Iyi bir seks için mutlaka frekans almalısın. Ister f*ck tarzı partner veya sevgilin mutlaka zevk almali insan. Takiben jakuzi veya banyoda köpüklü olarak birbirlerine dokunması , görmesi. Içten isinmalar, küçük dokunuşlar , birbirlerine el temasları , sonrasında öpüşmeler ile devam eden karşılıklı on sevisme ve orgazma ulaşabilmek. Orgazm ile klitorisi el ile dokunarak uyarmak, öpmek, dillemek , suyunu emmek sonrasında 69 pozisyonu ile devam eden karşılıklı orgasmus. Uzun süren sevişme ile yavaş yavaş penisin klitoral ve vajinal duvarlara dokunmasi ile zevk almalar. Yavaş yavaş penetrasyon zevk almak karşılıklı boşalmak ister doggy ister misyoner pozisyonunda. Duruma göre softan harda geçişi. Sınırsız olmak , fanteziler , fetisler , bdsm hafif hafif. Tecrübe ile daha keyifli yaşanılan anlar.
1
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Sevdiğim kadının her yerini sevip , okşamak , öpüp, koklamak. Ancak şu an bunları uygulayacak bir partnerim yok. Eminim burada bile bu şekilde cinsellikten öte mutlu edilmeyi bekleyen çok kadın vardır. Asla tek gecelik bir ilişkiden bahsetmiyorum. Duygusallık olmadıktan sonra hiç bir önemi yok benim için.
1
1 Yorumla
Cevap sahibi
+1 yıl
Ve seks konusunda tatmin edemeyeceğim kadın yok. Bu konuda çok iddialıyım. Performansıma sonuna kadar güveniyorum.
birbirinin ruhundan arzularını ve isteklerini keşfetmeye sabırla onları hissetmeyi bileceksin. partnerinin o an istediği şekilde hareket edeceksin. tek bir ruh olacaksınız işte o zaman iki tarafda çılgına döner sınırlar duvarlar her şey yıkılır.
Birincisi ortamın güzelliği, rahatlığı ve konforu, kadınımın rahat ettiğini görmek ve ondan aldığın rahatlıkla ona bildiğim gördüğüm tüm seks ile ilgili tecrübelerimi yaşatmak benim için en iyi seks olabilir.
bence seks denilen kavram cok sacma sevismek insani gercekten rahatlatiyor ve libidosunu yukseltiyor bence seks sevismeden sonra ama uzun sevismeden sonra yapilmasi gereken finaldir