Eşiniz sizinle eskisi kadar ilişkiye girmezse ne düşünürsünüz?

Eşimle 2 yıla yakın süren sevgililik döneminin sonunda evlendik. 6 yıldır evliyiz, çok mutluyduk ve bir çocuğumuz var. Şimdiye kadar ciddi sorunumuz hiç olmadı ama yaklaşık bir aydır kopma noktasına geldik.

Finans sektöründe çalışıyorum ve bazen işim aşırı stresli olabiliyor. Ağustos - Eylül dönemi böyle stresli ve yorucu bir dönemdi. Evdeki yaşantımızada bu stres yansıdı. İşten eve ruhum bedenimden sökülmüşcesine dönüyordum. Birkaç saat oturup yatıp uyuyordum.

Bir akşam eşim bu durumla ilgili bildiğiniz sinir krizi geçirdi, sabah kadar tartışma devam etti. Bahsettiğim 2 ay içinde muhtemelen 3-4 defa anca ilişkiye girmişizdir. Kendisini artık sevmediğimden tutunda, başka kadınlarla birlikte olduğuma kadar onlarca senaryo kurdu.

O günden beri ne dediysem, ne yaptıysam olmuyor. Hatalı olduğumu kabul ediyorum ama nasıl bir dönemden geçtiğimi bilmesine rağmen konunun bu boyutlara gelmesini kafamda oturtamıyorum.

Konu karı-koca mahremiyetiyle ilgili olduğu içinde sosyal çevremden fikir alamadım.

Gerçekten ben mi işin ciddiyetini kavrayamıyorum yoksa konu bu kadar vahim mi?

Eşiniz sizinle eskisi kadar ilişkiye girmezse ne düşünürsünüz?