Cinsel Yaşam Göğüs dekolteli giyiyorum ama kocamın ilgisini çekemiyorum. Ne yapmalıyım? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 07 Evde sürekli göğüs dekolteli giyiyorum ama kocam gelip yalamak bile aklından geçmiyo. Frikik vermekden yoruldum artık. Göğüs dekolteli giyiyorum ama kocamın ilgisini çekemiyorum. Ne yapmalıyım? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
SwordOfDemocles Takip Et FenomenMaster Yaş: 102 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı. Belki meme sevmiyordur kocan. Bir de mini etek giyip iç çamaşırsız frikik vermeyi dene 0 0 Yorumla
PATRON79 Takip Et Guru Yaş: 46 , eic 98% +1 yıl adam seni beğenmiyor demekki ya da aseksüel bir tip bitik... sanırım bu adam seninle doğru düzgün seks yapmaıyda beceremiyordur seni orgazm edemiyordur %99 0 0 Yorumla
sedomania2 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 7,9b cevap paylaştı. kocan senin gibi birinin kıymetini bilmiyor mu yani :/ oysa onun yerinde olmak istyen o kadar erkek varken 0 0 Yorumla
asuasuasuman Takip Et Master Yaş: 43 , eic 100% +1 yıl Böyle devam edeceksen boşarim seni dersin.. öyle şey mi olur.. ne tuhaf bir erkek tipi bu. 1 0 Yorumla
Kadirateşli Takip Et Bilge Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Offf keşke benim karıda senin gibi olsa utanmasa mont giyinecek evde 0 0 Yorumla
builder Takip Et Master Yaş: 58 , eic 74% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. bencil cahil öküz modeli budurboşan arkadaşım uğrşma bu öküz ile 0 0 Yorumla
Cleanman58 Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 98% +1 yıl Sen de komple aç o zaman yürü karşısında hop hop zıplasın memelerin 😂😂😂 0 0 Yorumla
Cefternal Takip Et Master Yaş: 35 , eic 76% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. Seni çok iyi anlıyorum çok yakın bi tanıdığımda da vardı bu durum 0 0 Yorumla
met96 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 96% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 473 cevap paylaştı. Kocanın libidosu sıfır geçmiş olsun gidip sen onunla oyna başka türlü olmaz 0 0 Yorumla
Skol85 Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Bence senin o ateşini sonunda başkası söndürecek... 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Bak sen emmezsen yalamazsan yalatacak birini bulurum diyeceksin🤣🤣 0 0 Yorumla
FitGenç2 Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. o zaman artık normal giyin ki adam biraz özlesin 0 0 Yorumla
Jupiter611 Takip Et Xper 5 Yaş: 28 +1 yıl Off senin gibi kizi nasil boyle ilgisiz davrana biliyor. Ben bile isterdim o memeleri Şu an 0 0 Yorumla
_stetoskop Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 58% +1 yıl canım işte ben olsam saatlerce yalardım 0 0 Yorumla
StayClimax Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 92% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. hosuna gitmiyorsun demek ki 0 0 Yorumla
AK__BEY__52 Takip Et Yoda Yaş: 48 , eic 96% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Başkasının ilgisini çek 0 0 Yorumla
ziya070 Takip Et Guru Yaş: 49 , eic 35% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı. zorla göğüslerini ağzına daya :) 0 0 Yorumla
Professore Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 40% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. Salmışsındır 😂 0 0 Yorumla
BayyBilen Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 488 cevap paylaştı. öküz bir kocan var desene 0 0 Yorumla
Engin28 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Tık yok onda 0 0 Yorumla
hayyambukowski Takip Et Xper 7 Yaş: 40 , eic 96% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 762 cevap paylaştı. Memeleri komple aç 0 0 Yorumla
Cekicicılgın06 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 94% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 6,8b cevap paylaştı. azdırıcı ıcır 0 0 Yorumla
Dante0208 Takip Et Guru Yaş: 33 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Offff bu nedir ya 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
30Cevap
Belki meme sevmiyordur kocan. Bir de mini etek giyip iç çamaşırsız frikik vermeyi dene
adam seni beğenmiyor demekki ya da aseksüel bir tip bitik... sanırım bu adam seninle doğru düzgün seks yapmaıyda beceremiyordur seni orgazm edemiyordur %99
kocan senin gibi birinin kıymetini bilmiyor mu yani :/ oysa onun yerinde olmak istyen o kadar erkek varken
Böyle devam edeceksen boşarim seni dersin.. öyle şey mi olur.. ne tuhaf bir erkek tipi bu.
Offf keşke benim karıda senin gibi olsa utanmasa mont giyinecek evde
bencil cahil öküz modeli budur
boşan arkadaşım uğrşma bu öküz ile
Sen de komple aç o zaman yürü karşısında hop hop zıplasın memelerin 😂😂😂
Seni çok iyi anlıyorum çok yakın bi tanıdığımda da vardı bu durum
Kocanın libidosu sıfır geçmiş olsun gidip sen onunla oyna başka türlü olmaz
Bence senin o ateşini sonunda başkası söndürecek...
Bak sen emmezsen yalamazsan yalatacak birini bulurum diyeceksin🤣🤣
o zaman artık normal giyin ki adam biraz özlesin
Off senin gibi kizi nasil boyle ilgisiz davrana biliyor. Ben bile isterdim o memeleri Şu an
canım işte ben olsam saatlerce yalardım
hosuna gitmiyorsun demek ki
Başkasının ilgisini çek
zorla göğüslerini ağzına daya :)
Salmışsındır 😂
O zaman kendi çözümünü bul bence
öküz bir kocan var desene
Kocan mal. Bana yapsaydın aynısını hamileydin
guzel mi degilsin ya da fizigin
Kocanı azdıramıyorsun demekki
Tık yok onda
Normal giyin