İyi giden bir ilişkim var ama şöyle bir sıkıntı var ki libiodom 7/24 yüksek hatta sevgiliminkinden daha yüksek. Bazen bu durum kötü hissettiriyor bana. ya mesela fotoğraf atıyorum çalışıyor diye hemen bakamıyor müsaitlik olunca bakıyor falan ama tepkisi beni tatmin etmiyor ve her ne kadar aldatmaya karşı olsamda sinirden aklım oraya kayıyor. Eski sevgilim yazıyor bu aralar sürekli bana , cevap vermiyordum hiç ama en son sinirlenip onla aldatıcam ama sonrasındada köpek gibi pişman olucam napabilirim yardım edin ya
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
Yokmu hic güvenebileceğin temiz sir tutabilen sana ayak uydurabilecek libidosu yüksek sorun cikarmayacak seni arayıp mesaj atmayacak rahatsiz etmeyecek sen musait oldukca aradıkca yazdıkça cevap verecek bencil olmayan birisi
Var ama oda aldatmaya giriyor diye kötü hissederim sonunda
Bana seni zorlayan mecbur bırakan o once onu duzeltmeye calis var diyorsun da emin misin soyledigim özellikleri taşıyor mu basina bela olmasin iliskine zarar vermesin
Bu durumdan rahatsızsan kendisi ile konuş düzelmezse ayrıl. Aldatmak çözüm değil kendinden nefret edersin.
Doğru söylüyorsun
Ben de eski sevgilimle bu açıdan mutlu değildim. Düzelme de olmayınca ayrıldık. İki taraf da bu durumdan rahatsız oluyor ve ilişkiye yansıyor
Aynısı ben de yaşadım devam edersen asla tatmin olacağını düşünmüyorum ve haklı olarakta işin sonu aldatmaya gider
Kadınlar da aldatıyor demek
Bu sebepten ilişkiyi bitirmekte istemiyorum, işte ama böylede gitmiyor napsam ki
Bu sebepten dediğin şey cinsellik ve sevgi saygidan sonra bi ilişkide gelen en önemli şeylerden birisi, dediğim gibi seni doyuramayan bi adamla mutlu da olamazsın aklın sürekli baskalarin da olacak, yine de karar senin tabi ki iyi düşün
Teşekkür ederim 🙂
Olabilir benimde yüksek. yardımlık bişi yok kafanı meşgul et az. :D
Odaklanamıyorum ki. Fitnessda olunca bi kafam dağılıyor onun harici odaklanamıyorum
Doymamış olabilirsin. doymaya bak bence.
Bende de yüksek ama manita yok bana gelince ya dindar ya da tövbeli sanırım hep son dakika yaşayanlar bana denk geliyor
😀
Gülmekte haklısın Çünkü bende gülüyorum
O kaşar şahanesin ki bu libidonla çok şanslı partnerin
O kadar olcak 🫠
evlen, yanında istediğini yap, boş zaman kaybetme
Evlilik için çok erken. 22 yaşındayım daha
hangi konuda erken her şey yapacak yaştasın ki sevgilin var
Gel bana muayene diye hastanede yapalım tedavi sonuçta
mastürbasyon yap durdurur
Sevmiyorum sıkıcı geliyor
ee frenler ama
Bi bana denk gelmez böylesi şans işte
Fazla olunca sıkıyor ama sanırım
Yoo seninkindende yüksek manitan varsa sıkmaz senin manitan sıkılıyorsa onun kafasını ben ssksm
Tam aradığım deli kadınsın
Bana denk gelsen ahhhh
Yedek sevgilisi bul
İşte o aldatmaya giriyor ondada kötü hissediyorum
Mastürbasyon yapıyor musun peki...
Aldat gitsin aman
Vicdan azabı çekiyorum ozaman
Büyük sorunun var
Çözümü ney peki 😕
Sensin
Mastürbasyon yap uyu
Ne fotosu nude mi?
Evet
İyi zikenle devam et
Aldatmak çözüm mü?
Değil tabiki ama aklımdan geçmiyorda değil
Seks hayatınız yok mu?
Var tabiki ama yetmiyor
Bunu eski sevgilinle yapman travmatik olmaz mı
Cinsel tatminsizlik haliye buna sevk eder. Doyum önemli. Ama çok yüksel libido da fazla. Örneğin haftads kaç kere istiyorsun