Kocam her sevgi, ilgi davranışımı seks olarak algılıyor. Çok mutsuzum, ne yapmalıyım?

Ailemden hiç sevgi ilgi görmedik sadece ben değil diğer aile fertlerim de dahil.
Hep yabancılar bize daha samimi geldi hareketleri konusmaları falan. Sevgiyi ilgiyi ailemizde göremediğimiz icin disarda aradik. En ufak kelimelere bile farkli anlamlar yukledim hosuma gitti oysa zaten olmasi gerekenmiş. Biz hep hakeret siddet ve sogukluga maruz oldugumuz icin ben anlamamistim. Universiteye geldim etrafima cevreme baktim. Okudum meslek sahibi oldum para kazandim ama beni mutlu etmedi ve mutlu bir aile kurmak istedim. Para pula tipe önem vermeden gerçekten. Ben 23 kocam 33 yasinda 1.5 yıl oldu evleneli ve kocam anlasın bana karsilik versin diye ilgi alaka gösteriyorum ama o hep seks olarak algılayıp sırnaşıyor. Sevgiliyken öyle değildi biraz daha ilgiliydi ama Şu an tek derdi seks yapmak ve yemek yedikten sonra tv karsisindan uzanmak.
Ben kendimi çok yalniz hissediyorum. Sevilmek ilgilenilmek farkedilmek istiyorum. Bazen ömrümün sonuna kadar böyle kalıcamı hissediyor ve ağlıyorum.

Kocam her sevgi, ilgi davranışımı seks olarak algılıyor. Çok mutsuzum, ne yapmalıyım?