Cinsel Yaşam Seviştikten sonra ne yaparsınız? Persefone Takip Et Xper 5 Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 18 Ben partnerime genelde yemek ısmarlarım kendisini çok yorduğum için Seviştikten sonra ne yaparsınız? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 9 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı. sarılır uyuruz direk 0 0 Yorumla
MmartKedisi Takip Et Master Yaş: 49 , eic 92% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Omzuma biraz yatmanı isterdim 5-15 dakika arası dinlenme ve sohbetle geçerdi, sonra ise sen pikenin altına dogru inerdin dudaklarınla ;) Ve yine başlardıkkk 0 0 Yorumla
Barmecide Takip Et Master Yaş: 52 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. Sarılır tatlıntatlı takılırım bir sonrskine hazırlık olurçok tatlısın yemek ısmarlamak güzel bir jest 😉 0 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Sadece sevisme ise kahve içeriz daha ilerisi ise gogume başını koyar saçını okşarim 1 0 Yorumla
proofstriker38 Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 91% +1 yıl Sen baya yoruyorsun adamı seksten sonra sarılıp dinlenir sonra birdaha yaparız 0 0 Yorumla
Mericeyn10 Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Ohh ne güzel yaaa ben hiç yaşamadı ki bırka yemeği 0 0 Yorumla
sk0634 Takip Et Xper 7 Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Uzanırım bir süre yarım saat pompalamak yorucu oluyor 0 0 Yorumla
Emir8 Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 77% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. Yanına uzanıp tavana bakıp sohbet ediyoruz sonra kahve yapıyorum arada o yapıyo 0 0 Yorumla
Sert38 Takip Et Guru Yaş: 41 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. Biraz göğüslerde dinlenmek isterimsonra yemek icmek 0 0 Yorumla
zirkonn Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. siz ters ilerliyosunuz 😂😂 önce yemek yenir sonra seks yapılır üstüne kahve sigara içilir 0 0 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl Genelde bir süre sarılıp yatmayı seviyorum. Yemek daha sonraki iş. 0 0 Yorumla
Aptalarpekcok Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Duş almadan yemek mi yersiniz 4 2 Yorumla Persefone +1 yıl Duş alıp giyinip çıktıktan sonra yemek yiyoruz genelde tabi ortak zevkimize göre bir yer buluyoruz önce Yorumla Aptalarpekcok +1 yıl Anladım Yorumla
Optimistbirey Takip Et Xper 5 Yaş: 32 +1 yıl E bı daha 😂😂sonra sarılır uyuruz kalkınca da beraber kahvaltı yapıp devam😂😂 1 0 Yorumla
guapomorena Takip Et Master Yaş: 43 , eic 100% +1 yıl Salça ekmek yiyorum. 1 1 Yorumla Persefone +1 yıl Canım çekti, Nöbetim bittiğinde yiyeceğim Yorumla
Nitro42 Takip Et Guru Yaş: 50 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. İçinden çıkarmadan sarılıp kalmayı severim 0 0 Yorumla
AtılganPonçikMen Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 49% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,4b cevap paylaştı. Anlayışlı kadınlar bir başka🥰 0 0 Yorumla
İST34MLT44 Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Senin gibi partner bulmam gere8 0 0 Yorumla
Ali3335 Takip Et Yoda Yaş: 32 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 792 cevap paylaştı. İlk önce sigara sonra beraber jakuzi 😊 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Sarılır öpüşür uyurum 0 1 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yaşa duruma göre hareket ederim Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Şöyle bonkör bir kız bulamadık🤣 0 1 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Oteli öder, yemek ısmarlar sonra da evine bırakırım Yorumla
scorpion026 Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 8,1b cevap paylaştı. tekrar sevişirim :D 1 0 Yorumla
apro45 Takip Et Master Yaş: 33 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,4b cevap paylaştı. Zurna dürüm yerim hatay soslu 0 0 Yorumla
AskeriiMühendissss Takip Et Master Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Sevişmiyorum 0 2 Yorumla Persefone +1 yıl Üzücü Yorumla AskeriiMühendissss +1 yıl çılgın bakirim Yorumla
Sacmasapankonusmaya Takip Et Bilge Yaş: 37 , eic 95% +1 yıl Afiyet olsun 0 2 Yorumla Persefone +1 yıl Nam nam nam Yorumla Sacmasapankonusmaya +1 yıl Pown pown bos gonusuyon sen ya Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Duş birlikte 5 2 Yorumla pıhhml +1 yıl En keyiflisi Yorumla Çekilmez1adam +1 yıl Orada devam mı peki Yorumla
sedomania2 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 7,9b cevap paylaştı. hiç yaşamadım :/ 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
37Cevap
sarılır uyuruz direk
Omzuma biraz yatmanı isterdim 5-15 dakika arası dinlenme ve sohbetle geçerdi, sonra ise sen pikenin altına dogru inerdin dudaklarınla ;) Ve yine başlardıkkk
Sarılır tatlıntatlı takılırım bir sonrskine hazırlık olur
çok tatlısın yemek ısmarlamak güzel bir jest 😉
Sadece sevisme ise kahve içeriz daha ilerisi ise gogume başını koyar saçını okşarim
Sen baya yoruyorsun adamı seksten sonra sarılıp dinlenir sonra birdaha yaparız
Ohh ne güzel yaaa ben hiç yaşamadı ki bırka yemeği
Uzanırım bir süre yarım saat pompalamak yorucu oluyor
Yanına uzanıp tavana bakıp sohbet ediyoruz sonra kahve yapıyorum arada o yapıyo
Biraz göğüslerde dinlenmek isterim
sonra yemek icmek
siz ters ilerliyosunuz 😂😂 önce yemek yenir sonra seks yapılır üstüne kahve sigara içilir
Genelde bir süre sarılıp yatmayı seviyorum. Yemek daha sonraki iş.
Duş almadan yemek mi yersiniz
Duş alıp giyinip çıktıktan sonra yemek yiyoruz genelde tabi ortak zevkimize göre bir yer buluyoruz önce
Anladım
Tekrar koşuyoruz yatağa
E bı daha 😂😂sonra sarılır uyuruz kalkınca da beraber kahvaltı yapıp devam😂😂
Salça ekmek yiyorum.
Canım çekti, Nöbetim bittiğinde yiyeceğim
Tekrar sevişmek için enerji toplarım
İçinden çıkarmadan sarılıp kalmayı severim
Anlayışlı kadınlar bir başka🥰
Senin gibi partner bulmam gere8
Sarılıp sohbet ederim.
İlk önce sigara sonra beraber jakuzi 😊
Yemek yemeden bı daha skes isterim