Cinselligi rahat mi yasamak istersiniz yoksa evlenmeyi mi tercih edersinjz?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılabi size evlilik teklifi yağıyor sanırım evlilikte yaşama ve evlilik dışı yaşama gibi bir opsiyonunuz var evlilik isteyen erkek hiç tanımadım ben 35-40 yaş arası bekarlar bile ne evliliği yaa diyor evliliği bekleyen bi kadinin hiç cinsellik yaşamama ihtimali var çoğu erkek artık evlilik düşünmediği için
418 Yorumla- +1 yıl
Bekleyen var
Cevap sahibi+1 yılşunu da ekliyim, bakire olmayan biri olarak söylüyorum cinsellik yaşamasa da olur kadin için sonradan evlilik beklentisine girecekseniz ya da aşıksanız cinsellikten sonra bu beklentiler karşılanmayınca üzülebilirsiniz aynı şekilde sadece zevk için takılırsanız da değersizlik hissi oluşabilir. o yüzden kadinlar cinsellik yaşasın diye demiyorum bunları, illa yaşicam diyorsa ve bunun için evliliği beklerse belki de evlilik teklifi almicak yani. biraz devir değişti.
Cevap sahibi+1 yıl@Board-Tennis beklesinler ya hiç evlilik teklifi almazlarsa?
- +1 yıl
Bakirelik bence önemli ve değerli bir şey
- +1 yıl
İlk birliktelik unutulmaz oluyor o ilişki daha değerli oluyor haliyle ve o ilişki eskide neden kalsın evlilik ile taçlandırılmalı
Cevap sahibi+1 yıl@Board-Tennis ya cevap versene ya hiç evlilik teklifi almazsa?
- +1 yıl
Neden almasın ki? Sevdiğim kadın başkasıyla olcak aynı zevki ondan alcak sonra benden eee?
- +1 yıl
Ve birde iğrenç bence
Cevap sahibi+1 yıl@Board-Tennis bak erkeklerin çoğu evlilik düşünmüyor kadınların çoğu bakire de olsa evlenemicek, gayet de şu an 50lerinde olup hiç evlilik teklifi almamış kadınlar var ilerde çok daha fazla bekar kadın olacak
- +1 yıl
Çoğu bakire mi sence 😅kadın erkek çok nadir bakire ve nadir olan şey değerlidir 😶
Cevap sahibi+1 yıl@Board-Tennis ya of anlamıyorm mıusun saf mısın sen köyde mi yaşıyorsun bakire olsa da olmasa da çoğu erkek evlilik düşünmediği için kizlar cinsellik yaşasa da yaşamasa da bi erkek gelip evlilik teklif etmiyor artık zaten evlenmeden herkes her şeyi yaşıyor diye, sen vermezsen başkasına giderim diyor kıza evlenmektense
- +1 yıl
Ya gitsin o zaman demek ki aşık olmamış gerçekten sevmemiş giderim diyenden olmaz zate öyle saçma şey mi olur
Cevap sahibi+1 yıl@Board-Tennis offfff offffff ya kardeşim sen anlamıyor musun okuduğunu? erkeklerin çoğu evlilik düşünmüyor ve uzun ilişkide olduklarına bile evlilik teklif etmeyecek çoğu. kadınlar da kadınlarla evlenmiceğine göre çoğu bekar kalacak erkek azlığından, matematik yani anladın? 2030'a kadar kadınların %52'sinin bekar olacağı tahmin ediliyor 25-44 yaş arası. yani istediği kadar cinsellik yaşamasın erkekler gelip de durduk yere evlilik teklif etmicek bakire diye sırf
- +1 yıl
Evlenmek istemeyen bir kadının bekareti mezara götürmesi sizce mantıklı mı? 40 yaşına geldiği halde evlenmediği için cinsel deneyimi olmamış bir kadını "seeennn zina yaptıııınnnn!" diye cehennemde azap çektirecek bir Tanrı fikri mantıklı mı? Ben Tanrı olsam "kızım sen mal mısın, s*lak mısın da bu yaşına kadar sevişmedin" derim.
Cevap sahibi+1 yıl@Banker_Bilo kadın evlenmek istese de bunu tek başına yapamaz ve ilişki de yapsa yapmasa da görücü usulünün olduğu bir yerde olmadıkça akraba vs bulunmadıkça evlilik teklifi alması çok zor bir kızın büyük şehirlerde
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı.
u +1 yılbenim için cinsellik önemli değil. ben sadece aşkı ve evliliği umursuyorum.. bu yüzden de evlenmeden cinsellik yaşamam. ama artık kadınlar bile cinsellik için evlendiğinden beklemiyorlar evlenmeyi sürekli bir şeyler yaşamak için can atıyorlar bu devirde.. gerçekten güvenecek aşık olacak kız kalmadı.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
16Cevap
Cinselliği evliliğe bırakanın zeka seviyesi tek hanelerdedir
21 Yorumla- +1 yıl
Türk kızına bunu anlatamazsın birader. Ortalık ya 40 yaşında bakirelerle dolu, ya da "eh hadi bu olsun bari" diyerek seks yapabilmek için evlenen aptallarla...
- Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
+1 yılRahat yaşamak, cinsel özgürlük iyidir. Kasmayın. 1500 yıl önce kadınları kısıtlamak için bir Arap Bedevisi tarafından konmuş bir kurala bağlı kalmayın. Sevişin. Seviştiniz diye sizi kirlenmiş olarak görecek insanlara da s*tir çekmeyi öğrenin.
01 Yorumla- +1 yıl
İyi seks yapan erkeği eş adayı olarak değerlendirmeyi bir düşünün derim. Diğer özelliklerine bakıp "bundan iyi aile babası, iyi de koca olur" diyebiliyorsanız. Yatakta test etmeden de nikah imzasını atmayın.
Sen tercihini nasıl kullandın? Çok merak ediyorum?
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. evliliğe bırakmayın kocanız yapamazsa mutsuz olursunuz
10 Yorumla
+1 yılEvet, evlenmeden cinselliğe girmem.
33 Yorumla- +1 yıl
40'lı yaşlarına bekar ve el değmemiş olarak girdiğinde bu dediğini dön tekrar oku.
- +1 yıl
Okurum, ve hiç de pişman olmam.
- +1 yıl
Sen bilirsin, ne diyim?
+1 yılHayır o kadar fazla anlam yüklemiyorum sekse
20 Yorumlaevliliğe bırakmayanlardanım
10 YorumlaNe alaka tadına bakmak sart
10 Yorumla
+1 yılRahat yaşıyorum
10 Yorumla
+1 yılHakedecek bir erkekle olmalı ilk seks.
01 Yorumla- +1 yıl
Olmadimi. henuz
+1 yılBen yapmadım çirkinlikten
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Evet evliliğe bırakanlardanım
00 YorumlaBırakmadım
31 Yorumla- +1 yıl
Vayÿ
Gizli Üye(30-35)+1 yılCinselliği rahat yaşamak tabiki de.
10 Yorumla
+1 yılBırakmadım ben
10 YorumlaRahat
10 Yorumla
+1 yılEvlenmeyi
00 Yorumla
+1 yılDayanıyoruz bakalım
00 Yorumla
+1 yılEvet
00 YorumlaEvlenmeyi
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılRahat olması tercihim olur.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEtmedik
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam