Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Cinsellikte karşı cinsin olması çok önemli Birgül senin canın ister sen eşini tahrik eder cinsellik yaşarsın birgün eşinin canı çeker el kol sakasiyls olayı yatağa götürür cinselligi yaşarsınız. Birgün sen çocuğu severken eşine öyle bir firik verirsinki ulan şu görüntünün hakkını şu pozisyonda vereyim der yatakta hakkını verir. Siz sorunlu evlilik nedeniyle eşin belkide eve ile gelmiyor ihtiyacını mastürbasyon. ile idare ediyorsun 2 çocuğun sorumluluğu senin üzerinde eşin hiç faydası yok o yüzden bütün iş sende çocuklar ancak gece onda uyurlar kendine kalan süre bir saat o surede cinsellik aklına bile gelmiyordur. O durumdan kaynaklı oysaki eşin olsa çocuklara o bakacak gezdirerek sana vakit kalacaktı. Evliliği bir an önce çözumleyip yeni bir koca seni ateşler eskisinden daha ateşli hale getirir. Kayıp zamanı yeni bir ev ya da sevgili ile kapatabilirsiniz. Sorunu bir an önce çözmek dileğiyle hakikaten wsk sevisme tüm gerginliklerini alır yeni bir ruhla dünyaya yeniden gelmiş gibi olursun
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yılBu sadece senin değil evli bayanların çoğunun sorunu maalesef.
kadınların isteği erkeklerin en az üç katıdır, en az üç katı ve bu isteğin mutlaka bastırılması lazım.
Erkekler için sevgililer, nişanlılık ve evliliğin ilk 3-4 ayı çok istekli, kadın ise çekingen olur. Zaman geçtikçe erkeğin isteği azalır, kadının isteği ise her geçen gün daha da artar. İlk başta haftada 3-4 kez olursan 5-6 ay sonra ayda 1’e sonra 2 ayda bire iner. Sende daha fazla inmiş maalesef. Bu durum bir kadın İçin çok kötü bir durumdur. Dışarda erkekler bakıyor ama evdeki odun hiç bakmıyor.
İsteğin daha da artıyor, yani boşalma isteğini artık bastıramıyorsun. mastürbasyon yapıyorsun ama mastürbasyon artık sana hiç zevk vermiyor değil mi? Daha etkili mastürbasyon teknikleri ile tam boşalıp isteğini tam bastırmak istiyorsun değil mi?00 Yorumla
+1 yılŞu yorumları gördükten sonra erkekliğimden tiksindim. Ulan ne pislikler var bee
115 Yorumla- +1 yıl
Belki üzerime vazife değil ama şu iğrenç konuşanların görüşlerini silersen daha da yazamazlar. Bilmiyor olabilirsin ya da sitede yenisindir diye ufak bir tavsiye olarak düşün. Cidden rahatsızlık verici benim bile ağrıma gitti.
Soran+1 yılTamam silerim orada yaptığın yorumu nasıl sildin ya da sitemi kaldırdı
Soran+1 yılZaten süresi dolsun soruyu silerim komple
- +1 yıl
Hayır görüş yapan kişi zoruna gittiği sildi, bence sende böylelerinin görüşlerini silmelisin, işgüzarlık yapıyorlar. Bu arada 2 kişi özelden bana saldırıp ağır konuşuyorlar. büyük ihtimalle onlardan biri de o kişi maalesef. Görüyorsun işte böyle bir yerden medet ummak saçma, soru sorduğuna bazen pişman olabilirsin.
- +1 yıl
Senin iyiliğin için söylüyorum en azından o kişinin görüşünü kaldırmalısın. Aldatma tavsiye etmiş ve benim yorumumu silmiş, senin teşekkür ettiğin kısımda sanki ona etmişsin gibi olmuş. Görenler yanlış yanlış algılayabilir ona göre aldatmakla alakalı yorumlar çoğalabilir.
Soran+1 yılYa üzüldüm şimdi kusura bakma benim yüzümden oldu. Evet doğru ben sadece merak ettiğim için sordum olay başka yerlere çekildi ama insanları bazen kötü sözleriyle baş başa bırakmak onların seviyesine düşmemek en doğrusu tekrar teşekkür ederim tavsiyen için iyi akşamlar
Soran+1 yılVe onun görüşünü sildim engelledim bilgin olsun
- +1 yıl
Estağfurullah rica ederim. Umarım evliliğinizde gönlünden geçen her neyse hepsi gerçekleşir, evlilik işte aynı evin içerisine girene kadar kimse kimseyi tanıyamıyor maalesef. İşte bu yüzdendir ki en büyük kumar evleneceğin kişidir. İyi biri çıkarsa cennet, kötü çıkarsa ömrünün sonuna kadar cehennemi yaşayabilirsin. Allah yar ve yardımcın olsun. İyi akşamlar dilerim selametle.
Soran+1 yılAllah razı olsun Allah seninde güzel kalbine göre versin ne istiyorsan🙏
- +1 yıl
Annem ve babam iyi olsun geri kalan hiçbir şey umrumda değil. Rabbim Cümlemizden razı olur İnşallah 🙏
- +1 yıl
Sağda ustte 3 nokta var ordan silebilirsin. İstersen kalabilirde nasıl olsa gizlisin kimse görmüyor zaten.
Soran+1 yılSilsem iyidi bildirim gelip duruyor istemiyorum zaten saçma bir soruydu
- +1 yıl
Saçma bir soru değildi. Gayet insani olan bir soru, her evlilikte olabilecek şeyler bunlar ve elbette soru işaretlerine çözüm arayacaksın. Asıl saçma ve insani olmayan şey gelen cevaplar.
Soran+1 yılİşte rahatsızlık verdi istemeden sende etkilendin zaten
- +1 yıl
Hayır hayır sakın bu şekilde düşünmeye asla ve etkilenmedim etkilenmem de. Hayatın her alanında böyle tiplerle bir şekilde uğraşmak zorunda kalıyoruz zaten. bu arada eşin kaç yaşında severek mi evlendiniz?
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenim evliliğim bir ara sıkıntılıydi haliyle Mutsuz olan insanların genelinde libido seviyesi düşer o yüzden kendine yüklenme
Farklı mastürbasyon taktikleri düşün, farklı fantezilerin olsun derim Ama şunu demek istiyorum ne olursa olsun kendini bırakma bulamazsın sonra
31 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılTeşekkür ederim 🙏
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
56Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. yaşadığın olumsuz evlilikten dolayı böyle bir isteksizliğe girmişsin. normalde fizksel ya da biyolojik sorun yok.
uygun anda gerekli ilgi gösterildiğinde tekrar canlanır. sadece yaşadığınız problemler isteğinizi kırıyor. daha doğrusu isteğiniz kırılmıyor ama odaklanamıyorsunuz. beyinle olur cinsellik. beyin problemlerle uğraşırken zevkje odaklanamaz11 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 610 cevap paylaştı. evet normal. Ama hiç ummadığınız bir anda. Bu isteğiniz enteresan bir şekilde geri gelebilir. Elbette ki hormonlar ile de alakalı bir durum olabilir. Bu istek geri geldiğinde ne yapacağınız ile ilgili de düşünmenizi tavsiye ederim (evliliğiniz sorunlu olduğundan)
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 643 cevap paylaştı.
+1 yılRahat ol kim olduğun belli değil silmene gerek yok kimsede anlamaz ama sorun piskolojik
12 Yorumla- +1 yıl
Fazla takma akışına birak
Soran+1 yılTamam teşekkürler
Cinsel Yaşam konusunda 671 cevap paylaştı. Yani yaşın daha genç ama artık mutsuz evliliğine ya da travmalarına bağlı olarak mı bilmiyorum böyle bir durum gözüküyor olabilir. Psikolojik destek alabilirsin
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. mastürbasyon için bir insan ne kadar istekli olabilir ki? Tatmin etmiyor bir yerden sonra. Böyle olunca istek te kaçıyor.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. anne rolü bazen kadınlarda libidoyu olumsuz etkiliyor
10 Yorumla
+1 yılmutlu değilsin çünkü. gün geçtikçe uzaklaşmışsın bundan
10 Yorumla
+1 yılBzı şeyler yapılmadığonda artık yapılmaz yaptıkçada daha çok yapmak ister kadınlığını yok etme derim.
03 Yorumla- +1 yıl
48 saat geçmesi gerek
Soran+1 yılTamam beklerim biraz daha sağol
- +1 yıl
yaşınız doğrumu?
Gizli Üye(25-29)+1 yılKaç yıllık evlisiniz? Mutsuzken benimde libidom azalır, normal bir durum
41 Yorumla
Soran+1 yıl12 sene oldu evlilik hep tartışma kavgayla bu yılları aldık
Böyle olması normaldir onu diyeyim lakin duyguların içinde saklıdır, zamanı gelir alev alır veya aldırılır.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılBence yaşına göre normal değil fakat psikolojik problemlerinin olması sebebi bu durumu yaşıyor olman çok normal.
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 512 cevap paylaştı. normal sevdiğin biri ile yaparsan isteğin geri gelir
014 Yorumla
Soran+1 yılBağı koparsam nasıl olur ki hem niye silemiyorum
Soran+1 yıl48 saat geçmesi gerekiyor mus biri söyledi biraz bekliyim bari sağol
Soran+1 yılAçıkçası yanlışlıkla yazdın sandım
Soran+1 yılNeden ama
Soran+1 yılAllah aşkına bu mu yani
Deyil herkes gibi özele gel demeyeceğim ama bazı şeyler ulu orta yazilmas ama şunu soyleyebilirim piskolejin bozulmuş senin
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılSeninki bıkkınlıktan evlisin ama mastürbasyon yapıyon buda canını sıkıyo zevk almıyon dogru bi erkekle zirveye çıkarsın
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNormal değil stres üzüntü sevgisizlik isteksiz olmana sebep olabilir
11 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılYaşın genç bu yaşlarda mutlu olman gerekirdi
+1 yılSorun partnerinden kaynaklı başka birisi olsa şu an zevkten uçuyordun.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılZamanın gelmiş bnce kaçamak iyidir buda bir ihtiyaç sonucunda
01 Yorumla- +1 yıl
bir şey sorucam evli bir kadına bunlar nasıl tavsiyeler? Kaçamak falan. Harbiden söylüyorum sizler nasıl insanlarsınız ya
Diğer sorunlar varken isteksiz olmak normaldir.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 369 cevap paylaştı. Doktora gidebilirsin bu durumun düzelir belki
06 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Normal değil. Sorun sende de olabilir, seni heyecanlandıramayan eşinde de...
00 Yorumla
+1 yıl32 yaş en istekli olduğun dönem olması lazım
00 YorumlaIstek vardır pasif halede şu an mastürbasyon. Yapmaktan sıkılmış
01 Yorumla4 yıldır kocanla aynı evdesiniz ama seks yapmadiniz mi
00 Yorumla
+1 yılSorunlu bir evliliğin varsa libidonun düşük olması normal. Ben o döngüden çıkana dek neler yaşadım
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 774 cevap paylaştı. kurutmuş seni istekte kalmaz zevkte sana coşkun çağlayan bir derenin bağlanması lazım :)
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı.
+1 yılBu duruma gelmene ne sebep oldu
14 Yorumla
Soran+1 yılSorunlar sevgisizlik ilgisizlikten
- +1 yıl
Aslında tam olarak daha çok zevk alma çağındasın
- +1 yıl
İlgisizlik ve sevgisizlik bir çok şeyi köreltiyor maalesef
- +1 yıl
İşlemeyen duygular ve hisleri yeniden aktif hâle getirmen lazım
Cinsel Yaşam konusunda 546 cevap paylaştı. Mutlu olmamandan kaynaklanıyor. Normal seni sevip değer veren gözünün içine bakan birisi olsaydı normal olurdun
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. çoluk çocuk derken birde kocan sana ilgi göstermediyse unutman normal gibi artık mastürbasyon yaparak kendini canlandır ya da kocana saldır biraz
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yıl4 yıl olduysa ayrıl. Kendine yeni
Bir hayat kur. Kadınlığın en mükemmel yıllarına yeni girmişsin. Hayatını yaşa00 Yorumla
+1 yılRuh hali etkilemiş bir an önce sana iyi gelen şeyler yapmalısın
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılMutlu değilsin seretonin eksikliği var. Mutlu olacak yeniliğe ihtiyacın var.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılMutsuz olduğunuzdan sanırım. Sanalda olsa birçok şeyi paylaşabileceğin biri olsun ister miydin?
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılNormal. Yapmaya yapmaya körelmeye başlamış artık.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBende senin gibi acım sexse ilgiye tanisalim zevkin doruklarina varalim
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 711 cevap paylaştı.
+1 yılSenin farklı sebeplerin var
10 Yorumla
+1 yılHuzur yoksa normaldir.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılNormal seks mesafesi uzadıkça uzaklaşma oluyormuş
10 Yorumla Kocandan dolayı öyle. Senin gibi çok kadınla tanıştım ben
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7,3b cevap paylaştı.
+1 yılZamanın kalmıyordur iki çocukla
10 Yorumla Mutsuzluktan olabilir.
01 Yorumla
Soran+1 yılBelki de..
Gizli Üye(30-35)+1 yılNormal
Hayat unutturuyor bazı şeyleri10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBelki de artık standart geliyor olabilir mi?
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNormal değil o yaş en deli yaş
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Yani hormonlar gidiyor
10 Yorumla
+1 yılKocandan kaynaklı bence
00 Yorumla
+1 yılEden esinle yaomiyordsun
00 Yorumla
+1 yılMaalesef sorunlardan dolayı 😑
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 923 cevap paylaştı.
+1 yılNormaldir menepoza az kalmış
00 Yorumla Hiç normal değil, birşeyler bulunmalı
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 703 cevap paylaştı. Değil
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 908 cevap paylaştı.
+1 yılEvde huzur olmayınca insan düşünmez onu
00 Yorumla eşin üzmüş seni
01 Yorumla
9 ayAkıllı ol düşme bunlara düşmeeee
00 Yorumla
+1 yılSen kocanı istemiyorsun.
00 Yorumla
+1 yılNokdu ki acaba
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılNormal
06 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılArtık tarihe kazındı bu soru
Cevap sahibi+1 yılBeğenelim de silinmesin))) silmenin tek yolu var bu arada
Soran+1 yılNeymiş o
Cevap sahibi+1 yılBedava bedava olmaz ki))
Soran+1 yılTerbiyesiz
Cevap sahibi+1 yılöyle bişi teklif etmedim senin için pis
+1 yılOlabilir
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNormal aşkım
00 Yorumla
+1 yıl4 sene şaka mı 😱😱
02 Yorumla
Soran+1 yılDeğil...
- +1 yıl
Hiç canın istemedi mi
Gizli Üye(30-35)+1 yılCidden mj