"Yaşın genç o yüzdendir sonra zevk almaya başlarsın" diyorlar. 19 yaşındayım.
Bir de ilişki hala acılı geçiyor. İlk zamanlarda çok canın yanar diyorlardı hala aynı. (Analdan bahsetmiyorum o zaten çok acıtıyor da vajinal seks de aşırı canımı yakıyor)
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer "Yaşın genç o yüzdendir sonra zevk almaya başlarsın" diyorlar. 19 yaşındayım.
Bir de ilişki hala acılı geçiyor. İlk zamanlarda çok canın yanar diyorlardı hala aynı. (Analdan bahsetmiyorum o zaten çok acıtıyor da vajinal seks de aşırı canımı yakıyor)
Vajinal seks de canın çok acıyorsa demek ki psikolojik olarak rahat değilsin ya da ön sevişme yapmıyorsunuz ya da yeteri kadar ıslamıyorsun rahat olmalısın psikolojik olarak kendini sıkmamalısın canım acıyacak dersen canın acır kendini sıkarsan olmaz vajinusmus bile yaşarsın
Demek ki doğru partnerini bulamamışsın henüz. Zsten anlattıklarına bakılırsa seks konusunda en yanlış herifi hatta hayvanın tekini bulmuşsun bula bula.
Cevap
15Cevap
seks yaşadığın partnerin bu işi bilmiyor, o yüzden hem acı çekiyorsun hemde orgazm olamıyorsun :/
Psikolojik olarak rahat değilsin muhtemelen çünkü orgasm beyinde biter vajinayla değil senle ilgilensin partnerin
Yeterki kadar islanmiyorsan jel kullan bolca elini korkak alıştırma
Demekki ön sevişmede seni rahatlatmıyor gevşetmiyor sulandırmıyor
Vajinal hala benim de canimi yakıyor kocam yeni oldugu icin dedi
Kadında tam ıslanma gerçekleşmeden yapılan seksler ya da erkeğin, 31 çekiyormuş gibi içeri girip çıkıyor olması ( yani sana birşeyler katmaya çalışmaması ) yüzünden bu tarz acı yaşar kadınlar %99
Hayir tam islanma oluyor oncesinde oral yapiyor zaten ama yine de bilmem
Vajinusmus olabilirsin, bu sebeple tedavi görmeden zevk alman mümkün olmayacaktır.
Partnerin iliskiden anlamkyor yazik ssna ya..
Nerdrnsin
Tecrübesiz ergenlerle yatar kalkarsan sonuç bu olur tabi
Sanırım tam hazır olmuyorsun ıslanma ve psikolojik olarak...
Bir de başkasıyla deme canım
partnerin penismi büyük
balın dar mi? ilkinde kaç cm soktu?
heryerden devamke hadi yine iyisin
Eşinle mi yapıyorsun?
Değil
partneriniz eşiniz mi?
Islanıyor musun peki
Bazen ıslanamıyorum. Bazen de çok az.
Dm gel istersen
Değil.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?