Cinsel Yaşam Suda seks yapmak nasıl bir duygu? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 19 Suda seks yapmak nasıl bir duygu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 10 kişi beğendi
nordun_gadasi Takip Et Efsane Yaş: 36 , eic 31% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı. Hiçbir zevki yok gadası 0 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Olabilirde birlikte duş alarak yapmak fazla keyifli oluyor sonra havluya sarıp kucakta yatak odasında güzel olur 0 0 Yorumla
PATRON79 Takip Et Guru Yaş: 46 , eic 98% +1 yıl ıslak bir duygu. sonuçta içine girince pek bir şey farketmiyor suda ya da kuruda olması çünkü orası hep ıslak... 0 0 Yorumla
seaman_01 Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 92% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Duş altında zevkli ve eğlenceli oluyor. Ancak denizde birleşme o kadar zor ve zahmetli oluyor ki hem erkek hem kadın aşırı zorlanıyor. 0 0 Yorumla
cemsie Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 770 cevap paylaştı. keyifli, farkli bi hazzi var ama deniz tuzdan, havuz kimyasaldan icini yakmaya basliyor bi sure sonra. biraz cabuk tutmak lazim eli. 0 0 Yorumla
cheekystaff Takip Et Guru Yaş: 35 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı. Ben çok seviyorum. en güzeli kucakta bir ağırlık olmuyor. çok tatlı pozisyonlara girilebiliryor. 0 0 Yorumla
Banker_Bilo Takip Et Master Yaş: 51 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 16,4b cevap paylaştı. Çok güzel. Gündüz vakti bir otel havuzunda yaptım. 0 0 Yorumla
TeteM3 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl denizde havuzda falan hiç yapmadım ne yazık ki 0 0 Yorumla
Jagras Takip Et Master Yaş: 44 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Eğer sudan kastın duş ise gayet iyi ama deniz ya da havuzu kastediyorsan biraz zahmetli :D :D 0 0 Yorumla
zirkonn Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. ben denedim havuz ve denizde güzel olmuyo duşta güzel bi tek 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Zevkli ama bir o kadarda zor. Kaygan olmadığı için tahriş olasılığı çok yüksek 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Bilmem ama kulağa hoş geliyo ahahhs 5 1 Yorumla Parçalaynpuma +1 yıl Çooook güzel Yorumla
MSeyfettinCAN Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 81% +1 yıl Suyu boş ver öpüşmek sarılmak nasıl bir duygu? 0 0 Yorumla
patatessevdalisi Takip Et Xper 5 Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Çok merak ediyorum bende ve hiç bilmiyorum 0 0 Yorumla
sörfurkan Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 429 cevap paylaştı. bir daha yapanı sksnler dedirten bir duygu 0 0 Yorumla
Miami-boy Takip Et Yoda Yaş: 43 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 728 cevap paylaştı. Ben yaptım güzel oluyor 0 0 Yorumla
gone_with_the_wind Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı. İçine giriş mi? 0 0 Yorumla
dreamliner61 Takip Et Master Yaş: 43 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 7b cevap paylaştı. çok güzeldir kesin.benim de hayalim :) 0 0 Yorumla
MawiTech Takip Et Guru Yaş: 109 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 518 cevap paylaştı. bende bilmiyorum isterser deneriz 0 0 Yorumla
ayla444 Takip Et Xper 7 Yaş: 46 , eic 100% +1 yıl çok kötü 4 2 Yorumla mavimuratfb +1 yıl Düşüncesi mi kötü yoksa yasadında mı kötü merak ettim hiç denemedgim bir şey olduğu için Yorumla Banker_Bilo +1 yıl @mavimuratfb yaşı 43, kötü diyor ya... Yorumla
mdrx592 Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 25,5b cevap paylaştı. deneyeni gördüm ama denemedim. 0 0 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. efsane 0 0 Yorumla
Kocayapraklı Takip Et Xper 5 Yaş: 27 +1 yıl Banyoda denedim de öyle havuzda denizde denemedim 0 0 Yorumla
alfaerke Takip Et Xper 4 Yaş: 32 +1 yıl puff çok izlemeyin şunları, sonra çarpıntı yapıyor 0 0 Yorumla
deli_adammm Takip Et Guru Yaş: 28 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. hoş değil 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
42Cevap
Hiçbir zevki yok gadası
Olabilirde birlikte duş alarak yapmak fazla keyifli oluyor sonra havluya sarıp kucakta yatak odasında güzel olur
ıslak bir duygu. sonuçta içine girince pek bir şey farketmiyor suda ya da kuruda olması çünkü orası hep ıslak...
Duş altında zevkli ve eğlenceli oluyor. Ancak denizde birleşme o kadar zor ve zahmetli oluyor ki hem erkek hem kadın aşırı zorlanıyor.
keyifli, farkli bi hazzi var ama deniz tuzdan, havuz kimyasaldan icini yakmaya basliyor bi sure sonra. biraz cabuk tutmak lazim eli.
Ben çok seviyorum. en güzeli kucakta bir ağırlık olmuyor. çok tatlı pozisyonlara girilebiliryor.
Çok güzel. Gündüz vakti bir otel havuzunda yaptım.
denizde havuzda falan hiç yapmadım ne yazık ki
Eğer sudan kastın duş ise gayet iyi ama deniz ya da havuzu kastediyorsan biraz zahmetli :D :D
ben denedim havuz ve denizde güzel olmuyo duşta güzel bi tek
Zevkli ama bir o kadarda zor. Kaygan olmadığı için tahriş olasılığı çok yüksek
Çok zor zahmetli ve fazla haz veren bir durum yok
Bilmem ama kulağa hoş geliyo ahahhs
Çooook güzel
Denizde yapmıştım yani pek farkı yok yatakta yapmaktan
İçine su kaçabilir.
Vurdukça su havaya fışkırıyor;
Suyu boş ver öpüşmek sarılmak nasıl bir duygu?
Çok merak ediyorum bende ve hiç bilmiyorum
Ayıp bir duygu.. çok ayıp
Sen yapınca anlarsınız
bir daha yapanı sksnler dedirten bir duygu
Ben yaptım güzel oluyor
O hiç yapmamış ki nereden bilsin
tatlı su mu boru suyumu :D
Vajinaya su kaciyor denedik😅
Karada yaptık da su kaldı bide
İçine giriş mi?
çok güzeldir kesin.
benim de hayalim :)
bende bilmiyorum isterser deneriz
çok kötü
Düşüncesi mi kötü yoksa yasadında mı kötü merak ettim hiç denemedgim bir şey olduğu için
@mavimuratfb yaşı 43, kötü diyor ya...
Havuzda yapmıştım çok iyi
Sudaki seks ne zevk verir nede doğru bir şey olur
Sulu bir duygu
deneyeni gördüm ama denemedim.
8grenç aq
denemelisin :D
efsane
Tehlikeli
Banyoda denedim de öyle havuzda denizde denemedim
puff çok izlemeyin şunları, sonra çarpıntı yapıyor
Harika