Cinsel Yaşam Seviştikten sonra nasıl davranırsınız? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Sohbet etmek Sigara içmek Sarılmak Bişeyler atıştırmak Uyumak Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Seviştikten sonra nasıl davranırsınız? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
HeartofFire Takip Et FenomenMaster Yaş: 32 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Sigara yakıp dudaktan dudağa gezdirmek en güzeli ve sonra da beraber duşa girmek.. 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Pakette son dal siğara kalmıştır 🙄 HeartofFire +1 yıl Nope daha tatlı olduğu içindir..
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı. Ben sigara içerim eşimle birlikte sonra da konuşuruz nasıl seviştik diye.. ve sarılıp çıplak uyuruz işte. 1 0 Yorumla
MuhteşemGüneş Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Şıklar oturmamış. Sigara içerken sohbet etmek aynı seçenekte olmalıydı. 2 2 Yorumla Soran +1 yıl Bi dahakine dikkat ederiz artık 😂 MuhteşemGüneş +1 yıl Lütfen olmaz böyle 😅
eternity-a Takip Et Master Yaş: 39 , eic 85% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı. Sarılırım öyle sırtımı dönüp uyumam konuşurum ondan sonra uyuruz 1 0 Yorumla
flawsome25 Takip Et Master Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Sarılır ve sohbet ederiz 2 0 Yorumla
sierravista Takip Et Master Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Sarılırım biraz daha oynaşmaya devam ederim 😄 2 0 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. tek bir sigara, sonra beraber duş 1 0 Yorumla
emre00 Takip Et Mentor Yaş: 41 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı. Karşılıklı orgazm sigarası 1 0 Yorumla
çoktaumurumda Takip Et Master Yaş: 56 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,7b cevap paylaştı. sarılırım 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Sigara yakıp dudaktan dudağa gezdirmek en güzeli ve sonra da beraber duşa girmek..
Pakette son dal siğara kalmıştır 🙄
Nope daha tatlı olduğu içindir..
Ben sigara içerim eşimle birlikte sonra da konuşuruz nasıl seviştik diye.. ve sarılıp çıplak uyuruz işte.
Şıklar oturmamış. Sigara içerken sohbet etmek aynı seçenekte olmalıydı.
Bi dahakine dikkat ederiz artık 😂
Lütfen olmaz böyle 😅
Sarılırım öyle sırtımı dönüp uyumam konuşurum ondan sonra uyuruz
uyumak şıkkını seçen dürüst hemcinslerime selam ederim.
Sarılır ve sohbet ederiz
Hiç öyle bir yaşamadım.
Sarılırım biraz daha oynaşmaya devam ederim 😄
tek bir sigara, sonra beraber duş
İşim bitmiştir... Hiç belli olmaz.
Ben acıkıyorum yemek yiyorum genellikle
Karşılıklı orgazm sigarası
sarılırım