Orgasm olamiyorum?

Bikac ydir mast yapma cabalarindayim istekliyim cunku ama ne kadar islanirsam. islaniyim orgazm olamiyorm sebebi ne olabilir oral yap veya sanal yap falan demeyin yapamam ve sevgilim de yok zaten aklima takilan su psikolojik olabilir mi cunku cok kucukken annemle babamin seslerine uyanip yanlarina gidip sessz olun demistim o sinirle de babam cik deyince cikmamistim babam da sinirlenip bana tokat attmisti ilk defa hic unutmuyorum anlam verememistim cinsellikle tanisali bikac yil oldu ve anladim naptiklarini zaten ben aglaya aglaya odama gittikten sonra yine inleme ve gulusme sesleri gelmeye devam etmisti cok kotu oldum anlayinca annemden de babamdan da uzaklastim baya kendi istegiyle kapanmis sevgilisi olmayan bir kizim yani gezmem tozmam pek yok ama evdeyken bile odamdan cikmaz oldum acaba orgasm olmamamin sebebi bu olabilir mi ve buysa napabilirim psikolaga gidemem hala annemlerle yasiyorum kendi kendime halledebilecegim biseyler soylermisiniz? Ve evlenirsem de bu sorun devam eder mi?
Orgasm olamiyorum?