Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Maalesef birçok kadın bu gibi sorunlarla boğuşuyor ve sorunun altında eziliyor.
aileler kızlarını evlendirip sonrasında yanında olmayınca kızlar çaresiz kalıyor, ekonomik özgürlükleri de Yoksa psikolojisi bozuk bir hayat sürüp, öyle çocuklar yetiştiriyorlar :(
Öncelikle, korunmakla harika bir önlem almışsınız. Size değer vermeyip, mal gibi gören bir adamla bir çocuk daha yapmak, sizi daha zor bir duruma sokacaktır. Eğer aileniz arkanızda durmuyorsa tek başınıza hayatta kalabilmek için kendinizi geliştirmelisiniz. Mümkün olduğunca kendinize bir bütçe oluşturmaya başlayın, eğer çalışmak için fırsatınız varsa buna da bir an önce başlayın.
belirli bir bütçe oluştuktan sonra kozlarınızı açık oynayıp, boşanmak istediğinizi söyleyin eğer böyle devam edecekse. Devam ederse de boşanın. İnanın öyle bir ev ortamında çocuğunuz da çok olumsuz etkilenir. Siz isteseniz bile saklayamazsınız evladınızdan havadaki olumsuz havayı. Sevgisiz bir ortamda büyümesindense sevgi dolu daha güzel bir yuvada yetişmeyi hakeder her çocuk.40 Yorumla
En İyi Cevaplar
Doğru ise daha 25 yaşındasın. Hayatın çok başındasın. Neden böyle bir hayatı kendine reva görüyorsun? Çocuk varken boşan demek dışarıdan kolay, çok iyi bilirim. Ama mutsuz geçen bir ömürde evladın ne kadar mutlu büyür? Kimse kimseye mecbur değildir, olmamalıdır.
Tavsiyem;
1) Öncelikle eşinle açıkça sıkıntı gördüğün noktaları konuş. Ama dinlemeye açık olacağı bir anda. Ve suçlayarak değil de "böyle bir sıkıntı var senin de sıkıntı gördüğün noktalar vardır. Bunları düzeltmek için ne yapabiliriz?" tarzı bir konuşma. (fayda sağlayacağını düşünmüyorum, etik olan yoldan tavsiye vermeye çalışıyorum)
2) bu konuşmadan sonuç alamadıysanız ve imkan varsa evlilik terapisti ne başvurmalısınız.
3) bunları yaparken bir yandan ekonomik özgürlüğünüzü de sağlayın mutlaka. Evliliği düzeltseniz bile mutlaka sağlamanız gereken bir şey ekonomik özgürlük. Bu durumda tehdit edemez, ederse de sen bilirsin diyip gidebilme lüksün olur. Ve hatta ilk 2 maddeyi sağlayamadıysanız tehdit edilmeyi beklemeye gerek yok.
Boşanmak, hele de çocuk varsa çok zor. Ama bir sürü kadın var bunu yapabilen. Eğer çocuk için sürdürmem lazım diyorsan, Hiç bir çocuk mutsuz bir yuvada büyümeyi haketmiyor. Mutlu, ayakları yere sağlam basan, özgüvenli bir anne ile daha mutlu olacaktır. Önce sen kendini düşün, sen iyi olursan çocuğun da iyi olur.
Allah yardımcın olsun.31 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEvet çok süper. Sanki seni değil beni yazmışsın. Bu kadar olur tıpa tıp hayat. Her sözün çok doğru. Bunu yaşayan biri olarak söylüyorum ve benim yaptığımı yapma diye yazıyorum. Ben ıkinci çocuğu da yaptım sen yapma sakın. Çocuğum benim canım ruhum ikiside iyi ki var, onlar beim yaşam kaynağım ama tek çocuk olsaydı belki daha kolay olurdu bu yüzden ben yaptın sen sakın yapma. Ben ayrıldım çok şükür ki ondan da ailesinden de kurtuldum hala resmi kurtulmamış olsam da 5 yıldır hayatımda yok. Soyadından da kurtulacağım günü doğum günüm ilan edeceğim ama bilmiyorum ne zaman. Sana son sözüm ben yaptım kurtuldum sende sakın çocuk yapma ve ondan bir an evvel kurtul. Keşke daha önce yapsaydım diyeceksin emin ol çünkü ben bunu çok dedim. Şimdi iki çocukla baş başayım hayat yolunda ama hiç zor değil, o yaşadığım heba olan yıllarım daha zordu. Yine söylüyorum keşke daha önce yapsaydım.
66 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılVe dahası o kadar erkekten soğudun ki bu yaşantımdan sonra , tekrar bir erkeğe hayatımda istemiyorum. Halbuki sevgiyi aski hiç yaşamadım, buna ihtiyacım da var ama belkide bellidir önür yalnız kalacağım gönüllü, çünkü tekrar üzülmek istemiyorum. Varsın kimse olmasın ben böyle de iyiyim. Zaten dini boyut da izin vermiyor ki düğer türlü yaşam da bana göre değil, tekrar evlenip de aynı şeyleri yaşamaya gücüm de hevesim de yok
Cevap sahibi+1 yılAyrıca aileye de ihtiyacın yok, benim de sadece hayatımda çocuklarım ve yaradan var. Tabiki benimkiler de istemedi ama ben onlara sormadım bile. Çünkü bu beim hayatım ve yasayan eziyeti benim. Onlar değil, kimseden hiçbirşey istemedim istemem, yaradan yetti bana sana da yeter... yazmak kolay bir çırpıda ama neler yaşadım çocuklarla ben bilirim ama olsun değdi en azından. Ondan kurtuldum bu bile yeter
Soran+1 yılPişman olmamana sevindim. Ben tek çocukla boşanıp boşanmamayı kara kara düşünürken sen daha da zorunu yaptın. Umarım onun soyadından da kurtulursun. Her zaman her şey dilediğin gibi olsun. Çocuklarınla mutlu, huzurlu bir hayatın olsun. Senin adına çok sevindim. Belki bir gün bende bu kadar güçlü olabilirim.
Cevap sahibi+1 yılEmin ol sende pişman olmayacak hatta benim dediğim gibi keşke daha önce yapsaydım, yazık oldu yıllarıma diyeceksin bu yüzden sen bir sureyi uzatma bir an evvel ob yola çık. Senden bunu rica ediyorum süreyi uzatma kendime yazık etme. Ben ettim sen etme. Aileyi filan bekleme de dinleme de. Şimdi hepsini sildim zaten onlar varken de tek basımaydın şimdi de onlarsız yine tek. Böylesi daha iyi, şimdi tek dileğim çocuklarımın mutlu olması, onlar benim gibi türlü sıkıntılar yaşamasın ben yaşadım onlar yaşamasın, yanlış ellerde heba olmasın. Sende kendini düşünmüyorsan çocuğunu düşün. Bu yaşadığın hayatla ona da güzel bir hayat veremezsin ama sakın ola bir çocuk daha yapma. En geç o okula başlayınca bu işi bitir. Bu süreçte koyabildigin kadar kenara para koy ve onu okula gönder sen işe git ve bu işi bitir. Ama mutlaka bitir sakın vazgeçme
Soran+1 yılÇok teşekkür ediyorum. Aklın yolu bir. Ben bitirmek istiyorum. Şu an için zamana ve birikim yapmaya ihtiyacım var. Bunun için kendime bir yol haritası belirleyeceğim. Ben eşimin annesi değilim ve sonsuza dek onun hayatında olmak zorunda değilim. Bizler aslında daha çok çocuklarımıza karşı sorumluyuz. Eşimi çekmek zorunda değilim. Verdiğin tavsiyeler için yürekten teşekkür ederim. Yolun açık olsun. Rabbim çocuklarını sana, seni çocuklarına bağışlasın. Bütün güzellikler sizlerle olsun inşallah
Cevap sahibi+1 yılInşallah bir an evvel kurtuldugun haberleri de verirsin bize. Bir kadın daha kurtuldu zincirlerinden diye bizde mutlu oluruz. Birikim konusunu fasla büyütüp gözünde sakın vazgeçme. Ilk adımlar için bir miktar olsa yeterli, ama sakın vazgeçme, katlanma bu hayata, inşallah herşey gönlünce olsun. Rabbim çociğunla ve sağlıkla imtihan etmesin. Yolun da bahtin da açık olsun. Sakın unutma herşeye rağmen çocuk yapma ve sakın vazgeçme.
Kendimi gördüm sende... Acaba ben mi yazdım bunu da biri mi paylasti dedim hatta. Sonra aaa ben olsam şunu şunu da eklerdim üstüne dedim. Sonradan anladım dedim ki bu ben değilim benimle aynı seyleri yaşayan bir başkası. Ben boşandım bunları yaşadıktan sonra. Sanırım karakter olarak biraz farklıyız. Ya da hayat görüşü diyelim.. neyse soruna gelince evet mümkün
39 Yorumla
Soran+1 yılBelki eklemeyi unuttuğum bir çok şey var. Sorumu sonuna kadar okuduğun için teşekkür ederim. Benim için sevmeden sevişmek mümkün olmuyor. Kendimi ona ait hissetmiyorum. Senin çocuğun var mıydı peki? Çocuğun var mı bilmiyorum ama en doğrusunu sen yaptın, kendini mutsuz bir hayata mahkum etmedin.
Soran+1 yılNe güzel keşke dememişsin. Ben keşke demekten korktuğum için boşanamıyorum belkide. Çünkü babam evlenmeden önce bana "gelinliğinle çıktın bu evden, kefeninle dönersin"demişti. Ben namusumla gelin oldum, görücü usulü evlendim. Hiçbir zaman babamın adına leke getirmedim ama buna rağmen babam arkamda olmaz. Baba ne kadar güçlüyse kızı da o kadar güçlü oluyor belkide. Yaşadıklarımız birbirine yakın olsa da ben senin kadar cesur değilim. Kimbilir belki birgün bende cesaretimi toplarım. Çünkü eziyet onunla yaşamak
- +1 yıl
Ben tek yaşıyorum. Annem arkamda durmadı. Babam arkamda durmadı. Aksine parasız pulsuz sokağa attı. Ama kendi ayaklarım üstünde durmayı bildim. Kolay mı çok zor. Ama biliyor musun bu korkuların hepsini bende yaşadım. Seni ikna etmeye çalışıyorum hiç birşeye. Hakkında nasıl hayırlıysa o olsun. Ama seni gerçekten anlıyorum. O korkularını nereye giderim nasıl yaşarım sıkıntılarını. Gitsem izin vermezler. Bu hayat çok zor ve tehlikeli... Tüm bu korkularını anlıyorum. Sanki bir ev var. Kapısı penceresi yok. Evin içinde bir zimcir var ve o zincirle o eve bağlı gibisin.
Soran+1 yılAynen öyle. O zincirle o eve bağlı gibiyim. Araftayım. Sen çok güçlüsün. Ailen sana destek olmadığı halde pişman olmamışsın ne güzel.
- +1 yıl
Sokak ortasında çok zaman oldu agladim. Daha bugün bile ben çok yoruldum artık diye caddenin tam ortasinda ki döner kavsakda cökekaldim yerimde. Kjmsesizim. Yorgun ve bitkin.. ailemin sırtıma koyduğu yükle uğraşıyorum. Ama ne oluyor biliyor musun? Allah'a güvenip sığınınca sırtındaki yükleri tek tek alıp yorgunum bitkinin dediğin anda seni rahatlatıyor. Sıkıntını gideriyor. Ailenin veremeyeceği mutluluğu yaşatıyor. Ve geride sadece insanlar seni görüyor. Diyor ki ne güçlü kadın be!
Soran+1 yılBende aynen öyle diyorum. Ne güçlü kadın diyorum Helal olsun. 👏
Soran+1 yılRica ederim ❤️😊
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
72Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. Sevmesen sevişmek mümkün mü diyorsun evet mümkün ihtiyaç için de sevişilir, ihtiyaç bitene kadar bu durumda fazla bir şey beklememek lazım aslında. Seni istediğ zaman sadece bu konu için yakın davranmamalı her zaman yakın davranmalı. Sadece bu konu için pamuk gibi oluyorsa bir yerde sıkıntı var.
30 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılMaalesef günümüzde evlilik kurumunun yanlış şubelerinden biri olarak algılayan cinse şube olarak gören ve anlayan biri ile evlisiniz. Evliliği, evde olan kişiye para, yiyecek, giyecek götürülecek ve yatak odası arkadaşı olarak gören biri var. Duygular en başta yoksa sonradan oluşamaz ve bu hata pek çok zaman yapılıyor. Eşiniz ailesine yaranmak peşinde. Bana kalırsa ailenin ezik üyesi olarak kendini kanıtlama peşinde. Bu kişiler kadınları hamile bırakmakla ve aşağılamakla övünen sığ kafalı kişilerdir.
Hayatta hepimizin amacı anlaşılmak. Maalesef sizin gibi hayatı yaşayan ve itiraf edemeyen sayısız kadın/erkek var.30 Yorumla
+1 yılSakın çocuk yapma her istediğini yapma
Seni anlıyorum ki nekadar güzel yazmışsın
Skttan gtsn salak tehdit ediyor çünkü senin gitmeyecegini biliyor
Lütfen bunu kendine yapma çekme ve dayanma bir iş bulabilirsin
Köle değilsin sen insansın öncelikle
Kendini önemse değerlisin haklarını koru lütfen.33 Yorumla
Soran+1 yılBir tane çocuğumuz var, ikinci kez ondan çocuk sahibi olmak istemiyorum. Onu hayatıma iyice almak istemiyorum. Evet gidemeyeceğimi biliyor.
- +1 yıl
Sakın yapma tiksinti duyarsın iyice
Bak sen kendi lehine çevir sen tehdit et onun esas gidecek yeri yok gitsin nereye istiyorsa
Kendine güven biraz değersizlik. ..
Eşininde çok sevildiğini düşünmüyorum zaten ama yalanda var içinde. Birde baba çocuğuna ne öğretecek bu adam.
Soran+1 yılEşimi ailesi pek sevmez. Görüş paylaştığın için teşekkür ederim
+1 yılBu sadece cinsel eziyet değil aslında, hayatını sana zehir etmiş her anlamda. Evliligi sadece s. k. smekten ibaret sayan ve bunu sadece kendisi istediğinde yapan, karsidakinin isteklerini ve ihtiyaclarini dikkate almayan, kadına şiddeti aileye karşı gurur kaynağı sayan, abi-kardes gibi kavramlara oldugundan daha değişik anlamlar yükleyen, hatta seks yapmayı üremek için kadına ödev olarak gören o. cocuklari daha çok kadının canını yakacak ve günahına girecek... Hayat sizin hayatiniz,,, mümkün olduğu kadar uzak durmaya çalış ondan, ama yapamam, bosanamam diyorsan kendi hayatına onun yön vermesine izin verme,,, sen cinsellikten soguyacagina bırak o tiksinsin seksten
10 Yorumla
+1 yılOkudum cok üzüldüm. Yaşadıklarını kismen bende yasadim. Evlenmedim ama bend eboyle biriyle nisanliydjm sukur ayrıldık. Sbi delisiydi hep ailesini dinlerdi.4 yillik sevgilisini hices sayardi. Sonra beni terketti ailesinin istediği biriyle evlendi. Evlilik boyutunu yakin cevremde goruyorum cok zor bir durum. Bir insanin ailesinin arkasinda olmamasi en zoru. Eger konusabilirswn annenle konus derdini anlatmalisin. Bu adam cekilmez
22 Yorumla
Soran+1 yılSen ondan kurtulmuşsun ne güzel. Hayatın boyunca hep mutlu ol. Eğer onunla evlenseydin yüzün gülmezdi. İyi ki kurtuldun. Ailem boşanmamı istemiyor benim
- +1 yıl
Çok zor ho durum allh yardımcın olsun
+1 yılKocan Allah katında senin her türlü ihtiyaçını karşılamak zorunda. Senin karnını doğurmak, kıyafetini almak, ruhun ve bedeninin ihtiyaçlarını gidermek zorundadır. Sana ilgi göstermek, sevmek, saygı göstermek, şefkat göstermek, koruyup ve kollamak zorundadır. Bunlar karşılıklı değerlerdir. Eğer seni cinsel olarak doyuramıyorsa ve ilgi - şefkatte bulunmuyorsa bunları arama, bulma ve giderme hakkın vardır.
40 Yorumla
+1 yılBelki beni yanlış anlayacaksınız ama neden kendi ekonomik gücünüzü kazanıp bu adama rest çekmiyorsunuz? Alırsınız çocuğunuzu da güzel bir hayat yaşarsınız.
Bazı insanlar öyledir ve ne yazık ki o tür insanlar ile bir hayat geçmez.34 Yorumla
Soran+1 yılÇocuğum küçük ve onu emanet edebileceğim kimse yok. Onun için bir işe giremiyorum. Ailem boşanmama şiddetle karşı çıkıyor. Belki de çocuğumun büyümesini beklemeliyim
- +1 yıl
Tabi ki çocuğunuzu kimseye emanet etmeyin ama bu yillarinizi da boşa harcamayın. Gerekirse evden bir şeyler öğrenin yapın kısacası bir erkeğe muhtaç olmayın.
Lütfen bu dediklerimi yanlış anlamayın. Kaç yaşındasınız va bilmiyorum ama siz kendiniz bir bireysiniz ve çocuğunuz sizi örnek almalı o yüzden siz güçlü olacaksınız gerektiğinde ailenize kocanıza rest çekebilmelisiniz.
Ayrıca her ne kadar evli de olsanız onun sadece size bazı şeylerden dolayı yanaşmasına izin vermeyin (demek istediğimi anladığını düşünüyorum)
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim
- +1 yıl
Rica ederim umarım faydam oldu ise ne mutlu bana
+1 yılÖncelikle sana sabır diliyorum, gerçekten yazdıklarını üzülerek okudum. Sevgisi olmasa da bari saygısı olsaydı. İkisi de yok. Her insan sevmek ve sevilmek ister aslında ama bunda o ruh yok. Bunları onunla açık açık konusmayı denedin mi? Hayat çok kısa keşke ayrılabilseydin..
30 YorumlaKorunmaya devam ediyorsun ve en kısa zamanda boşanıyorsun. Kendine güvenmen lazım yoksa hayatın boyunca bu muameley maruz kalacaksın. Bir şekilde iş bulunur bir tanıdık arkadaş bir süre destek olur ama kendini güvene alarak ayrılman lazım.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 616 cevap paylaştı.
+1 yılBeni boşamaklaaa tehdit ediyordaaa ne demek? Ona o fırsatı neden veriyorsunuz ki asıll sizin boşanmanız gerek.. Ayrıcaa ona muhtaç değilsiniz çalışıp kendi ayaklarınızın üzerinde durabilirsinizz. Tehdit etme lüksünü ona sunan sizsiniz bu konuda sizinde hatanız varr...
20 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. sevmeden sevişmek masturbasyon ile aynı... mutlaka birşeyinden etkilenmeli ki insan dokunabilsin seks yapabilsin yoksa 1 yaparsın 2 yaparsın sonra işkence olur... kocan tam bir sıgır peki sen seks yapmayınca ne oluyor? bilmeli tüm erkekler kadınlar once duygusal olarak tatmin olmak sonra zaten bedenen her türlü hem kendini hem erkegini tatmin eder en utangacı bile o an o istek ve arzu ile tam bir seks kadını olur yatagınız da
20 YorumlaHayat senin hayatın, ekonomik özgürlüğünü eline alabilmek için araştırmalar yapmalısın. Bir şeye yönel ve ayaklarının üzerinde durabileceğini anladığın an ayrıl bu karaktersizden, ailenin yüzüne de bakma gerekirse. Bu kadar karaktersiz birisi varken karşında senin arkanda durmak yerine boşanma diye sana baskı yapıyorsalar onlara asla aile demem. Çok şanssızmışsın, umuyorum bundan sonraki hayatın istediğin gibi olur
20 YorumlaBu çok berbat bir durum keşke evlenmeseydin ama olan olmuş yardım almalısın onun daha çok alması lazım bu hırtın yapamcağı bir şey hem alsa da düzelmez ilk başta iyi olur sonra eskiye geri döner zaten ama sen yardım al en azından psikolojin yerinde olsun
10 Yorumla
+1 yılMerhaba,
Eğer eşin böyle bir adaletsizlik yapıyorsa seni sadece cinsel ilişki oyuncağı olarak görüyor demektir. Elbette bu durum senin için gurur kırıcı olacağını düşünüyorum. Bu durumu eşinizle güzelce konuşmayı deneyin zaten şunu anlamıyorum ki ben 29 yaşındayım evlenecek kız bulamıyoruz bulanlarda kıymet bilmiyor. Bence biraz pişman et değerini anlasın, ama kavga ederek maliki değil anlayarak anlaşarak olsun.10 YorumlaKusura bakmayın ama böyle birinden adam veya erkek diye bahsedemem o hayvan iç güdü olarak onun sandığı şeyi korumaya çalışıyor ama onun olmadığı her yerde kendine yeni eş arıyor.
Kendinize saygınız varsa bu evliliği bitirin çocuğunuz üzülmesin dediğiniz her gün kendiniz üzüldükçe ilerde ona muhtaç kalıp o psikoloji ile o çocuğu büyütemezsiniz.10 Yorumla
+1 yılHayatta hiç bir şey için geç değildir ve hiç bir şey imkansız değildir.
Katlanmak zorunda değilsin...
Sen bir kadınsın ki kadınlar, erkeklerden daha güçlüler tabii gerçekten buna inanırlarsa...
Pes etmene yahut birine sığınmana yahut bir kanatın altında durmaya ihtiyacın yok.40 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. Hikayene çok üzüldüm kardeşim. Kadınların böyle zoraki bir hayatın için de olmasına, fiziki ya da psikolojik şiddet görmelerine çok ama çok üzülüyorum. Böyle isteksiz, tutsak edilmiş gibi bir hayat çekilmez. Nereye kadar böyle mutsuz, huzursuz olacaksın. Bütün kadınlar güçlü olsun, mutlu olsun, huzurlu olsun.. Adı üstünde “KADIN” lan.. Değerlerini bilelim.. Güçlü olmalısın.. Allah yâr ve yardımcın olsun.. 🙏🏻
10 Yorumla
+1 yılCanim benim bosa gitsin ayaklarinin uzerinde durursun cocugun kac yasinda git ailenin yanina annen baksin isine bak kimseye muhtac degilsin Allaha sigin kocan bosicaksa bosasin gec karsisina bosa de nafakanida alir calisirsin bir guzelde bakarsin cocuguna 👍
20 Yorumla
+1 yılAy çok fena bir durum Allah kimsenin başına vermesin. Karşılıklı konuşmayacaksan, tatlı kavga edemeyeceksen, sana saygısı sevgisi yoksa nasıl ömür geçsin ki?
Neden ayrılmıyorsun en azından bir işe girip kendi hayatını kursan maximum 3/4 sene zorlanırsın hergün bunu çekmeye değer mi?20 Yorumlabu nasıl bir insan ya. insan değil aslında da. nasıl dayanıyorsun bununla aynı havayı solumaya. boşanmalısın. bunun sende farkındasın.
12 Yorumla
Soran+1 yılÇocuğum var. Ailem boşanmama karşı
Sevmeden sevişmek belli bir süreden sonra karşındaki insandan tiksinmene sebep olabilir. Bundan öte seni sevmeyen ve sürekli seni boşanmakla tehdit eden ve bunu alışkanlık haline getiren bir insanla yaşamak zor değil mi?
20 Yorumla
+1 yılBen senin adina çok üzüldüm canım yaslarinizi sorabilir miyim ve evlenirken kac yaşındaydın
23 Yorumla
Soran+1 yılEvlenirken ben 20 oda 23 yaşındaydı
Soran+1 yılŞimdi ben 25 oda 28 yaşında
- +1 yıl
Peki tip olarak nasıl bu kişi senden iyi mi
Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı. Evlilikte böyle şey olmaz.. Bu anlayamadığım bir konu.. Evli çiftler bir birlerini severler ve her zaman her konuda ihtiyaç duyarlar.. Bu dediğin kusura bakma ama evlilik olmuyor menfaat birliği gibi oluyor..Çünkü saygı yok her şeyin başı.
20 Yorumla
+1 yılYetersiz olduğunun farkında olduğu için çok korkuyor aldatmandan. Çocuğun biraz büyüyünce boşanmaya çalış. Bundan bir halt olmaz
50 YorumlaBu durumdan rahatsız olduğunu söylemelisin ona. Gerçekten hoş bir şey değil. Boşanmakla tehdit ettiğini söylemişsin. Boşanınca sığınacak bir yerin olmayacağı için mi istemiyorsun bunu?
Sırf istek gidermek ve zevk için seninle birlikte olduğunu düşünüyorsan ve bu seni rahatsız ediyorsa izin vermemelisin buna. Evlilik cinsellik üzerine kurulan bir birliktelik değildir. Cinsellik ise sadece renk katmalı bu birlikteliğe, daha da karartmamalı.00 YorumlaSizin gibi zor geçinen insanları görünce insan evlilikten soğuyor ama benim farkım ben asla öyle biri olmayacağım insan eşini her zaman dinlemeli üstüne titremeli kimse kıymet bilmiyor malesef
12 Yorumla
Soran+1 yılDoğru insanı bulunca ve doğru insan olunca evlilik cennet olur. Kadınlar özellikle de dinlenilmeye önem verirler.
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılSevmeden sevismek amiyane tabirle zikismektir. Ama baskasiyla yaparsan onunla ekaik tarafini doldurmaya calisirsan bu seni imkansiz bir iliskiye goturur. Konusamiyoruz cumlesinin karsiligi yoksa evlilik sana eziyet geliyor demektir. Seni sayacak sevecek varligini onemseyecek birini bulmak istiyorsun. Gunumuzde ekonomik ozgurlugu olmayan kadinlarin kocalari is yerindeki ezilmisligin cezasini esinden cikariyor. Cocuguna iyi bir anne olarak calismani oneririm.
10 Yorumla
+1 yılÇok ilginç ve bir okadar da mahidar bir ilişkin var senin gercekten seni dinleyecek birisine acilman gerekiyor öncelikle kendin tek basina gecim saglayabilecek durumda degilsin anladigim kadariyla kardesin yok mu?
10 Yorumla
+1 yılKendi ayaklarinnuzerinde durabiliyorsan bosan kendi hayatını yaşa çalış kimseye muhtaç olmadan eyvallah etmeden hayatını devam ettir bu olay zamnala dahada kötü gelecek nefret edeceksin hepten.
20 Yorumla
+1 yılSorduğun sorunun altında çok doğal bir yaklaşım tarzı sergilemişsin. Kendini gayet iyi ifade edebilen birinin bu şekilde değer görmesi, üzücü kanımca. Ama şuna da emin ol, yalnız değilsin.
10 YorumlaÖzür dilerim ortalarından sonrasını içim kaldırmadı. karakteri anladım üzüldüm durumuna ama dahada nediyeyim needeyim bilemedim dur belki kafamı toparlar bişey yazarım sonra
10 Yorumla
+1 yılArkanda guclu bir ailen olmadigi icin ezilen taraf oluyorsun dogal olarak. Seninle evlenmesinin amaci da ihtiyaclarini gidermek için😊maalsf gercekler bu sekilde.
10 YorumlaKardeş sonuna kadar okudum. Bu evlilik belli ki çoktan bitmiş sadece resmiyete dökülmemis. Gençken ayrıl bir is bul hem kendine hem çocuğuna bak. Ailene sığınmak zorunda değil ailen destek olmuyorsa kendi başına hayat kur.. böyle biriyle ömür gecmez
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 411 cevap paylaştı.
+1 yılBu kadar fark olan bir insanla neden evlendin önünü ardını niye düşünmedin ne kadar sürebilirki bu evlilik
20 Yorumla
+1 yılBoşan derdim ama senin de diğerleri gibi kıskanç koca cinayetine kurban gitti haberlerini görmek istemiyorum. Allah yardımcın olsun.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. İşin özeti eşin seni s2ş için eş edinmiş zevksiz insani duyguları olmayan hayvani hislerle yaşayan biri.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGaliba ondan ayrılma planları yapıyorsun. Peki ikinci bir hayat için planın var mı? Mesleğin işin malın mülkün var mı? Bunlar yoksa nasıl boşanmayı düşünüyorsun? Nafaka tazminat unut, çünkü 500 lira civarı nafaka çıkar. Nasıl geçineceksin?
10 YorumlaÇok güzel bir şekilde kendini ifade etmişsin ne denir bilmiyorum Allah yardımcın olsun senin ki bir mucizeye kalmış
10 Yorumla
+1 yılBoşan ozmn böyle evlilik olmaz ya da esir olarak dediklerini yapmak zorundasın kimsen yoksa işin gücün yoksa mecbur katlanacaksın
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 791 cevap paylaştı.
+1 yılValla bu hikayede yanan sen olmussun valla ne diyim olmuyorsa o adamı istemiyorsan tek çare boşan kurtul
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Allah dayanma gücü versin öncelikle. Sana verebileceğim tavsiye bir uzmandan yardım alman olur.
20 Yorumla
+1 yılTam anlamıyla tanımadan ışık hızında ilerlemiş bir ilişki ve devamında oldu bittiye getirilen bir evlilik sonucu ortaya çıkan doğal sonuçlar.
10 YorumlaErkekler için sevmek şart değil. Kimine göre kadın olsun ya da nefes alsın yeter aşamasında bu durum
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılUzun uzun yazmışsın. Okudum bıkmadan. Evli biri olarak seni iyi anlıyorum. Sevmeden sevişilmez. Kocan kadından anlamıyor. Kadının hislerinden isteklerinden anlamıyor
10 YorumlaSen bir seks kölesisin. Cok üzüldüm ama böyle.. resmen cinsel bir mahkumsun.. allah kurtarsın kardrşim. Dünyaya bikere gel yasadıgın hayata bak..
12 Yorumla
Soran+1 yılAğır olmadı mı bu yorum
o melet sigara kibidir dusmanina muhtac eder seninkide kaliba sadece o yonden iyi geciniyo senle
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAh ablacım boşanmaz mısın? Kendine yepyeni bir hayat kurmanı sevdiğin kişiyle birlikte olmanı isterdim
20 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBu yazdıkların ilk kocamı hatırlattı.. onun yüzden tekrar çocuk sahibi olamıyorum, belasını versin allah bunların.
20 YorumlaOkurken çok üzüldüm inanki mutlu ve huzurlu Olmadığın ev yuvan olamıyor maalesef erkekler kadın ne ister bilmiyor
21 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,9b cevap paylaştı.
+1 yılErkek için mümkün çünkü fizik güzelse haliyle ama kadın duygu olmadan yapamaz.
10 Yorumla sevısmeden uyumayalım dıyor demekkı uyumak ıcın sevısmek lazım bu ne demek evet sevmeden sevısmek mumkun
10 YorumlaUzulerek okudum. Ayrilma imkanin varsa ayril. Degistiremezsin cunku hayatim.
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSevmediğin biriyle evlenmek ve sevemediğin eşinle cinsellik. Korkunç
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılböyle bir insanın yanında bulunman bile hata sıktır et adamı çocuğunu al devletee git kadın sığınma merkezine git çok pişman olursun değişmez bu mallar
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılMümkün çünkü sevişmenin sevgiyle alakası yok cinsellik insanlığın en eski dürtülerinden biridir
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılkisi kendinden biliuor iste. o seni aldatiyor olabilur ya da hatun npesindd
11 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılzaten sevmediğinn icin cinselligin bitince senden uzaklsdiuor.. ama baskaskli olmayincada ihtiyaci senlw mi giderior
+1 yılÇok üzüldüm okurken , neyi bekliyorsun ayrıl çalış hayatına bak zehir etme kendine hayati
40 Yorumla
+1 yılSevmeden sevişmek mümkün eşinin sana yaptığı gibi..
00 Yorumla
+1 yılsevmeden sadece et olarak hissettirir anlik bosalma ama severek yapilan seks super
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı. Sabır dile zamanla düzelir senin kıymetini anlamalı
10 Yorumla- Devamını Gör (49)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat