Hani bakmak var birde “bakmak“ varya, bir erkek neden diger türlü bakmaya calisir? Flörtüm akilda kalmaya mi calisiyor yoksa gercekten biseyler hissettigi icin mi derin bakiyor? Sözleri ve davranislari tutarli, verdigi sözü mutlaka tutar ve cabasini görüyorum. Etkileyip sevismek icin mi öyle bakiyor yoksa gercekten hoslandigi icin mi?
Güncellemeler
+1 yıl
Çok Süper bir soru sordun, vitrinde olmaya hak kazandın! 💃 Şimdi sorunu daha çok üye görecek, hemen gelen cevaplarla yorumlaş! 💖 Süper sorunla 4 Xper daha kazandın, tebrikler! 🤩
Erkekler bakışlarıyla kandırabilir mi, amacı sevişmek mi?
Hayır burada yüzlerce kıza amacimizin bu olduğunu soyledim hemen hemen hepsi de "asla, benim sevgilim öyle biri değil" dedi. Sen uyumuyosundur ama kadınların çoğu ayakta uyuyor bebiş
Nerede doğup büyürsen büyü, müzik evrenseldir ;) resmi sanatçı kanalı olan bir müzisyenim. Kendi eserlerimi yayinliyorum ve bir gitar virtüözüyüm diyebilirim. Seni etkilemem birkaç gün sürmezdi sanırım ^^
Dur bi dkk, bende mi sana kendimi öveyim; 10 yasinda keman, 14 yasinda piano oynamaya basladim. 9 yasindan beri profesyonel ata biniyorum, 4 dile hakimim. Hem fiziken hemde karakter olarak her daim dikkat ceken, aurasi yüksek dikkat cekici biriyim. Bunlar biriyle birliktelik sürdürmek icin gerekceler degil, bilgine😉
Tamam işte bulduk gerçek aradığımızı 😅 tanışmak için geç bile kaldık bence. Bence biz ruh ikizimizi bulamadığımız için böyle düşünüyoruz. Birlikteyken 1 dakika bile sıkılmayacağımıza eminim✨
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
bakışlarıyla kaldıran erkek olmaz ama kızlar kaldırır
Neyi kaldiriyor kanka
keser sapını kankam
Bilemezsin çok tehlikeli.. kizlar da aynısını yapabiliyor bazen
Şu an mevzu kizlar degil ayrica bilmiyosan yorumlama
Sana hangisi lazim. Sevismek mi hoslanmak mi?
Hoslanarak sevismek
Oyleyse birak baksin
Ben sadece sevismek istemiyorum, ruhlarinda doymasi lazim. O yüzden sordum soruyu, amaci sadece sevismekse bye
Senden hoslanmayip sana oyle yaklasan biri denk gelmemesi dilegiyle oyleyse
Elbette birçoğumuzun amacı bu ve sizler ayakta uyuyorsunuz
Uyuttugunuzu zannediyorsunuz sadece😂
Hayır burada yüzlerce kıza amacimizin bu olduğunu soyledim hemen hemen hepsi de "asla, benim sevgilim öyle biri değil" dedi. Sen uyumuyosundur ama kadınların çoğu ayakta uyuyor bebiş
Uyuyanlar, uyananlar tarafindan yönetilir. Biz o yollari geceli cok oldu asko
kanka emin ol tnaışsak senin de kanına girerim %100 eminim :D
Kendine fazla güvenme😂
O derece netim))
Ben avrupada dogup büyüdüm, buradaki secenekleri görsen kendine bu kadar güvenmezdin 😊
Nerede doğup büyürsen büyü, müzik evrenseldir ;) resmi sanatçı kanalı olan bir müzisyenim. Kendi eserlerimi yayinliyorum ve bir gitar virtüözüyüm diyebilirim. Seni etkilemem birkaç gün sürmezdi sanırım ^^
Ve ayrıca fiziken de (derin konularda da) ideal olarak görülen bir çok çizginin ilerisindeyim. Gönlünü kaptirmama şansın çok az :d
Dur bi dkk, bende mi sana kendimi öveyim; 10 yasinda keman, 14 yasinda piano oynamaya basladim. 9 yasindan beri profesyonel ata biniyorum, 4 dile hakimim. Hem fiziken hemde karakter olarak her daim dikkat ceken, aurasi yüksek dikkat cekici biriyim. Bunlar biriyle birliktelik sürdürmek icin gerekceler degil, bilgine😉
Ayrica sanata olan ilgimi es gecmeyeyim*😂
Tamam işte bulduk gerçek aradığımızı 😅 tanışmak için geç bile kaldık bence. Bence biz ruh ikizimizi bulamadığımız için böyle düşünüyoruz. Birlikteyken 1 dakika bile sıkılmayacağımıza eminim✨
Yoo dikkatimi cekmedin🤷🏻♀️
E buradan bir zahmet))
Sevişmek için öyle bakıyor
Durum nedir acaba