Cinsel Yaşam Erkekler sekste kadının konuşmasını ve inlemesini sever mi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Ben sürekli konuşuyorum ve inliyorum iyi bişey mi kötü mü Erkekler sekste kadının konuşmasını ve inlemesini sever mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Herakkles Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Ya zaten bize haz verip zevk veren kadının inlemesi ve konuşması onunla masumda kışkırtıcı bakışı bize haz veriyor yani 0 0 Yorumla
Joker-On Takip Et Xper 5 Yaş: 36 , eic 95% +1 yıl Bende maalesef mastürbasyon yaparken inliyorum ve karşı taraf sürekli kendinden geçiyor 1 0 Yorumla
dasMaedchenisthier Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Dümdüz yatacak halimiz yok mumya gibi, tabii ki konuşma ve inleme olacak zaten, olmaması saçma olur 0 0 Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl yok çok tiksinç bir şey 😂😂 saçmalamaz mısın sen şimdi bunu soruyorsun bir de 0 0 Yorumla
Jagras Takip Et Master Yaş: 44 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. İyi ya da kötü diye nitelendirilecek bir şey değil bu :D 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Bos konusmadigin sürece sorun yok. Gaza getirecek şeyler soyluyorsan güzel :)) 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Cok severim hatta eskiden yaptiklrinida anlatirsan etkilenirim😈🙈 0 1 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 🙈🙈
Zevki-âlâ Takip Et Xper 5 Yaş: 34 +1 yıl Saçma sapan konuşma olursa ben rahatsız oluyorum, ama inleme beni benden alıyor 0 0 Yorumla
KingNothing01 Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı. Çok konuşma bence 0 0 Yorumla
Emir8 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 77% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. abartı inleme olmayınca evet güzel oluyor 0 0 Yorumla
BoşdünyanınBoşişleri Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 98% +1 yıl Mümkünse inlemesin konuşmasın öyle dursun 0 0 Yorumla
Erkan0080 Takip Et Xper 6 Yaş: 43 , eic 100% +1 yıl İnlemesi seks bitene kadar devametsin 0 0 Yorumla
Skol85 Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Çok iyi hem de 0 0 Yorumla
canturkkk Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Evet erkeği etkileyen şeyler bunlar tabiki 0 0 Yorumla
psychoparadıse Takip Et Master Yaş: 37 , eic 93% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 536 cevap paylaştı. Ben konuşmayı seviyorum. İnlemeye nötrüm. 0 0 Yorumla
auraventi Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. cok konusma kari derim konuşursa 0 0 Yorumla
gone_with_the_wind Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı. İnilti süper bence. Yüksek mi inliyorsun? 0 0 Yorumla
FitGenç2 Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. Evet çok severim 0 0 Yorumla
Dante0208 Takip Et Guru Yaş: 33 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Inlemek tahrik ediyor mesela 0 0 Yorumla
hayyambukowski Takip Et Xper 7 Yaş: 40 , eic 96% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 762 cevap paylaştı. Güzel olur 0 0 Yorumla
Dertli1818 Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 69% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 552 cevap paylaştı. Sever 0 0 Yorumla
anonimbirsey Takip Et Master Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı. ne konuşuyorsun 0 0 Yorumla
TipSizAdam06 Takip Et Master Yaş: 42 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı. iyi iyi devam 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
35Cevap
Ya zaten bize haz verip zevk veren kadının inlemesi ve konuşması onunla masumda kışkırtıcı bakışı bize haz veriyor yani
Bende maalesef mastürbasyon yaparken inliyorum ve karşı taraf sürekli kendinden geçiyor
Dümdüz yatacak halimiz yok mumya gibi, tabii ki konuşma ve inleme olacak zaten, olmaması saçma olur
yok çok tiksinç bir şey 😂😂 saçmalamaz mısın sen şimdi bunu soruyorsun bir de
İyi ya da kötü diye nitelendirilecek bir şey değil bu :D
Bos konusmadigin sürece sorun yok. Gaza getirecek şeyler soyluyorsan güzel :))
Cok severim hatta eskiden yaptiklrinida anlatirsan etkilenirim😈🙈
🙈🙈
Saçma sapan konuşma olursa ben rahatsız oluyorum, ama inleme beni benden alıyor
Çok konuşma bence
ne konuşuyorsun havadan sudan mı :)
abartı inleme olmayınca evet güzel oluyor
Olmaması gereken alakasız şeyler
Mümkünse inlemesin konuşmasın öyle dursun
İnlemesi seks bitene kadar devametsin
Çok iyi hem de
zaten olan eylemler bunlar..
En güzeli zaten o
İnlemesi tahrik eder
Evet erkeği etkileyen şeyler bunlar tabiki
Ben konuşmayı seviyorum. İnlemeye nötrüm.
cok konusma kari derim konuşursa
İnilti süper bence. Yüksek mi inliyorsun?
inlemeniz bizi baya bi yükseltiyor ya
Oral yapmayı neden çok seviyorum bunun için
Çok iyi bir şey. Inletmeyi de çok severim
Evet çok severim
Inlemek tahrik ediyor mesela
Güzel olur
Severim. Ruh gibi durmasın
ben kufurlu seviommmm
Sever
İyi bence.
ne konuşuyorsun
çok mu inliyorsun