Bir çoraptan etkilendirecek düşünce ne? Erkekler için neyi simgeliyor bu?

Siyah çoraptan etkilenen erkekler var evet hatta etkilenmenin de ötesine geçenler de var, onlardaki bu durum fetişliğe gidiyor da genelde toparlarsak üç tane sebebi var.
İlki cinsel filmlerde de sık sık kullanılan ve bahsettiğim en uç seviye olan fetişlik durumu, bu çoraba karşı olan yoğun ilgi. Kisi adeta giyenle değil de çorabın kendisi ile ilişki yaşayabilme durumuna geliyor 😀
İkincisi genelde iş kadınları giydiği için yine biraz benzer fantezi sebepli biraz da güçlü kadın imajı sebepli oluşan bir ilgi.
Üçüncüsü de siyah çorabın bacağı daha estetik göstermesi, normalde görülebilecek defoları göstermeyip hani sütun gibi diye bir tabir var ya onun gibi göstermesi.
Cevap
29Cevap
Ben sadece aşık olduğum kadından etkilenirim. ayrıca çoraptan da etkilenmem. çıplaklık dururken.

siyah çorapla ilgili düşüncemiz budur dkdkdkdkdk
OHAAA😳
:)
Ya peki bu çorap biĺekten azıcık görünse de mi aynı etkiyi yaratıyor? Etek değil pantolonla kullanılsa
Pantolonla kötü duruyor bence. Etekle daha etkili
Zaten kimseyi azdirmak gibi bi amacım yok pantolon iyidir.
Umarım bu havalarda giymiyorsundur 😂. Ayrıca emin ol bazıları o kadar yoklukta ki öyle de etkilenirler
Hayır giyimiyorum ama o çoraplar normal çoraptan daha serin tutuyor benden söylemesi😂
Ya aslında ben çok takmam erkekler her şeye yükselebiliyorlar sadece sevgilimle tartıştık bu çorap konusunda ben de merak ettim ne düşünüyo da bayılıyolar bu çoraba diye
Normalde etkileyici de pantolon altında benim ilgimi çekmez ama çeken vardır
eteğin altına giyilen çorap etkiliyor evet ama ayakçı olmadığımdan bende pek bişi ifade etmedi
Sevgilim giyimememi daha doğru buluyor pantolonun altına giyimek istediğimde sen bilmiyosun neler düşündüklerini dedi
doğru demiş sapık mı yok, ayağını ağzına sokmak isteyen manyaklar türedi bu aralar.
Ben mini etek giyeyim demedim ki pantolonun altına 3 4 cm görünecek bi çoraba da azan olmaz ki
valla emin ol azarlar, sana diyorum ki ayağını yalamak istiyorlar sen azan olmaz diyon
Offo zaman sokağa çikmayalim abi, ayakkabının içinde bile azan tanıdim ben ne yapalım yani ben de şaşırmışım ne zor bi dünya
iyice aç köpek oldular sorma, hani bacak falan görsen neyse dersin de ayak ne awk
Allah ıslah etsin ellerden etkileneni duydum daha da bisi demiyom...
daha neler neler her gün farklı fanteziler duyuyoruz ağzımız açık kalıyor :D
Sen yine erkeksin abi biz kendimizi kollamaktan yorulduk
İnce çorap diyelim biz ona illa siyah olması gerekmiyor. Kombine uygunsa bir de jartiyer tipler bayılırım
Sadece güzel duruyor. Çoraplar güzeldir zaten de sadece bir çoraptan etkilenecek kadar da düşmedik çok şükür
Laylon olduğu için erkeklerin tamamını hatta bayanları bile etkiler. Kısacası çorap veya laylon cinselliğin en önemli aksesuarı ve vurgusudur.
Çekici olduğu aşırı gerçek:) Tek fantezini söyle deseler bunu söylerdim fakat kadınlar artık pek kombin yapmıyor galiba
Gidin ananıza giydirin de onlara asılın lan etkilendim yazan şerefsizler
İstek uyandırıyor bende
Ten çorap öyle değil mesela
Kombinden etkileniyor sade çoraptan niye etkilensin
Seksi bi ürün olduğu doğrudur
Bundan da etkilenmesinler ya.
Of hiç sorma ya kafese tıkıyolar resmen bizi
Fena gözükmüyor.
etkilenen birini gördüm
siyah corap gorunce bosaliyorum.😏😏😏. ya bi gidin coraptan ne etkilencez
Erkekler herşeyden etkilenebiliyor 😄😄😄
dantelli olursa etkileniyorum