Cinsel Yaşam Sanırım hiç orgazm olmamışım. Ne yapabilirim? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 Zevk alıyorum vajinada kasılma ıslanma oluyor ama yok göz kaymasıymış yok titremeymiş hiçbiri olmadı 😭😭 ne yapıcam ben Güncellemeler+1 yıl Şu an sevgilimle ayrı şehirlerdeyim sizce sadece mastla olabilir mi bir insan Sanırım hiç orgazm olmamışım. Ne yapabilirim? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
Herakkles Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Peki birlikte olduğun hiçbir erkekte mi Bunu yaşamıyorsun Yoksa sadece bu partnerinde mi yaşamıyorsun 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Sadece 1 partnerim var Yorumla Herakkles +1 yıl Neden farklı sehirdesjniz Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Evet olmamışsın. İki türlü de olabilirsin yeterki uyum ya da odaklanma olabilsin 1 6 Yorumla Soran +1 yıl Off yıkıldım resmen olduğuma peki nasıl emin olucam Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yani yaşadığının kat kat zirvesini yaşarsın. burada çok açık olamıyorum malum yorumda Yorumla Soran +1 yıl Belki oldum bilmiyorum titreme vs şart mı sorum o aslında Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Orgazmın getirdiği ilk etki o zaten Yorumla Cevap sahibi +1 yıl O etkileri hissetmeyeni görmedim ben daha.. ki o titreme kasılma gevşeme hali olmadan orgazm olmuş olamazsın Yorumla Soran +1 yıl Vajinada kasıl gevşe var ama bacakta titreme vs yok Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Tc erkegi sorunsali. Kadina zevk vermesini bilmiyolar 1 7 Yorumla SultanToraman +1 yıl 😂😂😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bak bak yorumlara bak, daha cok gülersin😂 Yorumla SultanToraman +1 yıl 5 post , bulutlar falan 😂 Bizim tc erkekleri uçuyor yaa 😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl En cok onlardan uzak duracaksin iste 😂 tc erkegi neymis beee Yorumla SultanToraman +1 yıl Senin tercihin hangi erkekler peki? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ingiliz😅 senin? Yorumla SultanToraman +1 yıl Seninki daha betermiş kız biz en iyisi bunlarla idare ederim 😅😅😅 Yorumla
mur_aaat34 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı. Tam orgazm olmuyorsun değişiklik yapman lazım 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Ne gibi Yorumla mur_aaat34 +1 yıl Mastürbasyon yapıyorsan teknik olarak değiştirmen lazım ilişkiye Giriyorsan farklı pozisyonlar denemem lazım Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl sen bana gel yemin ederim hiç durmadan 5 posta yaparım yapmışlığımda var o zaman bak gör orgazm olmayı 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl nası zevk alıyosun sona yaklaştıgında neler oluyo 2 2 Yorumla Soran +1 yıl Zevk var ıslanma oluyor zevk işte vajina kasılması falan ama titreme vs yok Cevap sahibi +1 yıl Dogru yerle oynamıyosun ya da uyarmıyosun sanırım
Gizli Üye (30-35) +1 yıl İlskide mi mastürbasyon yaparken mi 2 2 Yorumla Soran +1 yıl İkiside Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İstersen yardımcı olabilirim dmdn Yorumla
MartıKaş Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. evlenince olur merak etme 0 0 Yorumla
BoşdünyanınBoşişleri Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 98% +1 yıl Islandığına şükret otur 0 1 Yorumla BoşdünyanınBoşişleri +1 yıl Çok büyük aşkınla birlikte bir cırt olmuyorsa ona ihtiyacın yok mas da devam Yorumla
HakannnnAlpppp Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Onsevismeyi uzat fanteziler deneyin 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Erkek arkadaşın var mi 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Evet Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sana orgazmı yaşatiedimnolmasa Yorumla
ahmetcann16 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. vibratör sok 0 0 Yorumla
Coskunn Takip Et Bilge Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 318 cevap paylaştı. Bilene gel 0 0 Yorumla
_Thanos_ Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı. yaparız 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Peki birlikte olduğun hiçbir erkekte mi Bunu yaşamıyorsun Yoksa sadece bu partnerinde mi yaşamıyorsun
Sadece 1 partnerim var
Neden farklı sehirdesjniz
Evet olmamışsın. İki türlü de olabilirsin yeterki uyum ya da odaklanma olabilsin
Off yıkıldım resmen olduğuma peki nasıl emin olucam
Yani yaşadığının kat kat zirvesini yaşarsın. burada çok açık olamıyorum malum yorumda
Belki oldum bilmiyorum titreme vs şart mı sorum o aslında
Orgazmın getirdiği ilk etki o zaten
O etkileri hissetmeyeni görmedim ben daha.. ki o titreme kasılma gevşeme hali olmadan orgazm olmuş olamazsın
Vajinada kasıl gevşe var ama bacakta titreme vs yok
Tc erkegi sorunsali. Kadina zevk vermesini bilmiyolar
😂😂😂
Bak bak yorumlara bak, daha cok gülersin😂
5 post , bulutlar falan 😂 Bizim tc erkekleri uçuyor yaa 😂
En cok onlardan uzak duracaksin iste 😂 tc erkegi neymis beee
Senin tercihin hangi erkekler peki?
Ingiliz😅 senin?
Seninki daha betermiş kız biz en iyisi bunlarla idare ederim 😅😅😅
Tam orgazm olmuyorsun değişiklik yapman lazım
Ne gibi
Mastürbasyon yapıyorsan teknik olarak değiştirmen lazım ilişkiye Giriyorsan farklı pozisyonlar denemem lazım
sen bana gel yemin ederim hiç durmadan 5 posta yaparım yapmışlığımda var o zaman bak gör orgazm olmayı
nası zevk alıyosun sona yaklaştıgında neler oluyo
Zevk var ıslanma oluyor zevk işte vajina kasılması falan ama titreme vs yok
Dogru yerle oynamıyosun ya da uyarmıyosun sanırım
İlskide mi mastürbasyon yaparken mi
İkiside
İstersen yardımcı olabilirim dmdn
evlenince olur merak etme
Orgazm etmek lazım seni
Islandığına şükret otur
Çok büyük aşkınla birlikte bir cırt olmuyorsa ona ihtiyacın yok mas da devam
Onsevismeyi uzat fanteziler deneyin
Erkek arkadaşın var mi