Aranizda eşini aldatan oldumu ne hissettiniz pisman oldunuzmu yoksa keyifmi aldiniz?
Cevabın nedir?
Eşim yok da fırsat buldukça sevgilimi aldatıyorum. Belki evlenince düzelirim bilmiyorum. Pişman oluyorum biraz sonra hemen geçiyor pişmanlığım, yakalanmamamın getirdiği rahatlamayla beraber..
04 Yorumla
Soran+1 yılSevgilinde seni aldatiyodur belki aksi takdirde farkederdi senin aldattigini
Soran+1 yılAhlaksizligin cinsiyetle ilgisi yok herkes ahlaksiz asil sorun ahlakli olabilmekte :)
+1 yılAldatmadım çünkü evli değilim. Ama eşini yani kocasını aldatan çok kadın tanıyorum, hemde çoookk yakından tanıyorum.. Bir gram pişman olduklarını görmedim!!!
014 Yorumla
Soran+1 yılO bir hastalik bence cesit cesit kisiyle aldatmak
- +1 yıl
Aynen, hastalık. Kendini kabul ettirmeye çalışan kompleksli kadınlar aldatmaya meyilli oluyor.
Soran+1 yılAldatmis olmak icin aldatan biride hastamidir
- +1 yıl
Bilmiyorum ama bence o da bir hastalıktır. Eşinde bulamadığını başka birinde aramak normal bir durum değil açıkçası..!
Soran+1 yılHayir onu kastetmedim esinden nefret edip sirf aldatmak icin biriyle gorusmek?
Soran+1 yılKendiyle alakasi yok eşe inat aldatmak
- +1 yıl
O başlı başına bir hastalık zaten. Nefret iyi bir şey mi sence? ya da hırs? Bence hastalık hastasısın güzelim!!!
Soran+1 yılButun ozelliklere hastalik diyosan dunyada saglikli insan yok demektir herkeste bir derece hastalik var belki sende daha agir derecesi vardir
- +1 yıl
Olabilir, neden olmasın. Ayrıca aldatma, hırs, nefret gibi oluşumlar senin dediğin gibi ''özellik'' olmuyor!!!
Soran+1 yılAldatma nefret hirs bunlar bir duygudur
Soran+1 yılDurduk yere bir insan hirsa nefrete kapilmaz birde karsi tarafin analizi yapılması gerekir bence
- +1 yıl
Haklısın. Peki sen karşı tarafın analizini yeterince yaptın mı, ya da yapabildin mi?
Soran+1 yılEvet benim icin benim duygularim onemli bana hangi duyguyu hissrttiriyorsa ona onu yaşatirim
- +1 yıl
Kararlısın anlaşılan sen?
Eşimi nisanlimla nisanlimi sözlumle Sözlumu sevgilimle Sevgilimi de kocamla aldatiyoruum ahaha
Alekta movik movik :d10 Yorumla
+1 yılAslinda yapmamam lazim ama ne derler bilirsiniz #duramamdurmayacagim :)
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
24Cevap
+1 yılşimdi pek yok ama eskiden görücü usulüyle evlenilirdi.. evlenip birbirlerini seven çok olsada bi o kadar sevmeyenlerde vardı... sonuçta erkekte kadında başka denizlere yelken actı. kimi boşanıp ayrılarak kimi gizli gizli sevgili yaparak... zaten evlenirken birbirini duygusal olarak aldatmışlar şimdi başka birisiyle olmaları aldatma sayılırmı? var mı cevap verebilecek?
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAldatan insan hasta ruhludur bir araştırmak lazım normal bir şey değil yani he bu arada yapan varsa mk onun
11 Yorumla
Soran+1 yılen iyisi aldatani aldatmak
+1 yılAldatmayan erkek yoktur. Yakalanan erkel vardir. Ya da firsati yoktur ;)
02 Yorumla
Soran+1 yılKavga ederken sinirle aldattigini soyleyen erkek aldatiyor mudur yoksa sinirlendirmek icinmi soylemistir sence :)
- +1 yıl
Gercekten aldatiyordur. Hem neden eskiliyonuzuz kizlar kabullenin su gercegi aldatmayan yoktur ya firsat bulamiyordur ya da yakalanan erkek vardir
Büyük ihtimal aldatırken keyif almıştır almadıysa aldatmazdı zaten sonra kısa süreli bir pişmanlık yaşamıştır bu döngü böyle devam eder.
07 Yorumla
Soran+1 yılHic aldatmadim ama nasil bir duygu merak ediyorum
Soran+1 yılAldatmak baskasini dusunmek kalbinde ona yer acmaktir bence
Soran+1 yılIstesemde o cesitte aldatamam seviyorum
Soran+1 yılNerden cikariyosun sanki beni taniyosun
+1 yılhayır ama aldatıcaksan olacaklara katlanmak zorundasın
00 Yorumla
+1 yılBu gece aldattim sag elimi sol elimle aldattim. Pismanim
01 Yorumla
Soran+1 yılKomikmisim mk :D
+1 yılAldattim pisman oldum ama yine yaptim evde hizur mutluluk olmayinca disaru gidiyo insan tabiki pismanim ama yine yaparim diye evlenmiurumm
00 Yorumla
+1 yılAldatmaya karşıyım, olmadı bitsin aldatmak berbat bişey
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Sevgilimi aldatmak üzereydimki Vicdanım izin vermedi
02 Yorumla
Soran+1 yılIyi yapmissin
şu an sevgilimi aldatiyom keyifli valla ne yalan soyliyim ama tabi zorluklarida var shjd
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBen aldatıyorum. Aslında eşimi mi aldatıyorum yoksa şu an aşık olduğum kadını mı eşimle aldatıyorum onu bile bilmiyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHayır eşimi hiç aldatmadım.
13 Yorumla
Soran+1 yılBende aldatmadim ama aldatildigimdan suphe ediyorum
Cevap sahibi+1 yılCiddi misin neden böyle düşünüyorsun peki
Soran+1 yılKavga ederken soyledi bende o gunden beri hayatini zindan ediyorum
+1 yılSen aldattın sanırım?
015 Yorumla
Soran+1 yılAldatmadim ama merak ediyorum
- +1 yıl
Böle düşünce var mı peki kafanda
- +1 yıl
Kesin o seni aldattı sende aldatan aldatılmayı hakediyo diye aynısını ona yapmak istiyosun dimi cnm?
Soran+1 yılVar biraz
- +1 yıl
O zaman bana özelden mesaj atarak başlayabilirsin istersen önce burdan konuşuruz sonra sen istersen görülürüz?
Soran+1 yılSacmalama bu siteden biriyle aldatmaya dusuncek kadar kalitesiz degilim aldatilmadim ama suphe duydum karsiliginda aldatmam gerekmwz hem aldattigimda o bilmicekki buda bir intikam olmaz benim icin
- +1 yıl
O agzından kacırmış seni aldattıgını ama sende ona yaşat aynı acıyı bence.
Artı bu siteden olmaz diyosunda ben zaten bana şimdi yaz yarın görüşelim demedimki ilk başta başka biri ile konuşarak alırsın intikamını illa görüşmek zorunda deilsin ama daha sonra konuştukca eger benle ilgili bişiler oluşıursa kafanda o zaman görüşmeyi düşüne bilirsin yani demek istedigim sen bana özelden selam yazınca ertesi günü görüşmüycezya hem bir başka erkekle konuşup icini soguta bilirsin cünki o seni aldatıgını agzından kacırdıgı icin sen ona müthiş uyuz oluyosun ve acayip sinirlisin ve bu hırsını sinirini bir şekilde cıkarmak istiyosun haksızmıyım?
Soran+1 yılSende esime olan hirsimi sinirimimi kullancaksin yani :) hirsli olablirim ama zevksiz degilim cinsel deneyim yasamak icin baskalarinin duygularini kullanmak kadar assagilik bir karakter olamaz
- +1 yıl
Canım sonucta onu aldatmayı kafaya koyduysan ama benle ama onla ama bunla biri ile olucak bir başkası ile olunca sen o beraber oldugun erkek sana aşık oldugu icinmi senle olucak ya da sana yardım etmek icinmi senle olucak? Tabiki kendi yaşıycagı haz icin senle olucak eşin haric kimle olursan ol böyle düşünücektir emin ollll. Yazdıklarım a dan z ye kadar dogrudur...
Soran+1 yılEvet ama ben boyle birsey istemiyorum evli oldugumu bilmeyen biriyle ikisini birlikte birbiriyle aldatmak istiyorum ;)
- +1 yıl
Yani sen diyosunki berabet olucagım adama evli oldugumu söylemiycem onunla olucam eşimlede olucam daha sonra hem eşimi hem benim evli oldugumu bilmeyen adamı bir 3 üncü erkekle ikisinide aldatıcam diyosun ölemi 😀 o zaman hayatında 3 erkek olucak
Peki bişi sorcam hani evli oldugumı saklıycam dedimya o beraber oldugun kişi akşam seni aramak istemiycekmi demiycekmi yaa biz bir kere bile akşam neden telefonla konuşamıyoruz msjlaşamıyoruz
Diyip anlamıycakmı bişiler oldugunu?
Soran+1 yılHesap edemedigin bir sey var eşim bir gece bir gunduz mesaide istedigimde gecede firsatini bulablirim :)
- +1 yıl
Sen tam cadıymışsın yaaa
Senden korkulur 😊
Hangi şehirdensin? - +1 yıl
Tatlı cadı sana söylüyorum 😊
- +1 yıl
Bak şilmdi şöle yapalım sen bana özelden mesaj at biz azcıkın konuşalım 😊
Sonra sen benle konuşmak istemezsen yadaaa bende hoşuna gitmeyen bişi olursa ya da başka bir sorun olursa beni engellersin zaten bu kadar basit beni engellemen 2 saniyeni alırki asla ben o duruma getirmem seni merak etme
Senden sadece burada konuşmak icin minicik bir şans istiyorum istedigin an engelle sonra
+1 yılhala aldatıoyorum sıkıldım ondan :D
05 Yorumla
Soran+1 yıl7 24 sitedesin hangi arada aldatiyosun yoksa site icindemi :)
- +1 yıl
tüh len yemedi sen kimsin :D
Soran+1 yılkimim acaba :)
- +1 yıl
bilmem cıkaramadım ki ipucu ver :D
Cinsel Yaşam konusunda 24,4b cevap paylaştı. Olmaz mı keşke bu sorunun cevabı hayır olsa 😞
00 Yorumla
+1 yılEşim yok ama aldatiyorum ☜ :/
00 Yorumla
+1 yılTavan ile aldattım sayılır mı?
00 YorumlaBilmiyorum evli değilim
00 Yorumla
+1 yılÖyleleri gebersin
00 Yorumla
+1 yılSeven aldatmaz.
10 Yorumlasen aldattın mı
05 Yorumla
Soran+1 yılHayirda sanirim aldatiliyorum
Soran+1 yılKavga ederken soyledi pekte inanmadim ama duydugumdan beri iskence cektiriyorum
Soran+1 yılEski kiriklardan biriyle gorustugunu soyledi kavgada soyledigi icin inanmadiM telefonu hep ortada durur hic bir arama mesaj gelmez ilginc bir telefon gorusmesi veya kendine asiri bakim yaptigini da gormedim inandirici degil
Tövbe Tövbe cok ayıp
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 24,4b cevap paylaştı.
+1 yılno comment😈
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYapmam ben
10 Yorumla
+1 yılSen aldattın mı hiç?
00 YorumlaAldatmaya yakinsin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılseviyorsa aldatmaz
10 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı