Ne kadar sürede mastürbasyon yapıyorsunuz?
Bir erkekten bunun zararlı olduğunu duymuştum. Bu ne kadar doğru?
Bir erkekten bunun zararlı olduğunu duymuştum. Bu ne kadar doğru?
Sürekli yapmak hem daha istekli bir hale getirir hem tembellestirir hem de erkekte erken boşalma, erekte olamama ve düşük testesteron seviyesine neden olur. Kadınlarda da hemen hemen aynı sorunlar olur ama bu bahsettiğim sürekli, her gün mastürbasyon yapan insanlar için geçerli. Haftada bir sağlıklı.
Sizin için değil tek zararı çok fazla yaparsan klitoriste yara soyulma falan olur oda 2-3 güne geçer en kötüsü bu sizin için
Bizim için üretildiği kadarını yapmamız gerekiyor fazlası sperm azalmasına yol açıyor
Çok değişken bir durum. Ama azalttım son zamanlarda gerçeğinin hazzı daha iyi. Çok mastürbasyon zararlı olabiliyor bazen ama cinsel ilişki zamanında zevkini azaltma ya da değiştirme ihtimali var
Cevap
15Cevap
yıllarca vücudunu beynini masst* a alıştıran bir kişi erkek veya kız, ilişkiye başladığında zevk alması ilk başlarda zor olur, alışana kadar, beynin vücudun masst* alışkanlığını değiştirene kadar zevk alınamayabilir ilişkide. penisle orgazm yaşayabilmek zor olur kız açısından, bu yüzden çoğu kız ilişki yaşadığı halde gizli gizli masst* yapıyor.. erkeklerde masst*ın en birinci zararı ilişkide erken boşalmalarına sebep olur haliyle kıza zevk veremez. masst*ta amaç biran önce boşalıp orgazm zevkini yaşamak olduğu için beyin ve penis buna alışır, ilişkide de aynı masst*taki gibi hemen boşalır, vücudun bu alışkanlığını değiştirmek zaman alır...
Ya doğan geregi vucudun senden ister ve sende mecbur yaparsin ozellikle ilk kesfettigin zamanlar sonra atiyorum gunde 3 defa 5 defa denersin sonra zamanla 2 gunde bir 3 gunde bir falan diye devam eder
Beynimiz dopamin hormonu salgılar bazı şeyleri çok ister aşırı ister olmadığı zamanlar krizler bile çıkabilir. Masturbasyonun uyuşturucudan hiçbir farkı yok beyin zamanla mastürbasyona bağımlı oldu haliyle istediğini alamadığı zaman vücudu zorlar. Aslında mastürbasyon yapmayı insan istemez beyin o sinyalleri yollar akla getirir insanı zor duruma sokar. Hepsi boştur mastürbasyon adam değildir rezalettir insanı yer bitirir farkına bile varmazsınız. Doğa gereği falan demişsin bida deme kardeşim.
yani o hormonlar geregi demek istedim anla iste
@muratzzerss Mastürbasyon yapmayı kişinin kendisi ister kişi istemezse yapmaz yapılmadığında bir süre sonra vücut alışır vücutta zorlama filan olmaz 4 sene önce 5-6 ay boyunca mastürbasyon yapmadım bu sefer vücut otomatik rüya yöntemiyle boşaltıyordu mastürbasyon yapmak doğal bir şey tabi her şeyin fazlası zararlıdır
Erkekler için bir süre sonra erken boşalma sorulari ortaya çıkartıyor bayanlarda bir zararı yoktur
Saçmalamış hix bir zararı yok sadece çok oynarsan şekil bozukluğu olabilir biraz dudak kısmında
haftada 2 3 kez normal, çok fazla yaparsan bünyene zarar verdiğini biliyorum o kadar
Haftada 3 defa eğer normal bir ilişkin yoksa sağlıklıdır
İstekli olduğum her zaman yapıyorum
teknigin var mi
@smterden7797 Onun tekniğinin sana ne faydası olacak?
Doğru👍
Tuhaf cidden anlamsız bir soru.
Aynısını kendime mi yapacak acaba 🤔
Değişiyor
Bazen çok sık bazen haftalarca yapmıyorum
Yooo düzenli yap bişey olmaz
Hiç bir zararı yok
Bağımlılıktan başka,
Bence faydalı hücrelerin yenilenir 😊👍
Enerji kaybı çok yüksek oluyor
Sallamış.. tıutma devam
kim için erkek içinmi kız içinmi zararlı