Ailemden hiç sevgi ilgi görmedik sadece ben değil diğer aile fertlerim de dahil.
Hep yabancılar bize daha samimi geldi hareketleri konusmaları falan. Sevgiyi ilgiyi ailemizde göremediğimiz icin disarda aradik. En ufak kelimelere bile farkli anlamlar yukledim hosuma gitti oysa zaten olmasi gerekenmiş. Biz hep hakeret siddet ve sogukluga maruz oldugumuz icin ben anlamamistim. Universiteye geldim etrafima cevreme baktim. Okudum meslek sahibi oldum para kazandim ama beni mutlu etmedi ve mutlu bir aile kurmak istedim. Para pula tipe önem vermeden gerçekten. Ben 23 kocam 33 yasinda 1.5 yıl oldu evleneli ve kocam anlasın bana karsilik versin diye ilgi alaka gösteriyorum ama o hep seks olarak algılayıp sırnaşıyor. Sevgiliyken öyle değildi biraz daha ilgiliydi ama Şu an tek derdi seks yapmak ve yemek yedikten sonra tv karsisindan uzanmak.
Ben kendimi çok yalniz hissediyorum. Sevilmek ilgilenilmek farkedilmek istiyorum. Bazen ömrümün sonuna kadar böyle kalıcamı hissediyor ve ağlıyorum.
Gizli Üye(30-35)+1 yılBunun geçmişte sevmek, sevilmekle falan ilgisi yok ki. Turk erkekleri karnim doysun, bir de malum yerim doysun yeter diyerek hayati yaşıyor. Kadinin ihtiyaclarini cogu turk erkegi goznardi ediyor. Erkegin en buyuk ihtiyaci seksse kadinin ki de ilgi, duygusal iletisim bunu yillardir anlatamadik, kafalarina girmedi. Belki de işlerine gelmiyor. Mesela kadinlarin cogu erkege istedigi seksi de veriyor. Iste giyiniyor, susleniyor, kocam seviyor diye kendisi sevmese de oral seks falan yapan kadinlar var. Ama iş kadina gelince hicbir sey yok. Ilgi yok, guzel soz yok, evde bir iletisim yok, karni doydu, malum yeri doydu tv, telefon. Şu tabaklari kaldirayim, hanimi takdir edeyim vs yok. Ve cogu evlilik boyle bu ulkede. Ben Şu an yapmiyorum baska bir sektore gectim bir surek aile danismanligi yaptim ve turk kadinlarinin %99 sikayeti senin dedigin seyler. Turk erkekleri yemek yiyecekse kadini hatirliyor. Seks yapacaksa kadini hatirliyor. Onun disinda yok kadin milleti gözlerinde. Yoruluyor mu, bir isin ucundan tutsam mi, bugun bir dal cicekle gitsem mi, işteyken ona seni seviyorum mesaji atayim... bunlar yok. Ve bunlar i kadar kucul ve masrafsiz seyler ki. Bu ulkede biz kadinlar icin o kadar kucuk seyler esirgeniyor ki. Bu ulkede evlilil bu yani. Cogu erkegin evlenme sebebi de bunlar seks, duzenli cinsel hayat, yemegim onume gelsin, arkam toplansin, cocuk olsun 5 dk seveyim baba olayim ama geri kalan seylerde bu cocuk nasil buyuyor, besleniyor zerre haberim olmasin... turk erkeklerinin yeter ki yemegi önüne gelsin, bir de seks yap tamam. Bir de ev hanımıysan ne yaptin ki derler. Calisan kadinlara da sen ne yapiyorsun ki en cok ben yoruluyorum diyen erkekler varmis. Sadece işe gidip geliyor ve kadinin onca sorumluluğunun yaninda yine en cok erkem yoruluyormus. Kac tane kadindan duydum bunu agzim acik kaldi. Su dunyada yillardan beri erkeklerin her ihtiyacini kadinlar karsiladi da, hicbir donemde kadinin ihtiyaclari dusunulmedi, karsilanmasi gerek bile gorulmedi. Seneleeer once de boyleydi,2023 e geldik yine boyle. Kadinlar kendini cok duzeltti, gelistirdi, okudu, erkeklerin dediklerini dikkate aldilar yatakta oyle yatmayayim, erkegime farkli hazlar yasatayim, onun cinsel olarak doyurayim, iyi bir eş olayim, evimizi cekip cevireyim, erkegime guzel yemekler yapayim diye yemekler öğreneyim... peki eskiden beri erkeklere bakin bakalim nerdelerdi, Şu an ne olmuslar. Önceden de kadin kafalarında belli bir konumdaydi, hala bellir bir konumda. Eskiden kadinlar sadece ev hanimiydi. Bunun uzerine simdi birde akademisyen, doktor, hemsire, avukat gibi yerdeler, iyi eş ve anne olmaya çalışıyorlar, mesleginde iyi olmaya çalışıyorlar. Ama erkekleri nerede biraktik? Tv karsisinda biraktik. O tek trt nin çektiği zamanlarda da elinde kumandasiyla oraya bakiyordu. Sonra daha cok kanal cikti zap yapmayi ogrendiler. Tv ler bile gelisti, tupluden plazmaya simdi 4K ya bilmem 5 K ya kadar gelisti belki daha da gelismistir ben en sin burada kaldim. Ama erkekler yillardan beri bir es olarak hicbir gelisme göstermeden hala elinde kumanda, tv karsisindalar. Yani bir erkej toplulugu ancak bu kadar oldugu konumda kalmakta israr eder.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılKonuşarak halledeceksiniz. Bunun başka bir yolu yok. Erkeklerin kafa maalesef bazı noktalara kitli gibidir :D Özellikle eşiyle beraber olmayı istemek kadar normal bir arzu olamaz ama bu sürekli bir hal aldıysa ve ortak yaptığınız tek şey seks ise sorun var demektir. Karşınıza alıp konuşacaksınız ve eğer sizi gerçekten seviyorsa sizi anlayacaktır. Davranışlarında bir değişim olmazsa da bilin ki sizi sevmiyor bedeninizi seviyor. O zaman da bu ilişkiyi sürdürüp sürdürmemek de size kalmış oluyor.
00 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı. Siz hiç üzülmeyin en doğrusunu yapiyor ve düşünüyorsunuz. Sakın kendinizi suçlamayın. Kendinizi değerli hissedin her zaman. Sevgi , ilgi çok özel ve güzel şeyler. Eşinizin hep kafası sekste olması sevgiye karşı emek vermek istememesi nedeni iledir.
00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 709 cevap paylaştı.
+1 yılBu konuda yapacağınız ilk şey eşinizle sağlıklı bir diyalog kurmak. Eğer bunu yapamıyorsanız ya da bu sizi çözüme ulaştırmıyorsa profesyonel bir destek almaktan çekinmeyin lütfen.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
29Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılYanlış kişiyle evlilik yapmışsın gadası
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u +1 yılAyrılmanız lazım
00 Yorumla
+1 yılHer zaman söylerim aileler özellikle kız çocuklarını öyle çok sevmeli öyle çok ilgilenmeli ki ciğeri 5 para etmez birisi gelip o kızı kandırıp uzemesin.
Aileden ilgi sevgi eksikliği ile büyüyen kızlar ilgi ve sevgiyi birbirine karıştırıyor. Sende de bu durum olmuş
Eğer çocuk yoksa bir süre daha çocuk yapmayin. Çünkü bu şekilde bir ömür geciremezsiniz30 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılİşte bu yüzden aşırı yaş farkı olan kişilerle beraber olmayın diye boşuna demiyorlar çünkü o yaştaki erkeklerin kendisinden aşırı küçüklere bakma sebebi zaten cinsellik. Bir psikolog yazısında bile bunu okumuştum eski bir arkadaşım da kendinden 10 yaş ve daha büyüklerine ilgi duyuyordu ama sonu hep kötü bitti hep kandırıldı. O da ailesinden sevgi yerine şiddet gördüğü için ve kendisini düzgünce olgun bir şekilde seven birisi olsun diye istediği için böyle yaptı.
20 Yorumla
+1 yılişte bu tipler cinselliği sevgiden ruhtan aşktan zihinden uzaklaştıran kişiler bir kadının ruhunu ve düşüncelerini okumak ve ona ilaç olmak varken bu tip erkekler sadece bedene odaklıdırç hep söylerim bir kadının bedeninden önce zihnine girmek gerek diye
20 YorumlaSenin gibi aikesiz büyüdüm ben tek farkımız o bir ailem olsun içimdeki boşlugu kapatsın sürekli benle ilgilensin diye bekledim bejledikce sırtımdan vurdu bekledikce ömründen ömür gitti bekledikce ruhsuzlaştırdı sonra tekmeyi basıp gitti şindi ise tüm hayellerim çöpte
12 YorumlaBu durumu eşinle konuşman lazım. Şu hayatta iletişim kadar önemli bir şey yok. Benimle daha çok ilgilenmeni istiyorum, kendimi yalnız hissediyorum, sevildiğimi hissetmek istiyorum diyebilirsin.
00 Yorumla
+1 yılBu tip başlayan evlilikler günlük hayatın da verdiği sorunlardan dolayı normal evliliğe dönüyor ne yazık ki.
Bu sebeple evlenmeden önce bir ilişkiden önce ilk arkadaş olmalısınız. Birbirinizi anlamalı tamamlamalisiniz10 Yorumla
+1 yılKarnım ağrıyor
Başım ağrıyor
Kıçım başım ağrıyor
Halsizim...
Adam heristediğinde verme. Verme li kıymete bin.
Haaaa bunu da yaparken kocayı kaptırma.
Her gün ver gitsin. Bırak sallll
00 Yorumla
+1 yılAşkı sevgiyi yanlış bir adam da aramışsın geçmiş olsun bunu onunla konuş o seninle severek evlendiyse zaten seni anlar öyle davranır
20 YorumlaKadınlar çok alem. Kendi rahatsızlıklarını başkalarını üzerek giderebiliyorlar.
Sen de öyle yap
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılBaşka kadına git de ben senin ile istersem sana söylerim de sorun çözülür
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 535 cevap paylaştı.
+1 yılAdamı seviyo musun neden ayrılmıyosun ilgisizse onunla zaman geçer mi
00 Yorumla Çok yanlış ayda bir yapılmalı bence her şey seksmolarak algılanmaz
00 Yorumla
+1 yılYanlış anlaşılma varsa konuşarak düzeltmeyi deneyin bence. içinize atarak bir şey elde edemezsiniz
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 512 cevap paylaştı. Kpnuşarak anlatmayı denedin mi bırdaki insanlara anlatmak yerine kocanı al karsına konuş
00 YorumlaYani bu durumda yapmanız gereken şey belli aslında.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 800 cevap paylaştı.
+1 yılBende kendimi çok yalnız hissediyorum ve bu his geçmedi geçmiyor
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİşte ilişkide ve ardında öpüp koklıiuyordur sarılıyordur sana
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÖküzlerle erken yaşta evlenirseniz olacağı o.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılEşi anne baba yerine koyunca böyle oluyor. Yaş farkına bakınca da bu yanılgıya vardığın şaşırtmıyor.
00 Yorumla
+1 yılİlerde kocamdan beklentim Andkwxmwjxj
40 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBende bu durumdayım şahsen eşim de böyle
61 Yorumla
+1 yılİlgi alaka olarak sen ne yapıyorsun mesela?
00 YorumlaDüdüklenmeye alışmışsın
00 Yorumlasürekli ilgi olmaz evlilik böyle bir şey değil
00 Yorumla
+1 yılYasitin biri ile evlenecektin yavrum
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKötü bir durum sevgiye mi iltiyac duyuyorsun sadece
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 410 cevap paylaştı.
+1 yılTürk kadınları Amerikan kadınları gibi oldu
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBirlikte terapiye gitmeyi deneyebilirsiniz
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 520 cevap paylaştı. ahshshshhdd
20 YorumlaDaha ne istiyorsun
00 Yorumla
+1 yılKocada Bi sıkıntı var
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılKonuşmak lazım
00 Yorumla
+1 yılseks seni mutsuz ediyorsa sıkıntı buyuk
00 Yorumla
+1 yılKlasik erko
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Geçmiş olsun
00 Yorumla
+1 yıldaha ne istiyorsun ki
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılhadi ordan lo desene hahaha
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKocan abaza