Her iki tarafta zevk alıyor her iki tarafta mutlu oluyor
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇünkü giren kadına giriyor ilişkide kadınlar erkeklerden daha fazla zevk alıyor ama erkekten zevkle çıkan sıvı kadının içinde kalıyor sonra rahmine ilerliyor hamile kalmasa bile zina yapınca o döl kadının temiz rahmini kirletiyor. Nikah sonrası yapınca sorun yok çünkü insanı yaratan Allah nikah kanunu koymuş 👍 nikahsız yapınca zina demiş ve ona göre kalbimizi dizayn etmiş, zina yapan vicdan azabı çekiyor nikah dairesinde yapan hamile kalmak ve çocuk sahibi olmak istiyor. Nikah yoksa kadın kullanılmış oluyor.
02 Yorumla
Soran+1 yılTamam da kardeşim aynı haramları aynı kanunları erkek için de koymuş Allah
Cevap sahibi+1 yılErkeklerde kullanmış oluyor. Aynı şekilde kullanılan erkeklerde var. Bu biraz kişinin kötü niyetiyle ilgili bir şey 👍 iki tarafta kullanmak istemiyorsa zaten nikah yapıyor. İki tarafta evli olup zina yapanda var, yani var oğlu var.
En İyi Cevaplar
+1 yılErkek kadınla beraber olana kadar kadına iyi davranır ama birlikte olduktan sonra istediğini almış gibi birden ilgisiz ve kötü davranmaya başlar. Bu yüzden kadınlar kullanıldıklarını düşünüyorlar, ki zaten çoğu zaman böyle oluyor
01 Yorumla
Soran+1 yılAma normal olanlarda öyle
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
7
Cevap
6Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u +1 yılbir anlık zevk için seks yaptığından. bu bitince de doğal olarak öyle hisseder.
00 Yorumla
+1 yılErkek tarafından sorunların tamamı erkek,
Kadının sorunlarının suçlusu da erkektir ondan niye boyl3 hissediyor kendinize sorun.
11 Yorumla
Soran+1 yılNeden hep suçlu erkek iki. tafata zevk alıyor kadınlar kendini mağdur göstermeyi seviyor e
Bence kadın daha duygusal bakıyor olaya erkekler genelde o anı tatmin olmak ve iş bitirmek için yapıyor
01 Yorumla
Soran+1 yılGüzel tespit
+1 yılCinsiyet eşitsizliği bir zırvadır. Bunun haricinde toplumsal tabulardan ötürü diyebiliriz
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 770 cevap paylaştı. Özgüven eksikliğinden. Kendine güvenen kadının böyle hissettiğini hayal bile edemiyorum. En basiitnden uzar gider bir daha göremezsin.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılToplumsal tabular. Cinsiyet eşitsizliği. Aile yapısı daha sayabilirim
17 Yorumla
Soran+1 yılHaklısnz ama asmalı
Cevap sahibi+1 yılAşılması için erkeklerin bakış açılarının değişmesi gerekli. Birde annelerin yetişmesinde önemli.
Soran+1 yılAnne en önemli faktör
Cevap sahibi+1 yılGerçekten öyle
Soran+1 yılKadınn en büyük düşmanı. kadndır
Cevap sahibi+1 yılBu laftan nefret etsemde doğru
Soran+1 yılAynı şekilde mesela sünnet düğünü iğrenç bir kültür
Cinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. çünkü kullanan erkekler seksten sonra kadına ilgi göstermez ve onu yok saymaya başlar e kadınlarda beni kullandın der haklı olarak
00 Yorumla
+1 yılToplumda ayıp karşılandığı için.
01 Yorumla
Soran+1 yılBu tabuyu yıkmak lazm
- Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılArzuları söner
01 Yorumla
Soran+1 yılO anlık değil genel diyorm
Gizli Üye(25-29)+1 yılErkekler öyle hissettridği için olabilir mi?
01 Yorumla
Soran+1 yılNasıl öyle hissettrsin
Cinsel Yaşam konusunda 4,4b cevap paylaştı. Geleceğini çalıyor çünkü kadın birlikte oldukça
04 Yorumla
Soran+1 yılİşte saçma tarafı bu
Soran+1 yılDin adetler iki taraf için eşit
+1 yılalmıyor demek ki mk
01 Yorumla
Soran+1 yılTüm ülke mi
Pisman oluyorsundur
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi