+1 yılbu kötü.. onunla çok sinirli bir şekilde kavga etmelisin. ciddiyetini çok iyi idrak etmeli. en ufak bir taviz vermemelisin. yoksa o alışkanlığı sürdürür
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Güzel arkadaşım onları sorun etme her erkekte olur adam seni sevmiş evlenmiş birbirinizin hayatını zindan etmenin anlamı yok. Adamla iyi keyifli ilişki yaşattı adam arayış içinde olmasın
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
25Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılBu çokta anormal bişi gibi gelmiyor bana birlikte izlemek teklif edebilirsin
51 Yorumla- +1 yıl
Off bncede
Bence normal değil sonuçta evlenmiş artık eşinden başka şahısları o şekilde görmesi hiç uygun ve normal falan değilll. Erkektir izler yapar diye bir şey yok öyle bir şey varsa kadın da izlesinn ama yanlışş. Bence eşinize söyleyin bunu ve izlemeni istemiyorum uygun bulmuyorum diyerek konuşup halledebilirsiniz.
32 Yorumla- +1 yıl
Neden yanlış olsun berbaer izleyen ciftler var. abartmayin
Gizli Üye(25-29)+1 yılHerkes bu normal yazmış bu kadar mı geniş insanlarsınız ya ihanetle ayni derecede bence bu yaptığı ben olsam asla yediremezdim kendime unutmaya çalış sadece yeni evlisin ama takip et sürekli hala devam ediyorsa asla yanında kalma çocuk olmadan ayrıl gitsin yakında aldatır da böyle tipler umarım duzelir
11 Yorumla- +1 yıl
Değil aslında o kadınlara aşık felan değil Sadece içi boş salt cinsel arzu sadece cinsel arzu ortada duygusal hiçbir şey yok Ama anormal olan bir durum var. Oda adam po, rno bağımlılığı geliştirmiş. Muhtemelen evlenmeden bile öncedir. Ve bu bağımlılığı sürdürüyor. Haz odaklı bir durum Eşini sevememesi veya ordaki kadınlara Duygusal anlamda aşk anlamında sevmesinden felan değil.
+1 yılİzlesin.. bu sorun değil.. fiili bir hareketi yok sonuçta..
61 Yorumla
+1 yılSizin regl döneminizde izlemiş olabilir, yani sizinle yapamadığı zaman. Tabii ki bu da kötü ama sizinle yapabileceği zaman da izlediyse çok daha kötü. Kategorisi neydi, özel değilse? Önemli bir ayrıntı olabilir
10 Yorumla
+1 yılNormal , adam pozisyon bakıyor be. Ne yapsak daha zevkli olur diye fikir ediniyor, yanlış anlamışsın durumu bence canım
30 Yorumla
+1 yılBende sevmem oyle baska kadinin fizigini izleyip isini gorcek falanda. Burnundan getiririm izledigine :D uyarabilirsin hosuna gitmiyosa
12 Yorumla- +1 yıl
Değişik yaa.. beraber izleyelim diyen kadınlar da var bence
- +1 yıl
Senin dedigin daha degisik. Ben sevgilimle mastürbasyon yapan erkek izliyelim gel desem napar acaba. Ki izlemiyom bile
Belki yeni şeyler öğrenmeye çalışıyordur. Yargılama sor once
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılPor, no bağımlılığı bir şey atlatılması gerekiyorsa Eşinin bu bağımlılığını atlatması gerek. Ama sanırım sen olayı sanki 2. ci bir kadına aşıkmış tarzında yorumluyorsun Adam uçkurundan izliyor. Olay bu sadece
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. bunu izlemeyen yok gibidir. hatta birlikte izleyen çiftler bile var. sorunları sorun etmezsen ortada sorun kalmaz :)
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı. Atlatacak bir durum yok, izlemek gayet normal...
10 YorumlaBaşka şeyle öğrenmek isityor olabilir başkasını istedğinden değil bence öğrenmek için bu
00 YorumlaOturup beraber izleyin o seni okşasin sen onu birbirinizi boşaltın işte
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı.
+1 yılEee izlemistir seviyodur izlemeyi niye dert ediyonki bu kadar
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBenim eşimde izlemişti ilk aylarda kızdım bağırdım en iyisi söz verdirdim çok şükür mutluyuz oyke şeylerede hiç bakmıyor
15 Yorumla- +1 yıl
Sanki hep takiptesin biliyosun yanj
Cevap sahibi+1 yılTakip ederim
- +1 yıl
Bence bu çok kötü bir şey değil yaa izlese ne olur.. bir çok çift sinemaya gidiyor özel.. grinin 50 tonunu izlemeye mesela
Cevap sahibi+1 yılBen sevmiyorum hem günah hemde insan kendini değersiz hissediyor
- +1 yıl
Himm. boylr. dusunmemistim
Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. Bu çok kafaya takılacak bir şey değil ki. Aksine seni mutlu etmek için bi yol aramış.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıladamda iktidarsızlık veya perfprmans yetersizliği mi var
11 Yorumla- +1 yıl
Nerden biliyorsun
Film sonuçta bu kadar abartmaya gerek var mı
30 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılSen hangi sıklıkla kaç defa yapıyorsunuz peki onunla?
00 Yorumla
+1 yılPozisyon bakıyordur. Beraber izleyin
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 396 cevap paylaştı.
+1 yılBu kadar büyütücek ne var
20 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Demek ki senin muamelen iyi değil
02 Yorumla
Soran+1 yılBi saçmalama
Olabilir bekarken izlemiştir devam ediyordur
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılNe oldu izlediyse bu nasıl bir kafa
00 Yorumla
+1 yılOna birlikte izlemesini söyle
00 Yorumla
+1 yılİzlesin ne olacak duyanda aldatıyor sanacak
00 Yorumla
+1 yılAtlatacak bir şey yok çok doğal
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Pozisyon öğreniyor daha ne istiyorsun
01 Yorumla
+1 yılAdamı memnunmu etmiyon napıyon anlamiyom ki
04 Yorumla
Soran+1 yılSuçlu ben miyim pardon
- +1 yıl
Tel, geçmişi dyorsunda ne zaman bakmış mesela
Soran+1 yılDün
- +1 yıl
Aslında gecmistede bakiyorsa bu bir hastalik oluyor iyi bişey değil
+1 yılHer erkek izler normal bence
02 Yorumla
Soran+1 yılNasıl normal ya
- +1 yıl
Biz erkekler arası normal görüyoruz çünkü hepimiz izliyoruz
- Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılBeraber izleyin
10 Yorumla Yetmiyormuş galiba
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Ne varki
00 Yorumla
+1 yıladam evlendi diye mikini kesmedi ya
00 YorumlaBagimli
00 Yorumlaİzleme sinde ne yanlış
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılCinsel hayatınız kötü mü
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNe yani ne olacak
01 Yorumla