İşlevsel mi bilemem ama estetik olduğu bence aşikar. Özellikle büstiyerle birlikte kullanılıp, topuklu ayakkabılarla da tamamlandığında muhteşem bir şey çıkıyor ortaya.
nerde köylü kılıklı türko kızı varsa bir ara merak sarmıştı bu file çoraba oradan kalma bir travma birde kırmızı çiçekli jartiyer var teyze işi olanlar onlarda kötü hatta üstünde de kırmızı dandik bir gecelik falan oluyor
neyden bahsettiğini hiç anlamadım hiçbir şeyi izlediğim falan yok ayrıca köylü işi türko fantezi geceliğini bilmeyen insan yoktur kırmızı jartiyer kırmızı gecelik falan bunun için araştırma yapmaya bişeyler izlemeye gerek yok en basit mahalle arası iç giyim mağazasında en ön vitrinlerde sergileniyor zaten
milli fantezi geceliğini nasıl bilmezsin ya ucuz görünümlü parlak kırmızı renk oluyor hani b0ktan bir jartiyeri oluyor altında aynı renk, ayrıca köylü kızından kastım köylü olmaları değil daha çok aşağılama amaçlı kullandım onu düşük kültürlü bir kesim için
Valla bilmiyom ama ona görmemişler diyebilirsin bi ara kezban lafı çok modaydı onu da diyebilirsin köylü kızı benzetmesi biraz absürt. Bu arada acaba söylediğin takımda şu jartiyerin askıları ve belden takılma şeysi vardı ismini hatırlayamadım vardır ya onlar da bulunuyor mu çünkü ben onlara bayıliyorum hani kullanılma oranı belli kesime düştüyse sevmeyi bırakcam😂
Ya zaten bahsettiğin kan kırmızısı renk bana çok ucuz geliyo nedense. Ha tabi bunu beğenen erkekler de var... belki de erkekler, kadın çuval giyise de yükselebilir hepsi ayrı mevzular
Onun için bir şey diyemem ama ben o kadar etkilen miyorum çorap tan sanırım o zaman la da alakalı uzun dayana bilen erkek ler hemen etkilen miyor sanırım çünkü ben hemen etkilen miyorum uzun uzun yapa biliyoruz partnerim ile