Eşim bana beni istediği zaman yakın davranıyor. Sonra da fabrika ayarlarına dönüyor. Sevmeden sevişmek mümkün mü?

Cinsel olarak onu arzulamıyorum. Hiçbir erkeği arzulamıyorum. Hayatımda ondan önce hiçbir erkek olmadı, ondan sonrada olmayacak. Ben görücü usulü evlendim. Zamanla severim diye düşündüm, olmadı. Sevemedim. Beni ailesine karşı savunamadı. Hep beni boşamakla tehdit etti. Ben babamdan şefkat görmedim. Babam sadece biyolojik babam. Eşimde şefkatli değil. Bir sıkıntım olduğunda dinlemez. Öfler, pöfler. Merhamet etmez bana. Kendine göre, kendi bildiği gibi seviyor beni. Benim istediğim gibi değil. Öpmek, sarılmak bunların hepsi sadece yatak odasında mı olmalı. Sadece şehvet duygusundan dolayı mı olmalı o yakınlık. Ben cinsel hayatı böyle hayal etmemiştim. Ben kocamdan dayak yemedim. Ama abilerine beni dövmediği halde beni dövdüğünü söyler. Ben eşime aşık olmak isterdim. Çok sevmek isterdim. Ama izin vermedi buna. Dengesiz, yalancı, laf getirip götüren, değişik birisi. Keşke sevebilseydim onu. Normal herhangi bir konudan bahsettiğimde bile dinlemez beni. Dinlenilmemek öylesine ağır ki. Sonrada cinsel olarak kendisini memnun etmemi bekliyor benden. İçimden gelmiyor. Biz çok farklıyız onunla. Ben onu dinlerim ama o beni dinlemez. Anlamaz, anlamak istemez. Benden çok abisini sever. Önceliği abisidir. Benim sığınacak bir baba ocağım yok. Acaba ben mi çekiyorum böyle insanları hayatıma? Bir çocuğum var ve tekrar ondan çocuk sahibi olmak istemiyorum. Ona güvenmiyorum. Beni boşamakla tehdit eden (kafası atınca tehdit ediyor) böyle bir adama güvenipte ondan çocuk yapamam. Beni hamile bırakmaya çalışıyor, korunmuyor. Kaç kez dedim "prezervatif al"diye. Ben korunuyorum onun haberi yok. Ama korkuyorum hamile kalmaktan. Onu iyice hayatımın içine almak istemiyorum. Zaman zaman erotik video izliyor, bunu biliyorum. Yüzünede vurmuyorum. Umrumda değil. Bazı kadınlara yiyecek gibi bakıyor. Cinsel hayatımız iyi olduğu zaman da böyleydi. Kadınlara bakardı ama beni herkesten kıskanır. Kişi kendinden biliyor işi demek ki. Onunla ortak hiçbir noktam yok çocuğumuz dışında. Güçsüz bir adam. Ekonomik olarak değil, karakter olarak güçsüz.
Güncellemeler
+1 yıl
O beni sevdiği için beni istemiyor. İhtiyacı olduğu için beni istiyor. Benimde ihtiyaçlarım var anlaşılmak gibi mesela. Duygusal olarak ona karşı hiçbir şey hissetmiyorum. Sadece çocuğumun babası olduğu için merhamet ediyorum, o kadar. Aldatılmaktan korkuyor. Telefon elimde olsun şüpheyle bakıyor bana. Bana, aileme küfür ediyor. Ben nasıl isteyim bunu. Sanki beni cinsel olarak kullanıyor. Cinsellik benim için eziyet. İstemiyorum. Siz kendinizi cinsel olarak kullanılmış gördünüz mü hiç?
Güncellemeler
+1 yıl
Çok Süper bir soru sormuşsun, sorun artık vitrinde! 🙂 Şimdi sorunu daha çok üye görecek. Üstelik, 4 Xper daha kazandın! Tebrikler! Eşim bana beni istediği zaman yakın davranıyor. Sonrada fabrika ayarlarına dönüyor. Sevmeden sevişmek mümkün mü? Teşekkürler KS 😊
Eşim bana beni istediği zaman yakın davranıyor. Sonra da fabrika ayarlarına dönüyor. Sevmeden sevişmek mümkün mü?