Eşim eşcinsel olduğumu biliyor ve ona cinsel anlamda hiçbir şey hissetmediğimi zerre kadar zevk almadığımı söylemiştim. Ben lezbiyenim daha doğrusu biseks eğilimliyim genel erkeklere karşı değil ama eşime karşı hem duygusal hem cinsel duygular besliyorum başlangıçta sadece duygusaldı inanılmaz seviyordum fakat cinsellikle işkence gibiydi ve bunu ona açıkça anlattım ilişkimiz oluyor elbette ama beni fazla rahatsız edip üzmeden sadece dayanamadığında oluyor ve bitiyor buda beni elbette üzüyor şu anda yaklaşık 1 aylık evliyim ve eşime karşıda çok yoğun olmasada cinsel istek besliyorum ve bunları hissedebiliyorken onu mutlu etmek istiyorum cinsel anlamda tahrik etmek ve sıkıcı değil çok daha hareketli sınırsız bi seks istiyorum fakat kesinlikle bana inanmıyor hatta aksine ben istediğim zaman sadece onu mutlu etmek için rol yaptığımı sanıp üzülüp daha çok kaçıyor bu durumu aşabilir miyim sizce?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılDemekki gerçekten kendinden geçmiyorsun kendini tutmayı bırakabilirsin gerçekten zevk alan bir kadın çünkü kendimden biliyorum en ucuz ilişki yaşamadım ama mesela ilgi duyduğum adamı düşünerek mastürbasyon yaptığım zaman öyle değişik tepkiler veriyorum ki normal hayatta özel bir çaba versem böyle şeyler yapamam
71 Yorumla
Soran+1 yılDoğru kesinlikle haklısın ama ciddi bir zevk almıyorum ki zaten sadece kötü geçmiyor ve daha iyi hale gelebilir diye düşünüyorum ama nasıl olabileceğini de bilmiyorum sanırım
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yıl
Soran+1 yılTeşekkürleer :)
Cinsel Yaşam konusunda 654 cevap paylaştı. Eşin bunları bile bile evlendi sayet şaşırması da normal değişim şart aslında eşin inanmakta güçlük ceksede değişimin farkına varamasını sağla bu hızı asla kesme bir yıl böyle devam et sonunda anlayacaktır empati yaparak seni üzmeden hareket ediyorsa sende onu incitmeden hareket et.
00 Yorumla
Ya sen dobra davranın bakış açını anlatmışsın. Şimdi de zevk aldıpını hoşlandığını anlatıyorsun. Bunun neyine inanmıyor. Anlamıyorım
04 Yorumla
Soran+1 yılSevdiğim için kıyamadığımdan yapıyorum sanıyor :/
- +1 yıl
Ama ilk olarak söylemişsin. Dürüst bir insan olduğumu bilmiş olması lazım. Yani zor olanı söylerken inanıyor ve saygı duyuyor. Şimdi yine bakış açın değişti. Buna nie inanmıyor. Arkadaş ne erkekler var. Eşinin yerinde olsam. Seni mutlu etmek için 3 lü denerdim. 2 bayan bir ekrk.
Soran+1 yılTeşekkür ederim umarım çözebiliriz
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
16
Cevap
63Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılNiye evlendin o zaman madem eşcinselsin sen egoistsin çünkü sevdim kiskaniyom benim olmali eeee sonrasi 1 aylik evlilik ne demek ya o adamin ne suçu vardi hapise sokmuşsun o eve gelmek bile zulüm ona duyduklarını sindirememiştir daha aa olur mu artik ben istiyorum benle yatcak hala egoistsin sen istersen senin emirlerin söylediğin cumleye bak erkekle cinsellik işkence hangi erkek dokunurki bu adam aldatsa sen bunu en iyi hakedenlerdensin rezilsiniz... sana verdiği yaşattıgı duygulari evlilik hele herşeyi hiç haketmediği kimseye vermiş vesselam...
Erkek anatomisinde çıta kırıldımı biter kadın gibi esnek değil kadın başka verilerle besler erkek besleyemez ve güven his gittimi gider...21 Yorumla
Soran+1 yılGüvenle alakalı bir problemimiz yokta evet cinsel anlamda çıkmazda hissediyor aldatma ihtimali binde bir bile değil kısacası onu mutlu etmek benimde amacım zaten
+1 yılSiz bile bile bu evliliği neden yaptınız anlamış değilim. Sadece senin yaşam şekline göre cinsel takvim işleyişi bile çok rahatsız ediciydi okurken.
70 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende biseksuelim erkek arkadasimla beraber kaliyorum ondan da zevk aliyorum ama o benim kadinlarla beraber olmami istiyor. Evden giderim sizi rahat birakirim diyor. seks yapmayi cok sevdigide soylenemez. Gay oldugunu sanmam ama aseksuel olabilir. Cinsel cekim ve duygusal cekim cooook farkli seyler. Neden bu gereksiz bilgileri verdim bilmiyorum tabi
612 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@VOLCANOGS aydinlanmana sevindim djjdjd
Cevap sahibi+1 yıl@bbslln neden djbdhd
- +1 yıl
Senden lazım bana gizli uyeeeeee
Cevap sahibi+1 yıl@OmenTonrimDidim neden
- +1 yıl
Biseksuel istekli kadın sor bulunuyor ondan
Soran+1 yılTamam birebir benimkide öyle yeter ki bana söyle diyor ve sevişmeme hiç bir engel koymuyor aşık olma yeter diyor ama problem şu o seks yapmaya bayılıyor fakat ben onunla zevk almıyorum benim ondan zevk almak bi yana işkence gibi geçtiğini söylemem gibi bir aptallığım oldu şu an öyle kötü de gelmiyor ama onun kendini bu kadar yoksayması beni çok üzüyor ve o kadar kötü olmadığına da inanmıyor
Kocan escinsel olsaydi, kafana takmadan seks yapabilirmiydin?
Evlenmeseydiniz, 1 aylik evlisin halen escinsel oldugundan eminsin, yani bir merak degil. Kocan biliyor, anliyor, seziyor, ilk firsatta bulursan bir kadinla aldatacaksin, güvenmesi zaten imkansiz.
Bizim abazalarin ne güzel iste gaz vermelerine inanma, onlar gercek hayati seyrettikleri poorno zanediyor.
Escinselsen, bu kesinse evliliginiz sürmez24 Yorumla
Soran+1 yılAldatmama gerek yok öyle bir güven sorunuda yok çünkü o konuda kısıtlanmıyorum
Soran+1 yılAnlatamadım muhtemelen, kızlarla ilişki konusunda kısıtlanmıyorum ben istemediğim için birlikte olmuyorum ama olabilirim öyle bir problemimiz yok cinsel hayatımız benim başkasıyla yatmamı vs fanteziye dökmediğimiz sürece sönük geçiyor
ne garip kafalar var ya... evlenene kadar cinsel egilimini saklamak nedir abi.. ya da yanlis anladiysam cinsel egilimi farkli olan biriyle evliligi kabul edip sonra triplere girmek nedir.. diger yandan biz mantikli dogru kararlar vermeye calismaktan evlenemezken neden sizin gibilerin catir catir evlenme firsati oluyo?
23 Yorumla- +1 yıl
aynen
Soran+1 yılNe saklaması yahu bu kadar net söylememin nedeni evlilik öncesi bilmesiydi herşeyi, ikincisi ise tribe girmekten ziyade ben onun mutlu olmasını istiyorum ama oda bende arada kalıyoruz
- Cinsel Yaşam konusunda 7,2b cevap paylaştı.
+1 yılElbetteki aşarsınız zaten lezbiyenligin alt yapısı kendi kadınlığını hissedememek ve cinsel korku heycan duyamamakla beslenir ilk önce kendini kadınlığını keşfet meli kadın olduğunu hissedip kendini giyim ve bakım hal ve hareketlerle kadın olduğunu hissetmelisin sadece esin olarak değil seni gören erkeklerin seni arzuladığını hissedip kendinin kadın olarak keşfetmende büyük yarar olur
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBana öyle geliyor ki artık kocan seninle birlikteliğe soğuk bakıyor. Muhtemelen aradığını bulamadı, bir de bu eşcinsel meselesini biliyor. Çünkü sadece 1 aylık evlisiniz cicim ayları dediğimiz bir zaman ama kocan rol yapıyorsun gibi bir bahaneyle uzaklaşmak istiyor seninle cinsellikten. Eşin senden vazgeçmediği sürece zamanla aşarsınız. Zamana bırak bence.
24 Yorumla
Soran+1 yılYa şöyle öncelikle soru başlığını site kendisi düzenledi ben yazmadım yani rol yaptığımı düşünmüyor ben ona erkeklere ilgi duymadığımı ve sevişmenin işkenceden farksız olduğunu söyledim
Soran+1 yılHemde gözlerinin içine bakarak hatta ona sarılıp ağlayarak dolayısıyla çok istiyor ve günlük mutlaka aramızda cinsellik geçiyor ama o kendini devamlı tutmaya çalışıyor ya da normalde olacağından çok daha hareketsiz kötü geçiyor çünkü onunla ilgilenmek istediğimde aksine onu mutlu etmek için benim işkence gibi dediğim bişeyi yapmaya çalıştığımı düşünüp müsade etmiyor
Cevap sahibi+1 yılResmen seninle birliktelik bana işkence demişsin daha ne olsun adam da sevdiğine işkence etmek istemiyor işte.. Ama artık evlenmişsiniz bir şekilde aşmanız lazım bu sorunu dediģim gibi zamanla düzelecektir.
Soran+1 yılEvet :( teşekkür ederim inşallah öyle olur
senin onunla evlenmen cok büyük hata. Cünkü cinsel egilimin farkli biseksuel olduguna sende inanmiyorsun ama kendini tatmin etmek icin egilimde olduguna inandirmaya calisiyorsun.
Bence o insan hayatindan cikmalisin ve kendine uygun bir hayat kurmalisin.00 YorumlaYazdıkların o kadar karmaşık ki adam ne yapsın? Asıl soru sen neden bu adamla evlendin? Madem eşcinsel eğilimin var evlenmeseydin. Yazık olmuş.
42 Yorumla
Soran+1 yılAnne olmak için tüm bu detayları bilerek ve kabul ederek başladı oda
- +1 yıl
Psikoloji diye bir şey var işte, o bir süre sonra karşısındakini hissedemezse gerçekleştiremiyor bazı şeyleri. Bilemiyorum belki elinden tutabilse sanki eşcinselliği de bırakacaksın ya da biseksüel olarak devam edeceksin gibi ama süreç. İlk söylediklerin yıkıcı olmuş, yanlış yapmışsın.
Cinsel Yaşam konusunda 601 cevap paylaştı. sen epey sınırlısın bu konudai ben istediğim zaman, benim istediğim zaman sözlerinden anlaşılan eşinin seni baştan çıkarması ve onun istediği zaman da senin istiyor olman tesadüfen olacak bir şey.. öyle olunca inanması zor olur tabii ki.. adam hissetmiyor seni
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılPrepucium olmayan erkeklerle seks yaptığında gerçekten zevk alamazsın. o en şiddetli orgazmlar ardı ardına boşalmalar olmaz. Gerçekten rol yapıyorsun. Sen farketmesen de kadınlarla seks hayali ise sana o orgazmı yaratır. O yüzden eşini kadınsı düşünmeli ve sana oral seks yapmasını istemelisin. Bunlar yıllarca birikilmiş ve araştırılmış bilgiler. Ben de bisexim ve zevki sonuna kadar alıyorum. Türk insanı genel olarak seks yapmayı sever ama bilmez
00 YorumlaEşinin gözünde sen artık bir pinokyosun. En son yapacağın şeyi en başta yapmışsın. Belli bir evreden sonra bu açılımı yapabilirdin. Eşin seni hala kıskanıyorsa bir şansın olabilir durumu kurtarman için.
01 Yorumla
Soran+1 yılAh Allahım bu sonucu nasıl çıkardınız yahu eşim beni zaten evlenmeden önce biliyordu
Onla yaparken zevkli bişekilde sesler çıkart sevdiğini söyle tırnaklarına sırtına geçir öpüşün
60 YorumlaCinsel terapi almanız gerekiyor ikinizin de. Yeni evlisiniz diye duygular yoğun fakat bu konuyu halledemezseniz ileride evlilik biter
41 Yorumla- +1 yıl
Peki her fırsatta sert birleşme olursa
- Cinsel Yaşam konusunda 535 cevap paylaştı.
+1 yılSen ne oldugunu bile bilmıyorsun bence lezbıyenım demeseydın adama madem biseksüelsen. Ne saçma bi muhabbet
29 Yorumla
Soran+1 yılAşağılarda bi yerde uzuuun uzun açıkladım bu konuyu biseksüel olduğumu düşünmüyorum ona duygusal ilgi duyuyorum yalnızca ve kıyamıyorum ve anne olmak istediğim için bilinçli bir evlilikti
- +1 yıl
Sevdiğim için kıyamadığımdan yapıyorum sanıyor :/ demıssınız. Buda demek oluyorki sadece sevdiginizden değil sizde istıyorsunuz bunun nesi “biseksüel oldugumu düşünmüyorum.” Pardon?
- +1 yıl
Sizin ne dediginiz bellı değil gerçekten yazınızdada ıstedginizi yazmıssınız ama size inanmadıgını yazmıssınız zaten.
Soran+1 yılHayatımın %90ında kadınlarla beraber oldum ve deli gibi aşık oldum cinsel anlamda da hiç bir şekilde herhangi bir erkekten etkilenmedim. Anne olmak istediğim için, duygusal anlamda kıyamadığım özlediğim ve insanı olarak çok sevdiğim birine kendimi açıkça anlattım zamanla duygusal bi bağda oluştu ve evlendim yani yine erkeklere karşı özellikle cinsel anlamda bir çekim veya bi heyecan hissetmiyorum buna eşimde dahil ama sorum bambaşka eşime cinsel bir çekim hissetmemekle beraber normalde olduğu gibi işkence gibide gelmiyor aksine ilişki sırasında biyolojik anlamda etkilendiğimde oluyor ve bunu geliştirmek istiyorum ki işkence dediğim hayatı başka bir yolla beni çok seven emek veren bi insana yaşatmayayım
Soran+1 yılYani aslında biseksüel olarak dahi tanımlayamıyorum kendimi çünkü bu genel bir erkeklerden hoşlantı değil ben kadın ruhunu ve kadın bedenini istiyorum fakat hayatımdaki kişiye haksızlık etmek bu kadar fedakarlık göstermesini izlemekte istemiyorum ve dediğim gibi diğerlerine karşı değil tahrik olmak midem bulanırken ona karşı öyle değil ve bunu hissettirmek istiyorum ama başlangıçta kendimi çok net ve keskin anlattığım için inandıramıyorum
Soran+1 yılBiraz kopyala yapıştır oldu diğer cevapla ama konuyu anlarsınız herhalde bu şekilde..
- +1 yıl
E sizin içinde zor ama bebek için evlendiysenız ben olsam bebegı yapar giderim gerçekten kı zatem bebek için illaki ilişki gerekecek o da tek seferde tutacak bir şey değil. Ama bu sizi yıpratır bence. Hem bedeninizi hem sizi
- +1 yıl
Düzelecek bir şeymiş gibi bahsedıyorsunuz caba gösterıyorsunuz ama bu içten gelen bir şey sonucta değişmez. Ilerde dahada işkence gibi gelır gözunuze
Soran+1 yılHaklısınız belkide
- Cinsel Yaşam konusunda 489 cevap paylaştı.
+1 yılZor.
Adamı bırakın.
Mümkünse bana gönderin. Bırakın hayatını yaşasın ya... Üzüldüm wallahi.
Karşımda olsa bir duble rakı da ona koyardım..
Yazık adama da...
Ne insanlar, ne hayatlar var be..00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılBence bir anda ilişkiyi bırakın ve yataktan kalkın gidin. Bir süreliğine yanına gelmeyin. Yatakta tek kalınca o zaman anlayacaktır.
Insanlari hiç beklemedikleri anda şaşırtarak kendilerine getirmek Lazım.00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılberaber incile baş parmak basın 😂 Evlilik bisiklet freni gibidir. Bir birini yemek üzerine kurulu bir sistemdir günümüzde... Sıkıntıdan yersiniz birirniizi
31 Yorumla
Soran+1 yıl:)) deme ya öyle çok korkarak evlendim zaten
Cinsel Yaşam konusunda 415 cevap paylaştı. Eşine karşı bir şey hissediyorsan eşcinsel değilsindir eşin kadın değilse tabii ki
34 Yorumla
Soran+1 yılBiseksüel eğilimliyim yazmıştım :)
Soran+1 yılHayatımın %90ında kadınlarla beraber oldum ve deli gibi aşık oldum cinsel anlamda da hiç bir şekilde herhangi bir erkekten etkilenmedim. Anne olmak istediğim için, duygusal anlamda kıyamadığım özlediğim ve insanı olarak çok sevdiğim birine kendimi açıkça anlattım zamanla duygusal bi bağda oluştu ve evlendim yani yine erkeklere karşı özellikle cinsel anlamda bir çekim veya bi heyecan hissetmiyorum buna eşimde dahil ama sorum bambaşka eşime cinsel bir çekim hissetmemekle beraber normalde olduğu gibi işkence gibide gelmiyor aksine ilişki sırasında biyolojik anlamda etkilendiğimde oluyor ve bunu geliştirmek istiyorum ki işkence dediğim hayatı başka bir yolla beni çok seven emek veren bi insana yaşatmayayım
Soran+1 yılYani aslında biseksüel olarak dahi tanımlayamıyorum kendimi çünkü bu genel bir erkeklerden hoşlantı değil ben kadın ruhunu ve kadın bedenini istiyorum fakat hayatımdaki kişiye haksızlık etmek bu kadar fedakarlık göstermesini izlemekte istemiyorum ve dediğim gibi diğerlerine karşı değil tahrik olmak midem bulanırken ona karşı öyle değil ve bunu hissettirmek istiyorum ama başlangıçta kendimi çok net ve keskin anlattığım için inandıramıyorum
+1 yılBence durumu senin lezbiyen oluşunla bağdaştırıyor madem bunu kaldıramicaktı niye seninle bir yoka girdi
11 Yorumla
Soran+1 yılEvet öyle sanırım
+1 yılSen bir erkeksin
Evlenmeden önce soyleyecektin bunu ona
Ben olsam başardım ama ne diye başta söylemedin hiç evlenmezdiniz11 Yorumla
Soran+1 yılYahu zaten başlangıçta biliyordu sonradan değil
+1 yıl1. Rol yapmayı bırakarak başla
2. Madem lezbiyensin Strapon al ve eşini buna alıştır. Yapamam hayatta kabul etmez deme kadınlar istedikleri zaman her istediğini erkeğine yaptırabilir00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBazı şeyleri söylemekte hata yapmışsın bu konuda adamın şevki kaçmış tekrar nasıl olur bilmiyorum ama farklı pozisyonlar denemek istediğini söyle 🥴iyi şanslar farklı şeyler denyerek cinsel isteğinin yerine geldiği şöyle burdan yururye bilirsin
04 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılLesbiyen kız bul üç kişi girin yatağa 😂güzel olabilir hem senin için hem kocan için
Cevap sahibi+1 yılBen bunu bı netflixs dizisinde izledim trolmu bu
Soran+1 yılEvet maalesef ama öyle olmalıydı, o söylediğine yanıt verdim aşağıda bir yerde öyle bir şey mümkün değil
Cevap sahibi+1 yılO zaman fantezi oyuncakları alacaksın sexs shop tan
Hiç bir kadın kocasını sevmez eski müşteri lerini hayal eder s3vsrjen aksi yoktur haklı adam
30 YorumlaSende Erillik daha yüksek bir erkekle mutlu olma olasılığın düşük
30 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılSevismeyeceksin bebegim. Mecbur kalacak. Her istedigini verirsen yaranamazsin erkek milletine. Az ac bırakacaksin.
10 Yorumla
+1 yılOnunla açıkça konuş hatta seni buna tam alıştırmasını söyle
20 YorumlaSen neden evlendin ki o zaman
Tavsiyem biraz iğrenç ama misafir bir kadın alabilirsiniz aranıza. Cuckold ya da grup şeklinde00 Yorumlakocan zeki değil :D bi kadın daha ayarlaması lazım hem onu hem seni sen kadına ortaya karışık bişi çıkartması lazım
01 Yorumla- +1 yıl
Serefsizz yaaa😂😂😂
Bence seks süreni uzat ona oral yaptır... Lez partnerin ile hâlâ devam ediyor musunuz? Oyuncak vibratör vs kullanıyor musunuz?
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Biseksüel olmak kötü bir şey değil ancak, cinsel uyumsuzluk varsa evlilikte sorun yaratıyor.
08 Yorumla
Soran+1 yılAslında biseksuel olduğumu düşünmüyorum ve hiç bir zaman böyle tanımlamadım kendimi ama kalbin cinsiyeti olmadığına inanıyorum ve duygusal anlamda eşimi çok seviyorum fakat cinsel hiç bir çekim genel anlamda yok ama onunla o işkence gibi gelme olayınıda hissetmiyorum artık ama zamanında anlattım ve şimdi inandıramıyorum
- +1 yıl
Cinsel cekim de onemli tabi, onemli olan anlasmaktir. Kadin ya da erkek fark etmiyor sonucta. Esinin beklentileri var senden, ama nasıl onu tatmin edicen asil soru bu?
Soran+1 yılSorun beklentisi olmaması aslında, çok basit klasik bir yakınlaşma ve ilişki oluyor aramızda beni zorlamadan sadece ihtiyaç duyduğu dayanamadığı anlarda herhangi bir fantezi vs sıfır oysaki inanılmaz istediğini biliyorum ama çok ciddi bir duvar var aramızda ona daha önce işkence gibi bi erkekle cinsel birliktelik dediğim için şu an kesinlikle inanmıyor
- +1 yıl
Hee sadece isini goruyor anladim. Senin onu hala cekici olmadigini dusunuyor. Fantezi de yoksa, monoton bir hal almistir iliski. İsin zoor..!
Soran+1 yılBenim için problem yok aslında ama onun için daha iyi olmasını istiyorum
- +1 yıl
İkna etmeye calis yine de, aklini basindan alacak kiyafetler falan. Baya bir sogukluk olusmus aranizda
Soran+1 yılErkek ruhundan anlayamıyor olmamında etkisi var maalesef
- +1 yıl
Anladm zor yani
inandıramazsın Çünkü bir kere kafasına takmış rol yaptığını
10 Yorumla
+1 yılBu sorunun çözüm yeri burası değil; cinsel terapi uzmanına gitmeniz gerekiyor.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 547 cevap paylaştı. Daha ne bekliyorsun. Adama bir kere söylemişsin. Böyle düşünmesi normal
10 Yorumla
+1 yılZor bir şey eşin içinde senin içinde. Girdap gibi..
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 767 cevap paylaştı.
+1 yılDemek ki gerçekten rol yapamıyorsun … rol yapmam gerek
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 543 cevap paylaştı. Bence ona başlarda olduğun gibi değil değiştiğini yani şu an ne hissediyorsan ona da açık açık söyle
00 Yorumla
+1 yılSen zaten sòylemişsin tam lesbiyensin demişsin bence ayrilin ikiniz icin
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılRol yapsan ne olacak yapmasan sen zevk almiyirsan açık açık soylemelisin bence
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBiseksen bir biseksual kız daha bul grup yapın daha cok hosuna gider sanada daha cok baglanir
11 Yorumla
Soran+1 yılKıskanıyorum mümkün değil
Gizli Üye(36-45)+1 yılTamam İşte rol yapıyormuşsun kendin de itiraf ediyorsun ! Yalana mı inandırmak istiyorsun?
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet
Cevap sahibi+1 yılO iş zor herkes anlar
Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. keşke sölemeseydin o tip şeyler şu saatten sonra sana asla inanmaz
00 Yorumla
+1 yılkocan bisex olduğunu biliyorsa sen kocanı mutlu edeceksin aanızada 3. kadın alacaksınız kadın da seni mutlu edecek ya da 2 kadın olarak kocanı sorun biter o zaman
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKeşke senin gibi biriside bizi bulsaydı harika olurdu.
00 Yorumla
+1 yılSen baslat bastan çıkartmaya başla yavas hareketlerlee sevişmeyi uzun tutun bide seks sırasında hislerini öne çıkart isteğini biraz coskulı oll
00 YorumlaTam benim aradığım kadın bir de teshirci ve nudist olsa süper başka kadınlarla birlikte olmasını hiç sorun etmem
00 Yorumla
+1 yılBunu konusarak halledebiliyor olmalisiniz diye dusunuyorum
00 Yorumla
+1 yılDaha atesli sevis orgazm olduğuna inanmıyor demekki
00 Yorumlakarşına al konuş ve durumu açık açık anlat hareketlerinle belli et gerçekten istediğini
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 417 cevap paylaştı. Rol yap sende inansin
12 Yorumla
Soran+1 yılBeceremiyorum ki
Gizli Üye(30-35)+1 yılKonusun ya azdır seviyon. seni de 1.2.3 atsın istemesem bu kadar. musade etmem de
00 Yorumla
+1 yılLezbiyen olduğun halde evlenmen garip
20 YorumlaYedek yardımcı oyuncu bulun
02 Yorumla
Soran+1 yılKıskançlık giriyor o zaman araya
Cinsel Yaşam konusunda 694 cevap paylaştı. Cinselliği sen başlat birkaç kez ikna olur
02 Yorumla
Soran+1 yılHıımm doğru
ne şanslı adamlar var
14 Yorumla- +1 yıl
😂 😂 😂
- +1 yıl
dalga geçtiğini sandım Hanife erkek lezbiyenle evlenmek ister
+1 yılAldatılma olasılığım yüksek.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 527 cevap paylaştı. boş ver uğraşma o öyle düşünsün dursun
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 902 cevap paylaştı. Bak hepsini geçtim sana inanmaması sorun bence 🙄
00 Yorumla
+1 yılSeks yaparken MR çektir göster
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılYa trol ya da iğrenç git tedavi ol
22 Yorumla
Soran+1 yılBide bilerek konuşsanız keşke, hangi tedavi?
Cevap sahibi+1 yılSence ne olabilir? Birde anlayarak okusanız keşke
- Devamını Gör (19)
Devamını Gör(64)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Eşim onunla sevişirken rol yaptığımı düşünüyor, bana inanmasını nasıl sağlarım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler