Cinsel Yaşam Eşimin seks sırasında başkasını hayal edip etmediğini nasıl anlarım? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Soru başlıkta Güncellemeler+1 yıl Bence etmeli daha zevkli olur ama sanırım etmiyor Eşimin seks sırasında başkasını hayal edip etmediğini nasıl anlarım? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı. eşine güvenmiyorsan ayrıl zaten 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Bekar mısın
zevk-i-alemmmmm Takip Et Master Yaş: 44 , eic 100% +1 yıl Kesin sorunsuz bir evliliğin vardırAma illaki bir sorun bulup kendini üzmen gerek ve düşüne düşüne sende bunu buldun 😂😂 0 1 Yorumla Soran +1 yıl 😃😃😃 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl bence kadın etmeli. tam ya. prağın a. mcığa girerken aynı anda g. öt deliğinede başkasının girdiğini hayal eden kadın uçar. 0 0 Yorumla
ESKIbirKSliadam Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Anlamaya gerek yok tabiki de ediyor 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Hahaah neden Yorumla ESKIbirKSliadam +1 yıl Çünkü her evli eder Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl Doggy anında yapabilir bunu doggy çok istiyor mu? 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Niye doggy Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İki dk gizliden çıkıyorum tkp at uzun uzun anlatayım buradan biraz saçma olur Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kayboldun Yorumla Soran +1 yıl Gerek yok Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sen bilirsin sadece yardımcı olmak istedim burada pek sağlıklı fikir çıkmaz söyleyeyim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kıst bir hayal daha fazlası var onun 😂😂 Yorumla
Kuzeykutuplu9 Takip Et Xper 7 Yaş: 36 , eic 96% +1 yıl Ona sorarak. Oyle bir istegin mi var 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Hıı Yorumla Kuzeykutuplu9 +1 yıl Sende istegini gerceklestirmeyi dusunme asamasina girecek gibisin Yorumla
_ŞeytanRuhlu_ Takip Et Xper 7 Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Gözler kapalıysa şüphelenebilirsin 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Bu cevabı bekliyordum Yorumla
AK__BEY__52 Takip Et Yoda Yaş: 48 , eic 96% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Anlayamazsın kesinlikle 0 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Yapsın canım neticede altında sen vasın 0 0 Yorumla
ejderiderya Takip Et Yoda Yaş: 33 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 632 cevap paylaştı. Bırak etsin. Ederse daha sert sevişir seninle 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Etmiyor işte Yorumla ejderiderya +1 yıl Sorun onda canım Yorumla
Tendenönceruh Takip Et Master Yaş: 47 , eic 33% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı. Anlayamazsın 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Evet bencede Yorumla Tendenönceruh +1 yıl Sanırım sen ederek zevki çözmüşssün Yorumla
Kartal0662 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 89% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Zor biraz 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Bencede Yorumla Kartal0662 +1 yıl Belki isim söylerse Yorumla
Serkan_87 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 72% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Performansa bağlı 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Nasıl yani Yorumla Serkan_87 +1 yıl Rutin mi oluyor değişiklik gösteriyormu Yorumla Soran +1 yıl Rutin Yorumla Serkan_87 +1 yıl O zaman sorun yok Yorumla
bozok52 Takip Et Bilge Yaş: 36 +1 yıl Sen de ediyrsn 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Nerden biliyorsun Yorumla bozok52 +1 yıl Sorduguna gore Yorumla bozok52 +1 yıl Gellll Yorumla
Engin28 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Sorr 0 0 Yorumla
Semihh98 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Açıp beynine bsk 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Hahaah Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl 🤣🤣🤣bunu anlayamazsın 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Yani galiba 😃 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sen de başkasını mı düşünüyorsun Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl slkça bi soru 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Neden Yorumla Cevap sahibi +1 yıl her haltı başardın düşüncesini mi okuman kaldı doyurursan ne düşünür nede gider Yorumla Soran +1 yıl Ahaah çok acı çekmişsin bellş Yorumla Cevap sahibi +1 yıl hemde çok işe yaramayan biri var bende bi halt zannediyor Yorumla
Tırtıklımı-hissetmi Takip Et Xper 7 Yaş: 36 +1 yıl Anlayamazsın 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Ever galiba Yorumla Tırtıklımı-hissetmi +1 yıl Kaç yıllık evlilik ne sıklıkla ilişkiniz var detaya inip analiz yapalım Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
25Cevap
eşine güvenmiyorsan ayrıl zaten
Bekar mısın
Kesin sorunsuz bir evliliğin vardır
Ama illaki bir sorun bulup kendini üzmen gerek ve düşüne düşüne sende bunu buldun 😂😂
😃😃😃
bence kadın etmeli. tam ya. prağın a. mcığa girerken aynı anda g. öt deliğinede başkasının girdiğini hayal eden kadın uçar.
Anlayamzsın :)
Neden etmesni istiyosun ki
Anlamaya gerek yok tabiki de ediyor
Hahaah neden
Çünkü her evli eder
Doggy anında yapabilir bunu doggy çok istiyor mu?
Niye doggy
İki dk gizliden çıkıyorum tkp at uzun uzun anlatayım buradan biraz saçma olur
Kayboldun
Gerek yok
Sen bilirsin sadece yardımcı olmak istedim burada pek sağlıklı fikir çıkmaz söyleyeyim
Kıst bir hayal daha fazlası var onun 😂😂
Ona sorarak. Oyle bir istegin mi var
Hıı
Sende istegini gerceklestirmeyi dusunme asamasina girecek gibisin
Gözler kapalıysa şüphelenebilirsin
Bu cevabı bekliyordum
Anlayamazsın kesinlikle
Yapsın canım neticede altında sen vasın
Ben evliyim başkasını hayal ediyorum ama anlamak imkansız
Bırak etsin. Ederse daha sert sevişir seninle
Etmiyor işte
Sorun onda canım