Gizli Üye(36-45)1 yılpenisin girmesinin hissi sıcaklığını hissetmek sert oluşunu içimi doldurma hissi öyle tatlı ki, bi girdimi bir daha hiç çıksın istemiyorum, özellikle pensin baş kısmını daha fazla hissediyorsun yakıyor adeta içlerini ve o yakıcı hissinin zevki çok tatlı, sıcaklığını hissetmek muhteşem bir zevk hissi veriyor o an tüm kalçalarımda bacaklarımda dizlerimde göğüslerimde muhteşem tatlı haz oluyor... bir de o an erkek memeleri sıka sıka okşaması öyle tatlı bir haz veriyor ki uyuşuyor adeta hazdan tüm bedenin bacakların. erkeğin gücünü tenini hissetmek ayrı bir haz, duygusu çok güzel sevdiğin erkeğin kucağında olmak onun zevk alışını görmek... git gel yaparken sert vuruşunu erkeğin gücünü hissetmek, köklerken testislerinin şaaap şaaap çarpmasını hissetmek çok tatlı bir his, keyif veriyor ve hiç bitsin istemiyorsun o hisler tüm vücudunda..
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Hayal gücüne sevdiğin psrtnerin dudaklarını öperken elleri göğüs kalça bel her yerinde dolaştığını yanak boyungerdan göğüs göbek ve balkutunbastan topuga kadar opulup yaşlandığını vakumlandigini hisset bunları yaparken arzulanan inim inim inledigini hayal et o duyguyu hissederken birden içine girip gitgel yaparken bir anda titreyerek bosaldigini sana vereceği zevkli duygular
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 464 cevap paylaştı.
1 yılHani kütür kütür can eriği yersin ya ekşisi yetmez Biraz üstüne tuz atarsın sonra da tatmin olmazsın limon sıkarsın işte aynen böyle bir şey
00 Yorumla
1 yılBende ediyorum ama filmlerde. Görüyoruz acaba nasıl
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılYani güzel bir duygu sevdigin ise doganin kanunu ama görülmedik bir his vs degil haz duygusu seviyorsan bir bütünluge girer
40 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılEmin ol kızı içinde dilin olması o kızı içine kadar yalayarak orgazm etmek seksten çok daha mükemmel bir zevk
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılCuckoldum, tam bilmiyorum o yüzden ama yapanlar çok mutlu
014 Yorumla- 1 yıl
Nasıl yani hiç yapmadın mı
Cevap sahibi1 yıl@lavikii788 yapamıyorum. Sadece izliyorum eşim ve sevgilisi yaparken
- 1 yıl
genç cuckold ilk defa goruyorum
Cevap sahibi1 yıl@lavikii788 kaç yaş olmalı ki
- 1 yıl
ne bileyim normalde boyle 40 50 yaslarinda olurlar ya bull genç olur
Cevap sahibi1 yıl@lavikii788 ben 30um. Bull da 27ydi. Mesele vücut. Fit uzun ve büyük penisli oluyor. Benden büyük de olabilir böyle biri. Ben 18 olsaydım da cuckold olurdum
- 1 yıl
Nerden buldun ki
Cevap sahibi1 yıl@lavikii788 neyi? Bullu mu? Eşim kendi buldu. Eskiden beraber olduğu biriymiş
- 1 yıl
iyi bari tanıdık 😄
Cevap sahibi1 yıl@lavikii788 aynen özellikle istedi zaten tanıyorum güveniyorum diye
Cevap sahibi1 yılSizin ilginiz var mı cuckolda
- 1 yıl
şu an yok hayatın neler göstereceğini bilemeyiz😅
Cevap sahibi1 yıl@lavikii788 tavsiye ederim çünkü evlenince mutlaka içiniz geçecek birine. Sonra zor olur içine atmak. Her kadının buna ihtiyacı var sonra bir yerden patlıyor
Cevap sahibi1 yılSahibelik yaptınız mı hiç
Gizli Üye(25-29)1 yılben de merak ediyorum. 27 yaşındayım, hala deneyimim olmadı...
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılAnlatılmaz yaşanır çok zevkli haz dolu bir şey 😍👀🔥
01 Yorumla
Cevap sahibi1 yılYapmak istiyor musun sevgilin var mı
1 yılBerbet bir şey sakın yapma. İnsan insanı s*kermi hiç
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
1 yılEee yap aşko 😂
00 Yorumla
1 yılYapınca merakın geçer
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 778 cevap paylaştı.
1 yılAnlatılması çok zor yaşamak lazım
00 Yorumla Ahh yaşamadan bilemezsin
00 Yorumla
1 yılÇok güzel bı duygu cumlere sigmayacakkadar
00 YorumlaFazla büyütme gözünde 😂
00 Yorumla
1 yılSüper
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
1 yılevlenince anlarsin
00 Yorumla
1 yılSormak istediklerini sorabilirsinn msjdan
00 Yorumla
1 yılHiç yaşamadın mı
00 YorumlaAnlatayım istersen sanaaa
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılYapacak kimse yok mu?
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılUygula. a
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılKorkuyormusun
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler