4 gündür günde 3 defa orgazm oluyorum masaj aletiyle, bu verdiği hissi çok sevdim bana mısın diyen erkek hissettiremez. Evliyim ve eşim yetersiz geldiği için maalesef böyle yapıyorum. Zararı var mıdır, lütfen boş yorum atmayın zararlı mıdır değil midir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılKadınların isteği erkeklerin en az 3 katıdır, en az 3 katı. Düzenli cinsel ilişkiye alıştığınızda ise bu istek artarak devam eder. Erkekler de ise durum tam tersidir. İstek ilerleyen zamanlar azalır. Önce haftada bir, daha sonra 10 günde bir, 15 günde bir ve nihayet ayda 1’e iner. Bu durumda bayanda beğenilmeme, arzulanmama ve en önemlisi orgazm olamama bayanı aşırı etkiler.
bu durumda mecbur mastürbasyon yapacaksın, başka çaren yok.
titreşimli bir alet kullanman gayet yerinde ancak günde 3 kez mastürbasyon yapmak demek, mastürbasyon ile tam orgazm olamadığının göstergesi. Çünkü mastürbasyon ile tam orgazm olabilirsen bu sana 3-4 gün yeter. Ama orgazm olamazsan isteğin azalacağına daha da artar.
mastürbasyon ile tam orgazm nedir dersen.
mastürbasyon en az 15 dk sürmeli ve
bacaklarda çok yoğun uyuşma
vucutta çok şiddetli titreme
vajinanın kalp atışı gibi yoğun kasılması
ve geçici bilinç kaybı olması lazım.
bunların hepsi oluyor mu? Yoksa 2 dk ıslanıp orgazm mı olduğunu zannediyorsun.20 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
33Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılHanımefendi.
Maalesef bu yaptığınız asprin tedavisi geçici çözüm ve sizi daha çok cikmaza sürüklüyor yasadiginiz klitoral haz sizi vaginal orgasm olmaktan dahada uzaklaştırıyor beyninizi klitoral hazza adapte ettiginiz icin vaginal orgasmi bırakın bir sure sonra iliskiyi girmek bile istemeyecek sadece mastürbasyon yapmak isteyeceksiniz04 Yorumla
Soran+1 yılCiddi misin
- +1 yıl
Diğerleri gibi duyduğumu değil bildiğimi söylüyorum bir sağlıkçı gözüyle yardımcı olmak istedim
Soran+1 yılBranşın nedir?
- +1 yıl
Alalen özele girmeyelim isterseniz yardımcı olabileceğim başka konu varsa elimden geleni yapabilirim
Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Masaj aletiyle değil de eşinle konuşarak çözüm bulmak daha iyi olur
06 Yorumla
Soran+1 yılZamanında çooook konuştum benim sorum bu değil evlilik terapisti aramıyorum kendime.
Soran+1 yılBu şekilde zaten biter, bitsin de.
Soran+1 yılCinsel doyuma ulaşılamayan bir evlilik ne kadar uzun sürebilir? Eşim bencil bir insan yatak odasında.
+1 yılZarari su olur. Ona alisinca normal seksten zevk almazsin
07 Yorumla
Soran+1 yılZaten alamıyorum yahu, bu sadece kendini düşünüyor gir çıktan başka bir şey yok. Şu alet bile beni benden alıyor, ondan daha erkek.
- +1 yıl
Benim gibisine denk gelsen boyle konusmazdin
Soran+1 yılAynen aynen kesin öyledir hepiniz lafta böylesiniz, sizin adınız çıkmış fıssınız hepiniz. Yok libidom böyledir yok sabaha kadar yok o duvardan bu duvara hepsi yalandan ibaret.
- +1 yıl
Kac tane denedin de konuşuyorsun? Evlenmeden seks yapsaydin da ten uyumu ve cinsel uyumun olup olmadigina baksaydin. Sonra boyle agliyorsun. Sana denk gelenler oyle oldu diye cogul konusma. Senin gibi nice konuşanlarda bos cikti ben demi genelleme yapayim? Simdi cekilebilirsin.
Soran+1 yılEvlenmeden yapmadığım kanısına neye dayanarak vardın? Kaç tane gördüysem hepsi fıs çıktı, onlar da aynı böyle konuşuyordu. Şimdi sen çekilebilirsin, hadi iyi geceler.
- +1 yıl
Memnun degilsen neden evlendin o zaman madem yaptın da bos konusuyorsun sadece gizliden atip tutup salliyorsun. Selametle
Soran+1 yılBoş konuşan sensin, selametle.
+1 yılZamanla eşinden asla haz alamayacak hale gelirsin. Bu kadarı da fazla.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Bizde deniyoruz ama fantezi amaçlı oralle birleştrrsen delirisn👍
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 794 cevap paylaştı. Ne zararı olabilir ki kocandan soğumanın dışında
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılpeki masaj aleti sana tokatı patlatıp saçından tutup masaya itip domaltabilir mi
02 Yorumla
Soran+1 yılKeşke
Cevap sahibi+1 yılben yaparım sana
Gizli Üye(30-35)+1 yıl- Peki Skuirt Orgazm Oluyor Musun...
07 Yorumla
Soran+1 yılO ne demek
Cevap sahibi+1 yılOhoooo Neyse
Bu Orgazmı Yaşamadıysan Çok Bilmişlik Yapmaaa...
Soran+1 yılNerde çok bilmişlik yaptım pardon? Abuk subuk terimler kullanacağına boşalıyor musun boşalmıyor musun diye sor.
Cevap sahibi+1 yılPartnerime 45 Dakikada 20 den Fazla Üst üste Orgazmlar Yaşattım...
Soran+1 yılEe banane bundan
Cevap sahibi+1 yılbu verdiği hissi çok sevdim bana mısın diyen erkek hissettiremez.
Diye Konuşmayacaksın Yaşayamadıkların için imkansız Sanma...
Soran+1 yılAaa sen niye alındın ki şimdi? Erkek yiaa
Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Hiçbir zararı olmaz merak etme. Ayrıca evlisin diye bunları yapman gayet normal
09 Yorumla
Soran+1 yılZamanla erkekler yetersiz gelir demişler, olabilir böyle bir şey?
Soran+1 yılAzaltacağım zaten bende üç kez gerçekten fazla oluyor.
Soran+1 yılBanada normal geliyor, ikisinde yeri ayrı.
Soran+1 yılSen evli misin?
Soran+1 yılTeşekkür ederim anlayışın için
Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Zararı yoktur. Sadece erkeğin varlığını unutursun okadar.
02 Yorumla
Soran+1 yılZaten ha varlığı, ha yokluğu :)
Zarar vermez fazlada eşin nesne yetersiz ki yapamıyor mu ya da küçük mü şeyi
03 Yorumla
Soran+1 yılHemen boşalır ve sadece kendini düşünür o
Soran+1 yılTeşekkürler ben elimden geleni yaptım zamanında, bu gidişle de boşanırız zaten. İyi geceler.
açıkçası ilişkiyi bitirecek bi durum bu direk nereye kadar böyle
01 Yorumla
+1 yılEşinden daha az zevk almana neden olur
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılZararlı değil ama hep bu şekilde olmaz eşinle arandaki sorunu cozmelisin
00 YorumlaÇok yazık eşini değiştir bence
00 YorumlaDeğil ne zararı olacak
00 Yorumla
+1 yılresmini atar mısın merak ettim.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 887 cevap paylaştı.
+1 yılBaşkasıyla yat ne olacak ki
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. :) mantikli erkrk yerini tutmaz ama idare eder
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılGeniş başlık mi içine alıyor musun
02 Yorumla
Soran+1 yılHayır içime almıyorum, geniş başlık evet.
Cevap sahibi+1 yılbir şey olmaz ama zamanla o da yetmez daha fazla titreten şeyler istersin
Gizli Üye(36-45)+1 yılyetersız gelmeye devam eder bu sekılde alısırsan
00 YorumlaBide evli hangi film bu hsjsjs
03 Yorumla
Soran+1 yılEmin ol evli kadınların %75 i yaşıyor bu sorunu, hemcinslerinin yetersizliği ve bencilliği yüzünden!
Soran+1 yılGelemem çok sinirliyim tüm erkeklere
Degildir
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılHangi masaj aleti bu
23 Yorumla
Soran+1 yılTrendyolda var harika bir şey, bakireysen de tavsiye ederim
Cevap sahibi+1 yılDeğilim çok merak ettim hangisi
Soran+1 yılYa siyah kalın başlıklı bir şey işte bak ordan, sende de mi var yoksa
+1 yılKötü olmuş
00 Yorumla
+1 yılKocanın yanında da yap
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Zararsız
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 8,2b cevap paylaştı.
+1 yılHayır zararı yoktur
00 Yorumla
+1 yılOlabilir zararı
00 Yorumla
+1 yılHayue
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılTitreşimli mi knk
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet
Cevap sahibi+1 yılUyurarak yapıyorsun dış kısımdan demi
- Cinsel Yaşam konusunda 7,3b cevap paylaştı.
+1 yılÇıtayı yükseltir
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Eşine gerek kalmamış
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. Yok. Devam et
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 975 cevap paylaştı.
+1 yılDeğil
00 Yorumla Eşin hasta falan mı
00 Yorumla
+1 yılDegl
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026