Kocam bir hafta iş gezisine gitti. Bende p*rno izleyip kendimi tatmin ettim. Bilgisayar geçmişinde bunları gelince gördü ve bana hesap sordu sen nasıl böyle iğrenç içerik izlersin. Başka erkeğin orasını görürsün dedi sen yoktun ne yapayım dedim benim yanımda da sen yoktun ama ahlaksız şeyler yapmadım dedi siz ne düşünüyorsunuz
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı.
+1 yılBence bunda bir sorun yok ama p*rno izlemek yerine onunla seksting yapman daha doğru bir davranış olurdu. Hem sorun yaşamazdınız hem de onu da onore ederdin.
01 Yorumla
Soran+1 yılYok ya seksting ne
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılkıskanmış arizona kertenkelesi.
oda sundan kendınınkısı küççük ve performansı sınırlı ve erken boşalma sorunu olanlarda oluyor senınkısıde emınım bu sekıldedır , karısı izler ordakı ortamı gorurde gözü acılır benı yetersız bulur dıye :)
usteleme cok fazla o sımdı kendı kurgu dunyasında kendını kıyaslıyor , gececektır daha sonra lezli film acar onla bırlıkte ızler gonlunu alırsın .
:)03 Yorumla
Soran+1 yılKendi kafanda neden birşeyler kuruyorsun? Benim kocamda herhangi bir cinsel problem yok. beni iliklerime kadar tatmin ediyor penisi de hiç küçük değil. Ve ereksiyon sorunu da yok. Sonuçta dinde böyle şeyle4 izlemek gerçekten günah buna atven. Yani ben ön yargılı insanlardan nefret ederim. Üsten konuşan insanlardan da. Bu nedenle hiç hoş gelmedi tavrın
- +1 yıl
anlamadıgım durum burada düğalist yaklaşim mevcut analiz edemedim. hem erotik izliyor ama bunun günah oldugunu soyluyorsun , velev kı bunu ızleme ve mastürbasyon ıhtıyacı duyuyorsan haz ve tatmin olma ıl ılgılı cıkmazların oldugu anlamına gelır , ama eşinin koç gibi oldugunuda soyleyerek algıda yansıtma yaparak bunu kendıne ınandırmaya calısır gıbı yazmanda benım kafamı karıstırdı.
bastan asagı tezaT ikilem var. soru sormak ıcın sormussun .
Soran+1 yılBoş yapma.
Abow ne dar bakışlı adam. Yahu gidip adamı aldatsan ruhu duymaz. Sen film izlemişsin. En masum şeyi yapmışsın. Hem film izleyerek ufkunda genişşlerz. Belki cinsel hayatınız daha da güzelleşir. Ne mallar var ya
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
38Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 661 cevap paylaştı. Hayır tabikide değil. Eşiniz olmuş olsa bile bazen mastürbasyon yapıyor olmak kişiye kendini daha iyi hissettirebilir. Ayrıca eşin uzakta olduğunu için bunu yapmış olman da gayet normal. Bunda ayıp olacak bir durum söz konusu eğil çünkü izlediğin yalnızca bir film. Eşine beraber izlemeyi de teklif edebilirsin.
20 YorumlaEşiniz haklı bana göre. 1 hafta dayanılmayacak bir süre değil. Dayanabilirdiniz bence. Siz eşinizin gönlünü alın bence.
00 Yorumla
+1 yılGayet güzel Sonuçta başkasıyla olmuyorsun Kızacak bir şey yok şu anda durum nasıl Hatta beraber seyredebilirsiniz
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılSanırım kızkanmış ama ne alaka ki, sen de Chrome dan izliyorsan gizli pencere açıp izle.
00 Yorumla
+1 yıleşin çok bencil davranmış bence beraber de izleye bilirsiniz
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. kocan sacmalamış... prno izlediysen heralde kocanı düşündün filmdeki admaı kıskanmış
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7,2b cevap paylaştı.
+1 yılOoo cok abartmış insan kendini tatmin etmek zorunda cunkü zaıflara harama yönelmesin diye
00 Yorumla
+1 yılPrno izlemek ahlaksızca degil, özellikle tatmin olmak için yapmak zorunda kaldiysan
00 Yorumla
+1 yılIzleyebilirsin yani dogall biriyke konusuo da oenisine bakmiyosunn
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı. Çok karışık konu ne desem yanlış olur her 2 tarafta kendi açısından haklı
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7b cevap paylaştı.
+1 yılyani adamın cevabı efsane :)
o izlese sen ne tepki verirdin peki?02 Yorumla
Soran+1 yılAğzına ederdim
- +1 yıl
demek ki empati yapmak güzel bir şey değil mi?
Gizli Üye(36-45)+1 yılkocan abartıyor. eşlerimiz yokken kendimizi tatmin etmemiz gayet normal. ben de izliyorum yapıyorum eşim yokken.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKocanın özgüven sorunu mu var? Herkes izliyor bunları
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 377 cevap paylaştı.
+1 yılBence bir şey olmaz sonuçta kocana ihanet etmiyorsun aldatmıyorsun kızması saçma yaa seninde istek ve arzuların var sonuçta
00 Yorumla
+1 yılBence büyütmemesi lazım sonuçta aldatmadın bişi yapmadın
02 Yorumla
Soran+1 yılAynen
- +1 yıl
Geçmişi sil birdaha
Cinsel Yaşam konusunda 957 cevap paylaştı. İzleyebilirsin ne var bunda
37 Yorumla
Soran+1 yıl@Ömerf21 millete bulaşma. Genişlikte bahsedip kim bilir kaç kadına bakıyorsun abaza
+1 yılHakli adam niye izliyon
06 Yorumla
Soran+1 yılNihe izlemeyim
- +1 yıl
Kuduruk musun
Soran+1 yılBu bir ihtiyaç? İnsabun yemek yemesi gibi
- +1 yıl
Olsun kocani dusunerek mastürbasyon yap elin seyine ne bakiyon
Soran+1 yılBende hayal dünyası ile olmuyor denedim olmadu
- +1 yıl
Peki
Cinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı. Kocanı ikna edemedin mi?
00 Yorumla
+1 yılBir hafta bekleyemedin
00 YorumlaRahatlatsin o zaman seni bir sekilde
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 7,4b cevap paylaştı. Bence normal kocan abartmış yani 😊
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılbu konu tartışmalı. bilemiyorum
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılşaka gibi birlikte bile izlenmesi normal bence.
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. Kendi kendine tatmin olmuşsun... İhtiyaç sonuç da
00 Yorumla
+1 yılHaksız değil tepkisinde
00 Yorumla
+1 yılsende gecmısı sıl
02 Yorumla
Soran+1 yılUnuttum
- +1 yıl
unutma bıdaha sıkıntı olmasın
+1 yılNormal
10 Yorumla
+1 yılpeki sen ne dusunuyorsun
00 YorumlaYanlış değil
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. abartmış.
00 Yorumlaneden beraber seyretmiyorsun
00 YorumlaNormal Kocan sorunlu biraz
00 Yorumla
+1 yılÇok doğru
00 Yorumla
+1 yılYanlış
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. Bence haksiz
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGayet normal
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıl1 haftalik fb olabilirim istanbuldaysan
01 Yorumla