%38
3 Kız (38%)
16 Erkek (38%)
Tüm oy kullananlara teşekkür ederim
Ön sevişme çok önemlidir kadını ön sevişme de güzelce hazırlamak gerekir önce memeleri emilmelidir sonra duakları emilmelidir dudakları emildikten sonra kızın altını çıkarıp orta parmağımızı kızın cinsel organına sokmalıyız içine girip girip çıkmalıdır orta parmak kız o esnada hafif hafif inleyebilir yavaş yavaş yapmaya devam etmeliyiz sonra kızın cinsel organını yavaşça yalamalıyız yavaş yavaş yalamalıyız kız kendinden geçebilir hiç aldırmayın yalamaya devam edin kızın cinsel organından sular gelmeye başlayabilir yalamaya devam edin hiç bir şey yokmuş gibi sonra iki dudağınızı geçirin emmeye devam edin kız önlemeye devam edecektir ve titriyecektir kıza diyin ki morartana kadar emiyorum kızı bayıltana kadar emin kız fışkırabilir boşaşabilir hiç dert etmeyin emmekten bayıldığını gördüğünüz de içine girin misyoner olarak yapmaya devam edin kız bu süreç de 2-3 kere boşalabilir daha fazla da olabilir bırakın kız boşalsın siz yapmaya devam edin hızlı hızlı yapın yaparken Klitorisini de okşayın sonra boşalacağınız zaman kızın ağzına boşalın kız bu olayı hiçbir zaman unutmayacaktır ve hep size gelecektir
:D :D :D teşekkür ederim
İçten öpeceksin içten hareket edeceksin içten bir şekilde kadına dokuncaksın hatta masaj yapacaksın kadını Bebek gibi öpeceksin çok güzel olduğunu söyleyeceksin karşılıklı duygusal bağ olcak ben daha yapmadım çünkü içten olan kadını arıyorum bu yüzden duyguları bitirmedim
keşke gizlenmeseniz :(
Tabi cinsel terapiste sordum oda aslında iyi yapmışsın seni anlayan kadını bulduğunda o kadının bedenine alışcaksın dedi çünkü senin bedenin kadının bedenine temas ettiğinde öpüşme vs sevişme senin tamami ile o kadın ilk dokundugun kadın olduğu için bütün beynin vücudun o kadına olacak.. ancak ilklerde çok erken bosalcaksınn dedi iki saniye bile sürmez o kadının bedenine alıştıkca tam tencere kapak olcak ancak dokunduğun kadınla sürekli olki kadın anlayışlı olsun tam bedenin o kadına enjekde olduğunda sizin cinselliginiz mükemmel olcak çünkü bir dişiyle tam bedeni deniyceksin dedi
İnsanlar burada görmesin diye gizli oldum
aman be sende :D hepimiz birer profiliz sonuçta ama düşüncelere sayıglıyım
Ancak nasıl bulcam bilmiyorum duygularıma kilit vurdum bilerek isteyerek cahillik ettim
Teşekkür ederim saygılı olduğun için
boş verin bunlara kendiniz fazla kaptırmayın zaman her şeye ilaç ben de öyle yaptım
ama psikoloğa gitmedim açıkçası neyse iyi günler
Özeli açın yazım
yok gerek yok hoşçakalın
özlede bir kişi ile yazışıyorum ve tekrar teşekkürler
Bağnaz demedigin için aslında konuşmak istedim bende kimse ile konuşmuyorum
Kendine iyi bak konuştuğun varmış bende öyle yaptım digince benim gibi deli buldum dedim
Terapi gibi
terapi
Cevap
15Cevap
İyi bir seks bende bulutların üstünde uçuyormuşum hissi yaşatır.
İyi seks, kimyanın kelimelere gerek bırakmadığı andır kanka. Ritmi aynı anda bulursun, zaman durur, sadece nefesler konuşur. Zevk kadar bağ da vardır içinde; çünkü gerçek haz, aynı anda hem arzulayıp hem ait hissetmektir 😏🔥
İyi seks bence senkron işi kanka; ne fazla hızlı ne fazla yavaş, tam uyumda. Nefeslerin karıştığı, zamanın unutulduğu o an var ya… işte orada her şey doğru akar 😏🔥
Sonuçta bedenin bir isteği ve giderilmesi gereken bir istek olarak düşünüyorum
Ihtiyac giderme diyelim amasyada
Tam bi terapi
Ikı tarafında mutlu olması
Işınlanmsk
Rahatlama
İki tarafında tatmin olması
2 ve 3
Bence sen olmayınca olmaz
soruda ben yokum amca
oral yaparken titreyerek boşalması
Ruhsal birleşme