1 erkek 1 kadın cinsel ilişkiye giriyor. Olayın sonunda ayrılma veya kavga bişey olunca kullanılmış hisseden taraf kadın oluyor. Niye? Kendileri de zevk almıyor mu? Tek zevk alan taraf erkek mi? Kızlar kullanılmış gibi hissetmeniz saçmalıktan başka bişey değil. Cinsellik ne erkek için ödül , ne de kadın için cezadır. Şu mentaliteyi bir kenara bırakın daha mutlu olursunuz.
Güncellemeler
+1 yıl
Niye ha niye?
Cinsel ilişkiden iki taraf da zevk alırken kadın neden kullanılmış hisseder?
Kadının doğası bu. Hep bencil, hep kendi açısından bakar meseleye ve karşılığında ne kazandım der. Para, maddi güç, sıtatü, makam, mevki elde etmiş mi ona bakar ve daima da nankördür ilişkilerde. Derhal satar, vazgeçer, daha iyisine bakar, asla çıtayı düşürmez, affetmez, sınırsız ve özgür hissetmek ister.
Bu zihniyete ben de son derece karşıyım. Seks her iki tarafında haz alarak yapması gereken birşeydir. Ama ne yazık ki toplumumuzdaki cahillik ve cinsellik hakkındaki bilgisizlik insanları böyle düşünmeye itiyor. Kadın kendini erkek için bir arac olarak görüyor. Hatta daha ileri gidip " beni kullanmasını biliyorsa hesabımı da ödeyecek hem kendimi kullandirip bir de para mi ödeyim " diyen basit beyinli kadınlar da bir hayli fazla. Bu zihniyetle kendini kullandiran da , bedenini meta haline getiren de, bir akşam yemeği için vücudunu takas eden de yine kadın! Bırakın artık şu kafaları seks her iki taraf için de eşit haz alma duygusundan ibarettir. Araç olarak değil kadın için de erkek için de amaç olarak görülmesi gerekir.
Kadınlar seks karşılığı bağlılık, sadakat hadi arttırıyorum evlilik bekler. İki tarafın rızasıyla olan bir cinsel birleşme bile bu durumda çıkar ilişkisine döner. Bir sorun olup ayırılınca da kullandın beni. E sende adamı kullanmaya niyetli değil miydin kuzum? Kimsenin işine gelmiyor bunu kabul etmek. Ama hiç bir ilişkide garanti yoktur. % 100 güvenli bir ilişki olamaz. Ya yapmayacaksın ya da yetişkin gibi sonuçlarına ne olursa olsun BENİM HAYATIM diyerek başkasını suçlamadan kabul edeceksin.
Yalan dolan mağdur edebiyatı çoğu öyle düşünmüyor işlerine gelince öyle diyor her konuda affedilmeyi bekliyorlar kimse karşılık söz vermemiş ve ilişki cinsellik üzerine kurulmuş ve iki taraf onaylamışsa bunu sonradan laf yapmak saçmalık
Bizim şöyle bir anımız olmuştu. Eşimle o zaman evli değiliz henüz, canımı sıkan bir durum vardı ama onu da çok özlemiştim konuyu açsam tartışcaz ve ben bu durumda onu kendimden uzaklastirir yanıma yaklasmasina izin vermezdim. hal böyle olunca özlemim sevgim isteğim ağır bastı önce koklaşalım sonra gerekirse tartışırız dedim. yakınlastik bitti rahatladım sonra ben konuyu açtım. Hatta neden konuyu o vakit konustugumuzu sordu açıkladım beni kullandın diye gülmüştü sarıp öpmüstü
Ben eşimi kullanmış gibi oluyorum 😃😃 işin esprisi bu tabi. öyle bir şey yok. Kavga edersek trip atarım yanıma yaklasmasina izin vermezdim sanırım eşimde il dışından geliyordu cok ozledigim için tartışmayı bir kaç saat ertelemis oldum
Toplumumuzda bulunan tabunun ve erkeklerin karaktersizliğinin sonucunda insanların algısına yerleşmiş bir şey. Erkek egemenliği sonucu iki kişi beraber olur ama maalesef sanki erkek zevk alıyormuş gibi davranılır.
erkeğin boşaldıktan sonraki hali tavrı öyle hissettirir, sen boşalıp arkanı dönüp uyursan eşin değilse karşındaki bir daha da vermez, değerli hissettireceksin fuckbuddy olsa bile
Anladım bu sebebi olabilir ama olmamalı yine de. İstemiyorsanız yapmayın bu kadar basit. Sırf canınız seks istemedi ve yapmadınız diye bişey kaybediyorsanız aslında kazanıyor sayılırsınız.
Olayın sonrasında kavga mı olur, ayrıca zannetmiyorum kendini kullanılmış hissedeceğini, ha kadını zorlayarak seks yapıp sonra hakaret olduysa o zaman ayrı
Toplumu sadece erkekler mi oluşturuyor da kadınlar kendini kullanılmış gibi hissediyor anlamıyorum ki. 2 taraf da zevk alıyor , 1 taraf kendini zararda gibi hissediyor böyle saçmalık olamaz.
@Aslı__35 Kardeşim babanı acilen değiştir. Bozulmuş o. Senin iyiliğini düşünüyor ama tam olarak düşünme yetisini kaybetmiş. Bakirelik nedir ya ahahaha :D Bikere bakirelik senin bakirelik istediğin kişiyle birlikte olabilirsin. Hayat senin hayatın. Şu kendi hayatınızın iplerini başkalarının ellerine vermekten vazgeçin artık. Seks yap , bakire değilsin istemiyorum diyene de bas tekmeyi gitsin ondan sana ne yarar gelecek sanki? Bakire istiyorsan git bakire bul diyeceksin. Senin yaptığında hoşuna giden , başkasının niye zoruna gidiyor?
Odunlar var dedim herkezi bir tutmadim kardesim kadina iliski icin yaklasana ne denir aciklar misin isi bitince ilgilenmeyip. aramayip. sormayip değersiz mis gibi gosteren birine ha kadinlarda yok mu boyle onlardada boyle olanlar var onlar icinde gecerli bu
Ben anlatamadim sanirim özür dilerim ya i soyle. kadina deger verip. onu el ustunde tutuo yataga atana kadar yataga attiktan sonra da ayni ilgiyi gostermediginde sonic olarak bu cikiyor
Seks yapmayı seven insan neden bacım oluyor anlamıyorum. Kime zararı var bu insanın? Sırf sevişmeyi seviyor diye mi bacım yaftası yakıştırılıyor. Yazık.
Yıllardır dayatılan şey bu ama kadınlara? Kadınlar kendilerini kullanılmış görmüyor daha çok toplum bu şekilde görülüyor ve bunu yıkmak o kadar kolay değil. Bugün bir katil mi yoksa evlilik dışı ilişki yaşamış bir kadın mı diye sorsanız birçok kişi katile daha ılımlı bakar emin olun
Ben oyle yapmiyorum zaten. Sadecd öyle hisseden kadın erkeği sucluyordur ve bencede mantıksız. Erkegin tavrından kastım karsilikli zevle gecen sekte erkek sktim bıraktım derse mesela kadın öyle hisseder. Erkek sadece kendi zevk alıyormuş gibi davranınca. Neyse saçma sapan işler
Tek açıdan bakarsan öyle. Ama iş öyle değil. E madem öyle niye bütün ker haneler or s bu dolu. Erkek yok madem. Kadının psikolojisi ile erkek farklıdır
erkek kadına önceden hazırlamazasa kadın herşeyi düşünebilir. önce değer verdiğini hissettir ruhuna dokun sev sefkat göster sana ait oldugunu hissettir
Değer verdiğini hissettir bilmem ne. Kardeş kadın erkeğe hissettiriyor mu değer verdiğini de erkek değer verdiğini hissettirecekmiş. Sorduğum soru cinsel ilişkiden sonra araya ayrılık vs. bişey girince niye erkek kendini kullanılmış hissetmiyor da kadın kendini kullanılmış gibi hissediyor? Beynin algılayabiliyorsa cevapla yoksa boş yapma.
Kullanmak diye bişey yok ki kullanan erkekler düşünsün. Cinsel ilişki 2 tarafın da zevk aldığı ortak bir aktivitedir. Belli ki sen cinselliği kadına ceza erkeğe ödül olarak görüyorsun.
Enteli, üstün zekayi oynuyorsun ama mantik dahi yok, sorunun amaci ne, pembelere sevimli , anlayisli rolü ile samimiyet kurup yürümek mi? sinyalmi veriyorsun, tanisalim seviselim, pisman olacak kullanilmis bir durum yok, ikimizde zevk aliriz rollerimi?
Zeka seviyen düsük, oyun oynuyorsun, belki düser bir tane evde kalmis.
Biyoloji ile alakası yok. Giriyor çıkıyor fark etmez. Zevk alıyor mu? alıyor bitti. 2 taraf da zevk alırken 1 tarafın kendini zararda hissetmesi saçmalıktan başka bişey değil.