verirsen zengin olursun kepaze
00 YorumlaEe sende yapma bu durumda
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılEn nefret etiiğim şey
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılDoğru erkekleri seçmemişsin demek ki.
00 Yorumla
+1 yılObje olmuşsun ondan
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBiz de sevip sahip çakalım adaletini seveyim dünya
034 Yorumla
Soran+1 yılBenim gibi bonkör değildir karşına çıkanlar. Naz yapar cilve yapar onlar
Cevap sahibi+1 yılNiye sende bence gayet cilvelisindir
Soran+1 yılBen kerizim
Cevap sahibi+1 yılNeden?
Soran+1 yılHiç değmeyecek kişilere anlık zevkler mutluluklar yaşattım çünkü. Karşılığında da saygısızlık haksızlık gördüm
Cevap sahibi+1 yılBundan sonra daha akıllı olursun umarım
Soran+1 yılArtık yapamazlar zaten
Cevap sahibi+1 yılTebrikler 👏
Cevap sahibi+1 yılNerde yaşıyorsun
Soran+1 yılArtık gömen ben olacağım
Soran+1 yılİzmir
Cevap sahibi+1 yılEe ne güzel yerde yaşıyorsun işte millete çok yüz verme geç başkasını bulursun
Soran+1 yılSen nerdesin
Cevap sahibi+1 yılİstanbul
Soran+1 yılKaç kişiyle yaşadın şimdiye kadar
Cevap sahibi+1 yılBen bakirim
Soran+1 yılKeşke ben de bakire kalsaydım ya pişmanım hem bakireler daha seksi rahibelere baksana. Ne kadar büyük aptallık etmişim zamanında
Cevap sahibi+1 yılSanmıyorum ama öyle diyorsan öyledir 😀
Soran+1 yılÖyle bakir
Cevap sahibi+1 yılTecrübeli olması daha iyi bence
Soran+1 yılDeğil
Cevap sahibi+1 yılPeki erkeğin tecrübeli olması önemli mi?
Soran+1 yılEmin değilim
Cevap sahibi+1 yılBence tecrübeli olması iyi
Cevap sahibi+1 yılSenin yaşın kaç
Soran+1 yıl27.
Cevap sahibi+1 yılKaç yaşından beri böylesin
Soran+1 yıl15.
Cevap sahibi+1 yılÇok erken olmuş 🤔
Soran+1 yıl16 da yaşadım ilk
Cevap sahibi+1 yılAnladım. Görüşürüz çok meşgul etmeyeyim seni 👋
Soran+1 yılGüle güle canım
Cevap sahibi+1 yıl👋👋👋 teşekkürler
Cevap sahibi+1 yılİstersen sohbet edebiliriz
- Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılHayatına hep gel gitli insanlar girdiği için
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 4,4b cevap paylaştı. Başka kızlarda değer görmüyor
016 Yorumla
Soran+1 yılSen öyle san çok gördüm değer verdiklerini.
Soran+1 yılPara olunca onlar bile köpek olur. Beni parasıyla da ezmeye çalışan erkekler oldu
Soran+1 yılGel görüşelim istediğin herşeyi yapayım diyorlar gitmiyorum güvenmiyorum çünkü
Soran+1 yılDoğru vermiyorum bende
Soran+1 yılZihnen gelişimimin berbat olduğunu nasıl anladın
Soran+1 yılGeriizekalı mıyım yani
Soran+1 yılSustun apo
Soran+1 yılOnu kastettin ama
Soran+1 yılNe demek istedin
+1 yılÖyle herkese vermeyecektin o zaman
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBenım cv😂
21 Yorumla
Soran+1 yılKötü.
Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Erkek işte
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. şans
00 Yorumla
+1 yılKarşılıklı ise sorun yok
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Hep cinsel olarak kullanılıp sonra hiç yerine kullanılmak normal mi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat