severim, aslında zevk değil de daha çok haz ve keyif alırım, terapi gibi geliyor bana altımda hatunun mayışık mayışık inleyişini dinlemek, kıvranışlarını seyretmek, doğal inlemeleri severim, yalandan yapmacıktan oh oh diye inlemeler çok itici geliyor hiç sevmem.
Ben hangi kadın ile yatsam çığlık atiyor, penisim kalın olduğu için, zaten o çığlık sesi beni kendimden geçiriyor, bu defa sert yapıyorum kadın kuduruyor.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Oral yaparken inletmekten. Ve yalamaktan zevk alıyorum partnerim yok o ayrı bir konu 😔
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
39Cevap
severim, aslında zevk değil de daha çok haz ve keyif alırım, terapi gibi geliyor bana altımda hatunun mayışık mayışık inleyişini dinlemek, kıvranışlarını seyretmek, doğal inlemeleri severim, yalandan yapmacıktan oh oh diye inlemeler çok itici geliyor hiç sevmem.
Eğer yapmacık değilse insanı delirtir geçen bir pencerenin önünden geçerken inleme sesleri geliyordu görmediğim halde beni delirtmeye yetti
Evet hemde çok inledikce kökleriz. İnleyen kadın candır. Daha çok severiz
Yani profildeki sen isen gerek yok zaten ses gelecek yer belli 🥵
Bazıları bunu çok sahte yapıyor. Dokunduğun an kıvrananlar aşırı itici geliyor.
hem de nasıl. sırf inletmek için yaptıklarım var :D
Ben hangi kadın ile yatsam çığlık atiyor, penisim kalın olduğu için, zaten o çığlık sesi beni kendimden geçiriyor, bu defa sert yapıyorum kadın kuduruyor.
Oral yaparken inletmekten. Ve yalamaktan zevk alıyorum partnerim yok o ayrı bir konu 😔
çok zevk alırım inleme sesleri yükselirken daha sert vurmayı seviyorum
Bayılırım kadın inledikçe daha sert yapıyorum çığlıkları birbirine karışıyor.
Abartıcı bir şekilde değilse evet hafi hafif
İnlemesi hoşuma gider..
kesinlikle
gaza getirir ayrıca
Hemde nasıl vurdukça inlesin;)
Almıyorsa sorun vardır
Alır tabiki 😂
Gerçek olmalı. Taklit zevk vermez
Kadınlar yalan qm yok
Baya alıyorum bende çok inliyorum zaten 👍😅
benim en çok haz aldığım şeylerden birisi
Tahrik oluyorum ama bazı sesler itici
Alırız evet
Aynen
Şu profil için takip edeceğim ya aksjsbsjdj
Muhteşem
Aaa tabı😀
Evet
Alır
Kesinlikle
Alıyorum
Yani evet
Alır
Ben alıyorum
Evet. Sadece dinlemeyle bile etkilenebilirler.
Amaç o zaten.
Gaza gelir
Evet
Alıyorum
Çok alırım
Alabilir
Alır alır