Libidom çok yükselmişti o sırada da hayatımda kimse yoktu. Bara gidip biriyle tanışırım belki Bi şeyler yaşanır diye düşündüm (hayatımda hiç bara gitmedim sadece filmlerde gördüm, barlarda öyle şeyler olur mu hiç bir fikrim yok) benim en yakın arkadaşım erkek onunla paylaştım bu fikrimi. Ergen misin sen güvenli mi bu sence falan dedi. Ben en fazla ne olabilir falan dedim. Seni böyle bi tehlikeye atamam çok istersen benle birlikte ol dedi. Ben de saçmala falan dedim tartıştım onla sonra bi baktım ki dudak dudağayız. İki gün önce yaşandı bu olay. Normalde her gün konuştuğum insanla iki gündür hiç konuşmuyoruz. Bu durum beni üzüyor en yakın arkadaşım sonuçta
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Bir söz vardır kötü ama çok önemli. “Abi deme, amca deme lazım olur diye” tam o olmuş. Ki bu sözün ne kadar önemli olduğunu görmüş oluyoruz. Hanım efendi bir erkekten hiçbir zaman yakın arkadaş olmaz. İş arkadaşınız olabilir. Çok sıkıntılı zamanlarda eşinizin güvenebileceği bir tanıdığı olabilir. Ama hiçbir zaman yakın arkadaş olmaz. Bu iki tarafında fıtratına ters. Kendi hayatımda kadın olarak hiç yakın arkadaşım yok. İş arkadaşı var. Bana güvendiğini bildiğim insanlar var ama hep bir sınır olur. Bu sizin hayatınız ancak böyle
Şeyler yaşamanız şaşırtıcı değil.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılGeçmiş olsun artık arkadaşlık diye bir şey kaldığını düşünmeyin, belli bir zaman sonra bu istekleriniz arttıracak ondan sonra ilişkiye girmeye başlayacaksınız nefes nefes alacaksınız herkes birbirinden istediğini aldıktan sonra da birbirinizin yüzüne bakmayacaksınız daha önce arkadaşlık boyutunda bu şekilde şeyler yaşamak belli bir süre sonra arkadaşına çok güzel bir şekilde öldürüyor.
00 Yorumla
İki sene önce bunun bir benzeri de bizim olmuştu. Bana abi diyen kızla, arabada öpüşme sonrası bu durum bizim başka yerde soluğu almamıza sebep olmuştu. Asla pişman olmadık. Birkaç kez daha yaptık. Birbirimize doyduk ve şu anda yine normaliz.
02 Yorumla
Soran+1 yılNormale dönmeniz iyi olmuş. Biz telefonda konuştuk ama henüz hiç yüzyüze gelemedik zaman bize gösterecek artık
+1 yılÖncelikle libiidonun ihtiras ve bir anlık zevk olduğunu unutma. Harama kayınca sonu pişmanlık ve hüsrandır. Rabbim bizleri muhafaza etsin.
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
54Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılBunun adi nedir bilemiyorum ama Şu an icinde bulundugum iliski sekli bu. Nasil oldu ne oldu dersen biranda oldu, ikimiz de pisman olduk ozur diledik birbirimizden ama artik kopamiyoruz, farkli bir zevk heyecan tarifsiz birsey. Tekrar yapmicam diyorum ama tekrar yapiyorum
62 Yorumla- +1 yıl
Aynı şeyi yaşıyorum seninle
Bence ilk adımı sen atıp yaz çocuğa sonuçta senin libidon yüzünden olmuş, eğer iki tarafta zevk aldıysa bir sorun yok zaten bunu arkadaşınla konuş yakın arkadaş olabilirsiniz hem daha güvenli bir cinsel birliktelik olur farklı heyecanlar katarak güzel anlar yaşayabilirsiniz, konuştuktan sonra banada söyle merak ettim ama😍bu arada tam bir birleşme oldumu? Sen ne hissettin?
06 Yorumla
Soran+1 yılYazdım napıyon diye günlük planımızı anlattık. Bi daha olsun istemiyorum. Evet seviştik. Çok zevk aldım ama duygusal bir gram bile bir şey hissetmedim
Soran+1 yılOlmasında korkmuyor değilim ama olmasını da hiç istemem
Soran+1 yılDaha neler grup fantezim falan hiç olmadı
+1 yılBir gün çok sevdiğin biri oldugunda ona libidom çok yükselmişti böyle bir şey yasadım diye anlatabilecekmisin?
İnsanoğlu neden bu kadar ziyanda anlayamıyorum, bu kadar boş vermişlik nasıl oluyor?
11 Yorumla- +1 yıl
Orasını hiç karıştırma diyecektir. Çünkü egoistlik insanoğlunun geninde var. Başkası hiç umrunda olmaz. Ama ucu kendine dokununca cıngarı koparır. Allah hidayet versin ne diyelim.
- Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı.
+1 yılAdam sana yardımcı olmaya çalışmış gidip yabancıyla yapmaktansa onunla yapman daha doğru olmuş en yakın arkadaşın olabilir bu vesileyle daha da samimi olacaksınız bundan sonra ilişkiniz belki bu yönde ilerler
03 Yorumla
Soran+1 yılO ana gerçekten çok keyifliydi ama onunla ilişkim o yönde ilerlesin istemiyorum üç gün önce nasılsak şimdi de öyle olalım istiyorum
- +1 yıl
Şimdilik yeni olduğu için sana biraz tuhaf gibi geliyor eski modunuza geri dönersiniz merak etme
Soran+1 yılUmarım öyle olur
+1 yılO zaten pusuda bekliyor seni. Erkek bir kızla boşa arkadaslık yapmaz. Ya ona ya çevresine göz dikmiştir
02 Yorumla
Soran+1 yılHayır ya çok eski Bi arkadaşım öyle bi niyeti olsa çoktan belli ederdi şimdiye kadar durmazdı
- +1 yıl
Belli belli
Gizli Üye(36-45)+1 yılErgenlerin barda işi ne? boş konusmus
isteyen istedigi yere gider tabiki yaşı tutuyorsa. ayrıca adam seninle sevgili olma peşinde zaten. en yakın arkadaş ise asla öpmezdi. seni güvende tutmak icin öptüm m diyecek? asıl bu duruma ergenlik deniyor02 Yorumla
Soran+1 yılErgen demesinin sebebi filmlerden görüp uygulamaya çalışmamdı bara gitmek değil
Cevap sahibi+1 yılfarketmez. filmlerdekini zaten insanlar yaşıyor bazılarını
+1 yılBirde baktın nefess nefesesiniz…
Yaz çocuğa kıymetli bir arkadaş.
Zor zamanında vücudunu siper etmiş00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Libidon yükseldikçe sexting yaparak keyfine bakabilirsin yakın arkadasa verdinmi
02 Yorumla
Soran+1 yılVermek tabirinden hiç hoşlanmıyorum ana evet birlikte olduk
Onla arkadas kal güvenilir baska birini bul.
02 Yorumla
Soran+1 yılBaşka birini bulmama gerek yok o anlık bi şeydi. Arkadaşlığımız biterse çok üzülürüm
sevgilimin, o benim en yakın arkadaşım ya allah çarpsın dediği arkadaşı;
01 Yorumla
Soran+1 yıl😞
- Cinsel Yaşam konusunda 979 cevap paylaştı.
+1 yılYaaaa en yakın arkadaşın nasıl düşünceli nasıl merhametli biriymiş ya :D hahahaha
04 Yorumla
Soran+1 yılTamam ordan bakınca nasıl durduğunu biliyorum ama normalde gerçekten de öyle bi insandır
- +1 yıl
Muhtemelen bu yaşadığınız durumdan sonra ya tekrarları olacak ya da arkadaşınız ile aranızda soğukluk başlayacak. Bana kalırsa soğukluk olmasını gerektirecek bir durum yok , o an ikinizde keyif aldıysanız bu durumdan mutlu olduysanız sonrasında pişmanlık utanma duygusu yaşamanın anlamı yok. Birbirinize boşu boşuna ızdırap çektirmeye hiç ama hiç gerek yok.
Soran+1 yılBana da öyle olur bini geliyor ama ben ne arkadaşlığımız bitsin istiyorum ne de bi daha aynı şeyi yaşamak
- +1 yıl
Bakın cinselliği yaşamak ya da yaşamamak sizin tercihlerinize kalmış bir durum. Fakat bunu sorun olarak düşündükçe bir ilerleme kaydedemeyeceksiniz. Ya gerçekten hiç olmamış gibi davranacaksınız ya da yaşanan şeyden keyif aldıysanız aldığınız keyfi düşünüp mutlu olacaksınız. Tekrarı olur mu neden olmasın? Pişmanlıkla yaşamaktansa keyifli keyifli yaşamayı tercih ederim ki bence sende bunu tercih etmelisin. Birbirini tatmin etmekten gerçekten keyif alan iki arkadaş olmuş olursunuz :)
- Cinsel Yaşam konusunda 528 cevap paylaştı.
+1 yılne güzel işte. hazır elinin altındaki malzemeyle sorunu çözmüşsün.
02 Yorumla
Soran+1 yılÖyle deme yaa bi garip oldum hoş değil
- +1 yıl
ya sorun çözülmüş işte. lazım olduğunda işini gör koy kenara. ne dert ediyorsun.
- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılyaşananlardan sonra ilk mesajı senden bekliyor bence.
06 Yorumla
Soran+1 yılÇok denedim ama yapamadım arkadaşlığımız bitsin istemiyorum
- +1 yıl
zaten bitmemeli. bu yüzden de mesaj atmalısın.
Soran+1 yılBugün atmayı deneyeceğim
- +1 yıl
bu konuları da açma. nasılsın nasıl gidiyor filan.
Soran+1 yılZaten her zamanki gibi bir mesaj olacak
- +1 yıl
yakın arkadaşla olan nedense en zevklisi oluyor. bir daha yaşanmayacak şekilde davranılmalı. yine de asla dememek lazım. libidonun neler getireceği belli olmuyor. ama davranışlar bir daha olmayacak şekilde olmalı. çok zevkli olsa da...
- Cinsel Yaşam konusunda 7b cevap paylaştı.
+1 yılhadi ya :)
adam hayatının en kolay avlanmasını yapmış yemin ediyorum :D :D
heykeli dikilmeli arkadaşının :)04 Yorumla
Soran+1 yılAvlanma falan ayıp oluyor
- +1 yıl
hiç de ayıp değil.
sinkaflı bir kelime ya da cümle kullanmadım.
adam resmen fırsat kollayan biri yani bara gidip de yabancıya gitme başkası yiyeceğine ben yiyeyim demek istemiş resmen.
sen yazdığını başkası gözüyle okur musun?
ne anlayacaksın çok merak ediyorum.
seni vazgeçirmeye çalışacağına kendi emellerine alet etmiş resmen !
bu ayıp falan olmuyor mu?
iki gündür konuşmuyormuşsunuz !
2 gün daha konuşmazsınız sonra birinizden biri yazar eder sonra ya f. ckbody olursunuz ya da tamamen görüşmeyi kesersiniz.
bu kadar basit.
Soran+1 yılİlişkimiz o boyuta dönmüşsün istemiyorum bir daha öyle bir şey yaşanmasına müsaade etmem
- +1 yıl
peki
+1 yılSen bide benim bu şekilde kimle birlikte olduğumu bi bilsen🙂
00 Yorumla
+1 yılMadem 2 gündür hiç konuşmadınız ona bir mesaj at ve de ki en iyi arkadaşımı benden alma
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılErkekler ne kadar iyi kalpli demi seni tehlikeye atamaz
00 Yorumla İşte bu yüzden bizler, en yakın arkadaşınız hikayesine güvenmiyoruz be
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıl1 haftaya her şey normale döner. Gayet güvenli bir ilişki tercihi uzun zamana yayarsanız harika olur.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılDemekki onunda sende gözü var işte sende yat onunla
04 Yorumla
Soran+1 yılÇok zevkli anlardı ama onunla Bi daha olsun istemiyorum en yakın arkadaşım o benim
Cevap sahibi+1 yılAslında en güzel seks te en yakın arkadaşla oluyor biliyor musun
Soran+1 yılGenelleme yapmak doğru olur mu bilmiyorum ama bizde öyle oldu biliyo musun
Cevap sahibi+1 yılEvet bir defa bendede oldu ondan aldığım zevk bambaşkaydı
Gizli Üye(25-29)+1 yılYine bir kanka ayağına seks bize de hayırlı olsun demek düşer devamı gelir
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBence güvenilir bir fck budi bul ve isteğini bastrman için bazrn buluş.
00 YorumlaArkadaş arkadaşa yapılabilir taraflardan birinde duygu oluşmuyorsa
14 Yorumla
Soran+1 yılO an sadece tadını çıkardık ikimizde de bi duydu olmadı en azından ben öyle düşünüyorum
Soran+1 yılBi daha yaşanmasını istemiyorum
+1 yılOlabilir unutursunuz ama
31 Yorumla
Soran+1 yılUmarım
- Cinsel Yaşam konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılİyi miydi kötü müydü peki
02 Yorumla
Soran+1 yılEfsaneydi
- +1 yıl
Çok iyi o zaman daha da efsane bulursun
+1 yılEn yakın arkadaşla sevişilmez mi;))
02 Yorumla
Soran+1 yılSevişilmez işte ev yakın arkadaş adı üstünde. Biz bi anlık gaflete düştük o ayrı
- +1 yıl
Valla o duygudur eve bakmaz
- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılöyle mekanlarda öyle şeyler olabiliyor
06 Yorumla
Soran+1 yılHiç gitmediğim için bilmiyorum
- +1 yıl
olur olur takma kafana. keyif aldın mı?
Soran+1 yılEvettttt
- +1 yıl
anlatsana bana neler oldu başka
Soran+1 yılNasıl anlatayım daha neler
- +1 yıl
ne olacak canım anlat gitsin :)
Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Valla eleman zeki krizi fırsata çevirmiş flglglglg
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 818 cevap paylaştı. Öpüşme ile kaldımı yoksa devamı oldumu
04 Yorumla
Soran+1 yılBirlikte olduk
Soran+1 yılOlaydan iki gün sonra ben yazdım ona yazışıp telefonlaşıyoz
+1 yılNasıl ya nasıl bu kadar kolay mı
00 Yorumla
+1 yılAzınca insan değişiyor 😂😂
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yıleeee cocuk benle yat demis iste :)
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılasıkmısın sen ona pekı?
02 Yorumla
Soran+1 yılHayır o anlamda hiç bir duygum yok
Cevap sahibi+1 yılpekı uzunca konusup dertlesmek ıstermısın
Gizli Üye(36-45)+1 yıliyi miydi bari orasını es gçimişsin
01 Yorumla
Soran+1 yılŞu ana kadar yaşadığım en iyisiydi hem de
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılArkadaş bi’ yol bulmuş ama golü atamamış
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılArkadaş değilsiniz artık
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKulaklarım çekildi benim
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı. Arkadaşın doğru demiş
00 Yorumla
+1 yılSadece öpüştünüz mü
07 Yorumla
Soran+1 yıl🙊 Hayır
- +1 yıl
Başka neler oldu
Soran+1 yılNasıl anlatayım şimdi burada devamı da oldu işte
- +1 yıl
Ekle beni merak ettim konuşalım
- +1 yıl
Hadiii😅😅😅
Soran+1 yılAnlatmam
- +1 yıl
Ekle sen bi 😅
+1 yılGüzel miydi mutlu oldun mu ona bak
07 Yorumla
Soran+1 yılÇoook güzeldi hem de bu zamana kadar en keyif aldığımdı diyebilirim
- +1 yıl
İkk miydi
Soran+1 yılOnunla ilkti
- +1 yıl
En güzeli knslmmi biraz
- +1 yıl
Sonra ne oldu merak ettim
Soran+1 yılSadece öpüşmekle kalmadı işte
- +1 yıl
Knslm ya merak ettim valla 😅
+1 yılpekı bu durumdan memnun degılmısın
04 Yorumla
Soran+1 yılO an çok güzeldi ama şimdi konuşmuyor olmamızdan hiç memnun değilim
- +1 yıl
ılk defamı boyle bır sey hıseettın
- +1 yıl
peki senmı daha ısteklısın o mu
- +1 yıl
ılk deneyımın mı
Olabilir
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı. Bisey olmaz
00 Yorumla
+1 yılHmm farklı 😅
00 YorumlaBir sey anlamadım
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 923 cevap paylaştı.
+1 yılSeks oldumu
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. Yani
00 YorumlaNormal
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılyala affettir iendini
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılFırsatçıymış o
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılNe yaptınız tam olarak tatmin olmadın mı
03 Yorumla
Soran+1 yılFazlasıyla oldum haddinden fazla hatta
Cevap sahibi+1 yılEe o zaman sen mesaj atsana arkadaşsınız hem