AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Her sey kuralima saatine gore olacak diye bir sey yok. Keyfiniz ne zaman isterse o zaman olur. Ama evlilik once yasamadiysaniz erkek fazla beklemez ilk gece isi bitirir
Peki daha önce yaşamadık diyelim rica etsem de mi olmaz mesela diğer güne ertelemek filan
Esin anlayisliysa olur tabi neden olmasin. Zaten dugun gunu yorulmus olacaksiniz. Esinden rica edersin ertelersin bir sey olmaz. İlla o gece olacak diye bir kural yok. İlk gun guzel evinize girer bir seyler yer icer dinlenirsiniz kafanizi toplarsiniz.
Ya anlayışlıdır da inşallah bu konuda da müsemma gösterir yeni bi travmam olsun istemem
Yaslar kac?
Ya küçüğüz daha hemen evlenmeyecez ama merak ettim ben 19 o 20 daha 4 5 sene var ama tepkisini merak ettim kendisine de daha yeni sordum takma şunları dedi ne zaman istersen o zaman vs dedi inşallah öyledir😅
Ohoo sende daha evlilige var 4 5 yil bunlari soruyon. 4 5 yila cok seyler degisir. Bel ki evlilige gelmeden bile sozlu ya da nisanliyken falan o mesele olmus olacak. Dedigi gibi simdiden takma kafaya
Yok ya bizim ilişkimizin bazı kuralları var gerçi ben kural koyarım o uyar😂 aklıma takılıyor ben çok taciz edildim fiziksel de söz olarak da onu da kaldıramam yani sormak istedim sadece aklıma takıldı
İyi bakalim. Kendine guveniyorsun bu iyi. Ama yerinde olsam evlenmem onuda soyliyim. Bu hayatini ararsin ilerde. Demedi deme ;)
Ya öyle deme😂😂😂 her dediğimi yapan biri babam bile böyle değil seni üzer miyim diyo doğru valla maşallah diyom cok nadirdir üzdüğü genelde ben onu üzerim🤣
İyi simdiden hayirlisi olsun
Amin Allah hayırlı yazgı yazsın herkese
Bizden gecti sana amin :)
Öyle deme be abi bak benim öz abim de senle yaşıt daha bugün evlilik teklifi etti önceden evlenmedi de nişanlanmadı da ilki daha bugün oldu. Bazen nasibimiz bizi geç bulur ben de bilmiyorum asıl evleneveğim kişiyle mi beraberim diye Allahtan ümit kesilmez☺️
Ben evliyim zaten
Sorun ne ki
Bos ver uzun
Peki sen bilirsin
Tsk
Rica
Hayatini yasa derim. Evlilik zordur. Keske senin yaslarda olsaydim simdi. Hicbir gnumu bos gecirmezdim hicbir seye kafayi takmazdim her anin tadini cikarirdim.
Valla hiç öyle olmuyor okul var derslerden kalmamak var mühendislik okuyorum ben ve uzatmadan bitirmek istiyorum üstelik erkekler karışıyo sinir ediyo ben bi de duygusal biriyim kafaya takıyorum
Yok yani ani yasa derken baska seylerle ugras anlaminda degil. Nasil desem mesela 8 saat uyuyorsan 7 saat uyu ve o geri kalan 1 saati dolu dolu yasa. Zaman geri gelmiyor cunku. Birde uni okuyorsun ne guzel. Benim kafana takma dedigim sey ask hayati falan. Birileri gibi askti sevgiydi diyerek gunlerini bosuna harcama. Yani asik ol sev sevil ama hani diyelim olmadi yolunda gitmedi iste o zaman hic takma , takilma bos ver gec. Umarim demek istedigimi anlamissindir
Anladım anladım ben öyle olaylatda 1 2 defa aĝlarım sonra yoluma devam ederim zaten şimdikinle ekstrem bosi olmazsa evlenicez
İyi bakalim. Simdiden mutluluklar
Saol sana da mutluluklar abi🥰
Tskk
Eğer anormal bir durum yoksa (hastalık, regl, vajinismus vs) gibi, evet gerdek gecesi olur genelde ilk ilişki
Öyle sanılsa da çoğu değil yani. Aten bu devrin çiftleri evlilik öncesi yaşıyorlar dibine kadar her şeyi. Büyüsü kalmıyor, korkusu da, sitreside yani.
O gece olmak zorunda değil hatta ertesi gün daha iyi olur düğün stresi ve yorgunlukla performans alınmaz
Öyle tabi de hani erkekler bi acayip hemen olsun vs ister mi diye merak ettim o yorgunluğun duygusallığın üzerine böyle bi şey çekilmez olur bence
Bencede sarılıp uyumayı teklif et bence daha iyi olur
Yani evet zorla yapacak hali yok biraz anlayış gösterir herhalde ama bence erkekler düğünü değil o geceyi hayal ediyordur hep
Hahha evet maalesef öyle ama bir gece daha beklesin yani ölmez
Ben açıkcası rızam olmadan ilişkiye girmekten cok korkuyorum öyle şeyler olursa travmam olur sen de bilirsin ki kadınlar hayatlarında mutlaka tacize uğramıştır bi de üstüne bu olursa psikolojim beni bırakır😂
maalesef canım ama sonuçta eşin olacak kişi seni seven biri zorla bişey yapmaz ki
Sordum kendisine bakalım duyguları erkekliğinin önüne geçecek mi😂 bilmiyorum ya erkekle olmuyor ama erkeksiz yasanmıyor bi acayip iki türlü de dert sahibisin. Mesela erkek olmayınca kendini koruyacak birine ihtiyaç duyuyosun senle ilgilenicek biri ama olunca da sorunlar bitmiyo
Deniz suyu gibi ne içiliyor ne vazgeçiliyor
genel olarak evet
ama bu değişebilen bir durumdur
yahu uzun bir nişanlılık dönemi beklenmiş. daha neden beklensin. elbet o gece yaşanır
İsteğine bağlı ama gece yorgunda olsan girilir.
İstersen bu konuyu daha geniş konuşabiliriz
Sevgilim var beyfendi
Sexting yapalım demedim daha geniş konuşabiliriz dedim. Yine de sevgilim var konuşmak istemiyorum dersen saygı duyarım
Evett aynen öyle dedim zaten
Peki
Evett hemen zaman kaybetmeden
o kisiye bagli ama ben olsam hemen girerdim
1 gece dinlenilebilir
Ahhh aaahh beee🥲
Noldu
Hiç ya hayaller işte
Gerçekleşir ya hetkes evleniyo sonuçta
Soran senjde ailen evlendirir gorucu usulu bulurlar birini sabret
Ya hayır benim ailem öyle değil benim rızam olmadan kimseyle evlendirmezler çok şükür
O zmn evde kalirsin madem. istemiyosan ev tursusu
Yok ya sevgilim var benim okul bitsin işe başlayıp evlenicez hayırlısıyla
Size bagli istediginiz zaman
İlla ilk gece olacak diye bir kaide yok
evett
Evet o gece yaptık
Ertesi gün yaptık
ben o gece