Cinsel Yaşam Cilveli ve istekli karınızı aldatır mısınız? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 05 Cilveli ve istekli karınızı aldatır mısınız? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
ErDeMtheLazy Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Ne olduğu nasıl olduğu önemli değil hayatımdaki insanı aldatmam. Aldatmak bahanelerle tolere edilemez karaktersizliktir. 1 0 Yorumla
Wosty Takip Et Guru Yaş: 102 , eic 88% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Kimseyi aldatmadim aldatmam ama sevmiyorsam bitmiste bitmistir. Bu uzun ve hemen verilecek bir karar degil.. 0 0 Yorumla
ag1979 Takip Et Xper 7 Yaş: 46 , eic 84% +1 yıl Öyle kadın aldatılınca her türlü sekse de varsa sen varmisin 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Hiçbir fantezime eşlik etmiyorsa mızmız bir tipse belki aldatırım. 0 0 Yorumla
alfaerke Takip Et Xper 4 Yaş: 32 +1 yıl tatmin ediyor mu beni? güzel mi? ben bu kadınla niye evlendim diyor muyum? 0 0 Yorumla
builder Takip Et Master Yaş: 58 , eic 74% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. öyle bir kadın var mı? 🤔 0 10 Yorumla Soran +1 yıl 🤣🤣 Yorumla builder +1 yıl benim bildiğim klasik türk kadını şudurevlemeden önce adamı ikna için işve cilve yapar. kendisini istekli tanıtırevlendikten sonra tamamen portre değişirof başım ağrıyor yanaşmaof kıçım ağrıyor yanaşmaklasik türk kadını finans peşindedir. adamın parasını yiyeyim rahat yaşayayım derdi budur. Yorumla Soran +1 yıl Hayir Yorumla Soran +1 yıl Koçişimle güzel günlet istiyorum Yorumla builder +1 yıl ben denk gelemedim henüz senin gibisine Yorumla Soran +1 yıl Yahu koca ruhun yarisidir Yorumla Soran +1 yıl Onunla insan her şeyi yapmalı yemek puşirmeli eglenmeli Yorumla builder +1 yıl kadın da öyle. kadın erkek hayat yoldaşıdırama senin tarifine göre kadın görmedim. hepsi bencil para peşinde Yorumla Soran +1 yıl Ben mutlulugun peşindeyim Yorumla builder +1 yıl sen bana göre hayalsin rüyasın. öyle kadın görmedim ben.benim de derdim mutluluk. ama kim karşıma çıktıysa hem temizlikten mahrum yalanmıyor hem para peşinde Yorumla
Gezdolas01 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 8,8b cevap paylaştı. Oyle bir karim yok tam tersi 0 0 Yorumla
gilyaa0653 Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 88% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 402 cevap paylaştı. Karşılıyorsa neden aldatsin ki 0 0 Yorumla
Mr_KaoS Takip Et Master Yaş: 32 , eic 88% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Hayır, öyle olmasa bile aldatmam 0 0 Yorumla
Asude-m Takip Et Guru Yaş: 46 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. doyurursan aldatmam 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Varsa çıksın karşıma 😅 0 8 Yorumla Soran +1 yıl Var Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sen mi :) Yorumla Soran +1 yıl Evet Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Alayım seni :) Yorumla Soran +1 yıl Anlaşirsik olabilir Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Gizliliğimi açsam gelir misin? Yorumla Soran +1 yıl Aç bakayim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Açtım :) Yorumla
TeteM3 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl aldatmam 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Benimle evlensene o zaman Yorumla TeteM3 +1 yıl :D Yorumla Soran +1 yıl Ciddiyim Yorumla TeteM3 +1 yıl :D o kadar ciddi olma hemen Yorumla Soran +1 yıl Tanişalim sonra Yorumla TeteM3 +1 yıl tanışalım :D Yorumla
Barbarosakman Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Evet 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Neden aldatirsin Yorumla Barbarosakman +1 yıl Tamamen sikilgan bi tip olduğum icin Yorumla
məmùrbəýý Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 76% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 335 cevap paylaştı. No no nooiiii 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Bazen olabiliyor 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Peki neden Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İstekli ve cilve sekste herşeye açık olduğu anlamına gelmiyor ki başka istekler olabiliyor bazen Yorumla Soran +1 yıl Neye açik olmadini isterdin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yorumlarda bahsedemem Yorumla
yolcu3434 Takip Et Master Yaş: 45 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. Aldatilirmi o ladin 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
26Cevap
Ne olduğu nasıl olduğu önemli değil hayatımdaki insanı aldatmam. Aldatmak bahanelerle tolere edilemez karaktersizliktir.
Kimseyi aldatmadim aldatmam ama sevmiyorsam bitmiste bitmistir. Bu uzun ve hemen verilecek bir karar degil..
Öyle kadın aldatılınca her türlü sekse de varsa sen varmisin
Hiçbir fantezime eşlik etmiyorsa mızmız bir tipse belki aldatırım.
Cilveli olup olmaması farketmez
Aldatmam kimseyi
tatmin ediyor mu beni? güzel mi? ben bu kadınla niye evlendim diyor muyum?
öyle bir kadın var mı? 🤔
🤣🤣
benim bildiğim klasik türk kadını şudur
evlemeden önce adamı ikna için işve cilve yapar. kendisini istekli tanıtır
evlendikten sonra tamamen portre değişir
of başım ağrıyor yanaşma
of kıçım ağrıyor yanaşma
klasik türk kadını finans peşindedir. adamın parasını yiyeyim rahat yaşayayım derdi budur.
Hayir
Koçişimle güzel günlet istiyorum
ben denk gelemedim henüz senin gibisine
Yahu koca ruhun yarisidir
Onunla insan her şeyi yapmalı yemek puşirmeli eglenmeli
kadın da öyle. kadın erkek hayat yoldaşıdır
ama senin tarifine göre kadın görmedim. hepsi bencil para peşinde
Ben mutlulugun peşindeyim
sen bana göre hayalsin rüyasın. öyle kadın görmedim ben.
benim de derdim mutluluk. ama kim karşıma çıktıysa hem temizlikten mahrum yalanmıyor hem para peşinde
ilginç bir soru
Oyle bir karim yok tam tersi
Karşılıyorsa neden aldatsin ki
Hayır, öyle olmasa bile aldatmam
doyurursan aldatmam
Varsa çıksın karşıma 😅
Var
Sen mi :)
Evet
Alayım seni :)
Anlaşirsik olabilir
Gizliliğimi açsam gelir misin?
Aç bakayim
Açtım :)
doyan erkek kadın aldatır mı
huzur verdıkce olmaz ya sence?
aldatmam
Benimle evlensene o zaman
:D
Ciddiyim
:D o kadar ciddi olma hemen
Tanişalim sonra
tanışalım :D
Evet
Neden aldatirsin
Tamamen sikilgan bi tip olduğum icin
Aldatmak karakterimde yok.
Aldatılmaz
Hayır neden yapayım
No no nooiiii
Bazen olabiliyor
Peki neden
İstekli ve cilve sekste herşeye açık olduğu anlamına gelmiyor ki başka istekler olabiliyor bazen
Neye açik olmadini isterdin
Yorumlarda bahsedemem
Ne kadar zevk verdiğine bağlı
nasıl mesela cilvesi ne seviyede
Aldatilirmi o ladin
Aldattım
Neden ki
Aldatldnmki