Günlük akıntılarım fazlaydı hani vajinam hep ıslak olurdu şikayetçi olurdum hep ama artık öyle değil ıslaklık yok hafif nemlilik var sadece. Bununla beraber eskiden film sahnesinde sevişme gördüğümde bile etkilenir ıslanırdım şimdi tam tersi izlediğimde etkilendiğimin farkındayım ama ıslanmak şöyle dursun vajinam acımaya başlıyor kuruluktan çekilir gibi. Hani bir şikayetim de yok başka. Sebebi ne olabilir. Bakireyim. Şimdi bakireler de vajinal kuruluk üzerine yazı da yok nette
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılPsikolojik olabilir bu uzun süren bişeyse vajinal kuruluk olabilir. Yani doktora gitmen de fayda etmeyecek. Bilinçaltında psikolojik olarak düşün hayatındaki olan problemleri çözdükçe eski haline dönebilirsin.
22 Yorumla
Soran+1 yılO kadar ki problem olduğunu düşündüğüm için uzak duruyorum bu tarz dizilerden cinsellikten😂 Problem mi bu onu da bilmiyorum inş çözülene kadar geç olmaz jsjsja
Cevap sahibi+1 yılKimine göre problem kimine göre değil bakış açısına göre değişir 😂
En İyi Cevaplar
+1 yılHormonların da düşme var testosteron östrojen hormonunu harekete geçirir o yüzden sana önereceğim bitkileri kullan hayıt otu, çıvan perçemi, aslan pençesi, nane. Bunları düzenli olarak kullan. Düzene girer.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
21Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 8,8b cevap paylaştı.
+1 yılXevk alma seklin degismis ya da artik eskisi kadar zevk alamiyorsun
14 Yorumla
Soran+1 yılEtkilendiğin şeyden zevk alman gerekmez mi
- +1 yıl
Etkilendigim aliskanlik ya da siradanlasirsan zevk alamazsin heyecan istek arzu bunu etkiler
Soran+1 yılYani doğru söylüyorsun da kendimle özdeştiremedim sanırım
- +1 yıl
Insaniz zevklerimiz renklerimiz isteklerimiz zamanla bakis acimizla degisebiliyor farkedemeyebilirsin
+1 yılŞimdilerde yok tabi bu zamanda herkes sırılsıklam😅
020 Yorumla- +1 yıl
Belki zor bir dönemden geçiyorsun psikolojik olarak ondan olabilir mi
Soran+1 yılBu doğru ama yansımasının sadece vajinal olacağı aklıma gelmez
- +1 yıl
İsteğin olması normal vücut istiyor ama yeteri kadar konsantre olamadığın için ıslanma olmuyor olabilir
Soran+1 yılEskiden nasılsa şimdi de öyle. Ortamım , odağım. Film bu yani ne olabilir daha konsantre.
- +1 yıl
Peki ya mesela çok isteklendin yalnızsın açtım bir po. rno orada nasıl
Soran+1 yılO da aynı. Ama onu değerlendirmeye almıyorum çünkü izlemekten suçluluk duyuyorum bu yüzden izlerken rahat değildim. Uzun zamandır da izlemiyorum
- +1 yıl
Sanırım ilklere önem veriyorsun doğru mu
Soran+1 yılÖyle bir şartım yok da ne bileyim nereden çıktı
- +1 yıl
Suçluluk duygun ilerde eşinden başka bir başkasından zevk aldığın için o duygu oluyor olabilir diye tahmin ettim
Soran+1 yılHe yok o günahıyla ilgili ya. Ergenlikte anlamıyorsun ihtiyacın var gibi geliyor rahatlatmak vs ama şu an öyle değil
- +1 yıl
Ben halen. Ergenlikten çıkamadım o zaman 😅😂😂bende de yaş geçtikçe istek arttı arttıkça arttı ama dayanıyoruz bakalım
- +1 yıl
Partnerin çok şanslı olcak
Soran+1 yılKız erkek farklı bu konuda gerçekten
Soran+1 yılO nereden çıktı len kuruduk diyoz sjsjs
- +1 yıl
Partnerin açar seni merak etme 😛o an gör bak nasıl şelale oluyorsun😂😂
- +1 yıl
Nerden çıktı şurdan çıktı bu zamanda bakire birini bulmak zor nadir olan şeyler değerlidir senin gibi
Soran+1 yılİnşallah sağlık problemim yoktur benim kafama taktığım o
- +1 yıl
Tabi ki inşallah yoktur ya bu arada seni tanıma şansım sıfıra ne kadar yakın🫠😅
Soran+1 yılEksilerde 😂
- +1 yıl
Deme ya görmemiş olayım🫠😶
sen de bi şeyden memnun olamadın. Islak olsa dert, kurusa dert. Hem kuruyunca çürümez, yıllar boyu saklanır. Kışın çayını demlersin.
00 YorumlaArtık gerçek yaşanmalı bence ya da evlenilmeli hiç bir şey zevk vermez artık
00 Yorumla
+1 yılPet şişesinin ucunu delip orana takviye yap hem geri gelir
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılPeki knk mastürbasyon yaptığın zaman ıslanma oluyor mu?
02 Yorumla
Soran+1 yılYok
Cevap sahibi+1 yılÖnceden oluyor muydu peki
Gizli Üye(25-29)+1 yılher şey sahte ve kopuk geliyor bir erkek sana dokunduğunda şelale olacak korkma
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBakire isen icine birsey girmiyor kurulugunun onemi yok cunku
00 YorumlaHormonların eskisi kadar fazla değildir
015 Yorumla
Soran+1 yılHormon testi istesem isteğe bağlı yapılıyor mu bu test benimde aklıma geldi ama
Soran+1 yılKıyas yapma değil hormonların fazla veya azlığına bağlı da olabilir. Normal değerine göre bakarlar
Soran+1 yılDaha fazlasını istiyorsa cinsellik düşüncesi acı vermesin bari. İyice uzaklaştım bu sebepten djsnks
- +1 yıl
Ahahahha cinsellik acı vermez rahat ol. O çok istisnai bir durum. Açıkçası ben durumunda hastaneye gidecek ya da panik yapacak bir nokta gormuyorum. Hayatin akisi icerisinde oluyor boyle inis cikislar. Rahat ol akisina birak. Belki su ara streslisindir ya da yorgunsundur farkinda olmadigin bir dusunce vardir kafanda. Onlar da cinsel istegi azaltabilir. Sagliksiz bir durum oldugunu dusunmuyorum.
Soran+1 yılBelli bir süre değil ya 6 aydan fazla. Geçen senelerde mastürbasyon esnasında sonlara doğru acı hissediyordum ıslanmam da azalmış gibiydi. O günden sonra azala azala şimdi hiç yok yani. Ama başka belirtisi olmayınca insan hastalık düşüncesine yormuyor. Psikolojik desen onun için de uzun bir süre gibi. Adet düzensizliği var hormona ondan bağlıyorum biraz.
Soran+1 yılBıraktım
Soran+1 yılSıklıkla bir ilişkisi oluyor mu
Soran+1 yılDüşünsene evleniyorum test ediyorum yine aynı haydaaa 😂
Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Kendini tam veremiyosun demek ki
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. mastürbasyon yaparken mi
00 Yorumlayorgunsun ya da kafa dolu
00 Yorumla
+1 yılSenin iyi bir oral sekse ihtiyacın var hahah
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. kuyunun suyu kurumuş 😂😂
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılİlişki yaşamak istiyor musun
00 Yorumla
+1 yılYaşlanıyorsun
02 Yorumla
Soran+1 yılSağ ol
- +1 yıl
Rica ederim
Gizli Üye(30-35)+1 yılSana ben gibi biri lazım o yüzden :)
00 YorumlaYazık
00 Yorumla
+1 yılSenin çeşme kurumuş
07 Yorumla- +1 yıl
Yaaa sâlak ya dkdkdk🤣🤣🤣
- +1 yıl
@Aybukedicik111 hsjdf çeşmeyi açması lazım
- +1 yıl
Eveet yazdım ben yorum yukarıda inşallah yardımcı olur sağlıklı olmalı hormonlar bizi hayata bağlayan enerjiyi barındırıyorlar.
- +1 yıl
@Aybukedicik111 sende durum nasıl dkf
- +1 yıl
Şşşştttt 🤐💦
- +1 yıl
@Aybukedicik111 kkdkdf
- +1 yıl
Anlaşıldı
Gizli Üye(25-29)+1 yılcano psikolojik
142 Yorumla
Soran+1 yılDiyorsun nasıl geçcek bu ya uzun zamandır var
Cevap sahibi+1 yılBişiden etkilendinmi kafana taktıgın problemler var mı önceden bendede vardı isteksizlik ıslanmama falan çok kafama takmıştım dedim bendemi sorun var önceden basit bi sevişme sahnesine bile hafiften ıslanırdım :D
Soran+1 yılKafama taktığım hem psikolojik bir problem hem de vajinal bir problem vardı doktor sıkıntı yok dedi ama benim içime sinmediydi o zamanda bu kuruluk vardı işte enfeksiyon vs dedi ilaçtan sonrada geçmedi çünkü öyle
Soran+1 yılSonra geçti mi senin
Cevap sahibi+1 yılBen ilişkiye giriyorum arada yine oluyor birleşme yaşarken ilk başlarda aşırı ıslak ama böyle biraz zaman geçsin kurumaya başlıyo sonra acı veriyo kuruluk bu mastürbasyon yaparkende aynı
Soran+1 yılAnladımm mastürbasyon yaparken benim de acı ile bitiyordu ama sonra başta da hiç ıslanmamaya başladı kuruluk varmış demek ki bende de
Cevap sahibi+1 yılÇok detaylı yazıyoruz :D
Soran+1 yılOkuyan faydalansın boş ver. Ben çok aradım şöyle anlatan birileri var mıdır diye
Cevap sahibi+1 yıl:)) bu bilgiler zaten google'da yazmaz tamamen deneyim tecrübe
Soran+1 yıl:)) Bunun yaklaşık bir yıl sürmesi normal mi sence. Aralıksız. Hani tamam ilişkimiz yok da insan farkında oluyor yani bu kuruluğun sjsjjs
Cevap sahibi+1 yılBende de uzun sürdüki bazen orgazm bile olamıyodum kafama çok taktıgım için kurulugu takıntı haline geldi evlenirsem acırsa sürekli kafayı yerim dedim
Soran+1 yılHeh bende de aynısı var ya. Birebir aynı düşünce. Bu yüzden kafamdan çıkmıyor. Bazen diyorum ki git sevgilinle seviş test et bakalım neden djsjks
Cevap sahibi+1 yılErkek dokununca çok farklı oluyo
Cevap sahibi+1 yılBenm gibi biri bulunca seviniyorum kjskjskj :D niyeyse diyorum tek bende sıkntı yokmuş diye
Soran+1 yılOnun yüzünden biraz da biliyor musun. Sevişmeye giden şeyler yaşardık zatem filmden etkileniyorum ondan hayli etkileniyordum baya alıştım cinsel uyarılara sonra birden pat yook beyefendi hayatımızda baya da oldu. Gerçi benim bu kuruluk bu olaya göre yeni ama tekrar bir yakınlık kursam da aynı şeyleri hisseder miyim diye bekliyorum. O zaman da ıslanmazsam kafayı yerim
Soran+1 yılValla seni bulduğuma inan ben de çok sevindim jskska
Cevap sahibi+1 yılYiaaa canım arkadaşm gel bi sarılayım sana <3 sana tüyo vericemde erkek arkadaşnla ne kadar ileri gidiyosunuz neler yapıyosunuz annat
Soran+1 yılGel kız ❤️ deli gibi öpüşmek ve sevişmekten ileri gitmiyoruz. İç çamaşırı tabumuz duruyor. Ki kıyafetimi çıkarmasına zor ikna olmuş biriyim djjsks O değil de çiçeğim şimdi bizim ilişki biraz çıtırtılı uzun süre de uzak kaldık birbirimizden ben tam bu yakınlığı bile vermeye çekiniyorum şu an ne yapacağız sıfırlanmış gibiyim tabi sen yine tüyoları her kullanırım yeri gelince
Cevap sahibi+1 yılYa yemin ederim senin durumunda benim yaşadıklarım aynı Üni okuyoduk ikimizde farklı şehirlerde buluşnca bende elbisemi bile çıkarttırmazdm elletirdim sadece :D korkuyodum napim sonra sonra her buluşmada iç çmaşırla kalmaya kadar gittik neler yaptk neler Allahımmm sjjks
Soran+1 yılYaaa sjjska öyle pat diye olmuyor her şey ama ya bir bakmışsın öpüşüyosun sonra pat göğsüne dokunuyor ordan bilmem ne kafada ses noluyoruz ya çok hızlı gidiyor ürkütüyor ilk olunca sjjska bundan sonrası nasıl gider onu hiç bilmiyorum :/
Cevap sahibi+1 yılNereye gidicegi belli her yakınlaşmada daha da fazla istek olcak şunuda yapalım bunu da yapalm siz sürtünmeyle başlıcaksınız ilişkiye yavaş yavaş o iç çamaşırları çıkcak ama hemen degil tabi
Soran+1 yılBu aşamaya geldiğimiz süre kadar var dnskks
Cevap sahibi+1 yılYa heyecandan ölüyolar ama :)) ben dokunturduyodum sanada etkisi olumlu olur biraz rahat olabilirsiniz bence iç çamaşırına kadar geldiyseniz
Soran+1 yılİç çamaşırın dışından dokunmasına izin veriyorum zaten tabuyu yıkmaya kararlı hep oraya çalışıyor djsjkska ama ne bileyim işte sonra sonunu alamayız biz bu işin birliktelik istemiyoruz bunun hariicnde birbirimizi çıldırtmaya okeyiz. Zaten onun heyecanı bilsen 🤭
Soran+1 yılBir kereliğine izin verdim kendimi aşmak için ama daha gerici oldu hazır değilmişim
Cevap sahibi+1 yılSürtünebilirsiniz iç çamaşarın varken penisi üzerine bastırarak mastürbasyon yapabilirsn oda seni uyarabilir :D gögüsleriyle aynı anda sen ona oral yapabilirsin yani bunları kaçırmayın derim
Soran+1 yılAyy kendimi öyle hayal edince ateş basıyor ben ipleri ona vereyim başta 😂 bunu yapabilirim sanırım ama oral çok başka ya yani onun mu yönlendirmesi gerekir çok pasif kalacakmışım gibi geliyor
Cevap sahibi+1 yılBence en çok zevk alan biz oluyoruz yani oral ilk sen yap başla sende benım gibi zaten yaptıramazsın kasılmaktan :D ama sürtünme olayını deneyin ondan zarar gelmez penis üzerinde bastırma falan dene
Soran+1 yılDeneyeceğim valla bunu biraz daha temas istiyorum ben de. Oral içinde cesaret toplarım bu arada. Utanırım ben 😂
Cevap sahibi+1 yılOralı boş ver o zaman sürtünmeye odaklan aşırı memnun kalıcaksın ama ot gibi odun gibi yapmasın kesinlikle
Soran+1 yılTembihleyeyim mi canım jsjsjs ya cinsellik açısından sevgilime güveniyorum yani öyle höt höt değil sadece bazen aceleci davranıyor heyecanla ben geriliyorum bu kilit yerlerde. Nasıl olmalı mesela yavaş yavaş duygulu bol dokunmalı olsa diyorum
Cevap sahibi+1 yılTabiki tembihleme diil sen yönlendiriceksin tabiki ipler senin elinde olucak gerilmen çok dogal ben bacaklarımı kapatıyodum ellediginde tabi başlarda sonra kendim açmaya başladım :D rahat oynasın diye adam aşırı romantik bi ortamınız olucak seni yumşatcak tabiki kıvama getircek dokuncak heryerine sonra sen zaten iç çamaşrnı çıkarmadan üstünden yapıcaksn
Soran+1 yılBir iki derken alışırsın tabi 😄 Romantik ortam olayı sıkıntı yani nerede olursan ol ben ortamı benimseyemiyorum ona bir önerin var mı
Soran+1 yılAma olayı kaptım 😉
Cevap sahibi+1 yılYa biz bunları burada konuşmasak ben rahatsz oldum :D
Soran+1 yılHaha tabii. Çok teşekkür ediyorum sana 🤭Valla gizli kullanıcı olunca ben çok rahat davranıyorum k. b. 😅
Cevap sahibi+1 yılBen arkadaş olalm diye :) didim ama neyse sen baya esrarengiz takılalım diyosun
Soran+1 yılŞimdi ben desemki kullanıcı adın ne ekleyeyim boşa mı gizli kullanıcıyız dersin diye sormadım😅
Cevap sahibi+1 yılNe managg :D hayatım yani bi sakıncamı varda arkadaş olmakta
Soran+1 yılYok ben onu mu diyorum 😂 Nereden nasıl bulacağız birbirimizi kullanıcı adımız bile yok diyorum beğn. Amaan diğerlerini boş ver ekle kız Fgcgdc
Cevap sahibi+1 yılBen gizliden çıkıyorm ekle
Soran+1 yılEkledimm
Gizli Üye(30-35)+1 yılmastürbasyon ya da ilişki ile alakalı
18 Yorumla
Soran+1 yılMastürbasyonla nasıl bir ilişkisi olabilir
Cevap sahibi+1 yılBen zevk suyun akıyor sandım hastalık mı var sende kusura bakma
Soran+1 yılBilmiyorum işte var mı acaba. Bildiğim kadarıyla yok gidip doktora desem vajinal kuruluk var galiba ilişkiye girmeden bilemeyiz diyecek bana sjsjksks
Cevap sahibi+1 yılDoktor öyle der mi hiç oha
Soran+1 yılCinsel ilişki esnasında acı belirtisi bunun. Başka türlü nasıl anlayacak evham yapıyorsun der. Bir doktor demişti bana kurmuşsun sen bir şeyin yok diye.. Sanki ben yaşamadım hasbam. Vajinada kaşıntı yok kızarıklık yok nasıl anlayacak başka
Cevap sahibi+1 yılDoktor ilişki yaşayalım öyle anlar dediğini anladım 😀
Soran+1 yılHaha okuyunca yazdığımı hak verdim sjjsksls
Cevap sahibi+1 yılAdam zevkle der en sevdiği hastası sen olursun
Gizli Üye(36-45)+1 yılArtık karşı cins istiyor diğerleri etkilemiyor
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026