Evliyim ve bi süredir orgazm olamıyorum hersey gayet güzel hiç bi problem yok kuruluk isteksizlik vs. hic bi sorun olmamasına rağmen orgazm olamıyorum ve rahatlayamiyorum sizce neden.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılPsikolojik ve fiziksel bir çok nedeni olabilir bunun. Eşinizle aranızda nasıl bir iletişim olduğu da çok önemli. Özellikle biz kadınlar duygusal olarak kötü ya da eksik hissedersek bu yatağa da yansıyor. Bedensel tatmin için ruhsal olarak rahat olmanız gerekiyor. Ön sevişmeyi daha uzun tutabilirsiniz ve mastürbasyon yapıyorsanız eğer bırakın derim.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılKendine dokun. İlişki esnasında da kendine dokun ve zevk noktanı keşfet.
15 Yorumla
Soran+1 yılKeşfettim zaten sadece birkaç seferdir böyle oluyor
- +1 yıl
Konsantre olmuyorsundur. Ön sevişme yetersizdie, seks esnasında yeterince dokunup seni uyarmıyordur bir çok etken olabilir. Bunu çözmek bir tek sana bağlı
Soran+1 yılTeşekkür ederim sanırım öyle
- +1 yıl
Teşekkürler ✨🎈
Soran+1 yılRica ederim
Gizli Üye(36-45)+1 yılMuhtemel erteliyorsun kendini daha uzun sürsün diye serbest bırak boşalman gerekiyorsa boşal tekrar ıslanırsın. Ayrıca görüşlerini okudum mastürbasyon. konusuna da bu kadar ön yargılı yaklaşmayın ikisinin de tadı ayrı eşinle dahi ilişkiye girerken kendine dokunman zevk ve renk katar.
02 Yorumla
Soran+1 yılBu doğru bak erteliyorum galiba daha uzun sürsün istiyorum
Cevap sahibi+1 yılBu yaptığını erkekler yapar sen değil :) Boşalsan da tekrar aynı kıvama gelmen uzun sürmez istekliysen eğer eşinle de uzun sürüyorsa zaten hiç tutmana gerek yok ki.
Maşşallah bizim erkekler branş doktoru gibi mübarek böyle soru sorulmaya görsün hemen ne lazım abime modu :)))
08 Yorumla
Soran+1 yıl😅😅doğru soylediniz
Soran+1 yılSiz gerçeğini soyleyin
- +1 yıl
Gerçek şu :
O anki fizik yorgunluğu
Duygusal yorgunluk
Piskolojik yorgunluk
Stres
Maddi durum
Manevi durum
İlişki esnasında partnerin davranış biçimi
Vs herhangi bilinen ya da bilinmeyen sebep bu durumu tetikler bunu hemen problem haline getirmemek gerekir
Yok oral yap yok amuda kalk yok o ana odaklan gibi saçma sapan düşünceler sapıkça geliyor bana ancak sürekli yaşanan bir durum ise eğer konunun uzmanı dr danışmak gerekir öyle kocakarı sözleri ile sonuç yakalanmaz
Soran+1 yılDoğru söylüyorsunuz teşekkür ederim zaten kısa bi süredir böyle yani sadece birkaç keredir
Soran+1 yılEvet ben tamda öyle söylüyorum acaba buseferdemi olmayacak diye
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
33Cevap
+1 yıl- Stresli ve yorgunluk,
- Eşinizin yaptıklarından dolayı görev olarak yapıyor hissiyati
- Maddi sorunlar
- Ailevi sorunlar
- Psikolojik sorunlar
- Konsantrasyon olamama. Bedenen sekste olup düşünce olarak beyinde farklı şeyler düşünmek
Bunlar sebep olabilir00 Yorumla
+1 yılKendini kasıyorsun
O anki duruma biraz daha odaklan ve beynini rahatlat. Farklı şeyler düşünme o anın tadını çıkar. Gerekirse farklı şeyler dene ve sonuç muazzam olacak İnan bana 🙏00 YorumlaBazen insanların bilinç altına bağlı problemleri olabiliyor. Zamanla düzelecektir bu. Tabi cinsellik esnasında eşinin sana yaklaşması seni zevke getirmesi ve doruğa ulaştırması da önemli etkenler
00 YorumlaBence eşiniz yakkaşmasını bilmiyor tam boşalacağı anda ağzına alıp emmesi lazım vajinanızı bunu yapıyo rmu mesala?
015 Yorumla
Soran+1 yılYapıyor herseyi yapıyor ama Bi anlam veremiyor oda önceden böyle değildi yeni oldu
Soran+1 yılEşimden başka kimseyi arzulamiyorumki
Soran+1 yılHep bildiğim ve yaptığım şeyler bunlar tek başkasını hayal etmedim yapamam da kimseyi istemiyorum ki eşimi çok istiyorum
Soran+1 yılYapıyorum oyuncak kullanmadım denemelimiyim bilemedim şimdi
Soran+1 yılTeşekkürler yorumunuz için
Soran+1 yılHayır anal haram ve sağlıksız denemek istemiyorum
Soran+1 yılHayır
Soran+1 yılHım deniyim teşekkür ederim
+1 yılPsikolojin nasıl ve hazırlık süresini kısa mı tutuyorsunuz?
04 Yorumla
Soran+1 yılUzun tutuyoruz hersey gayet güzel sanırım bitmesini istemiyorum ondan belki
- +1 yıl
Yani hiç bir sorun olmadan orgazm olamaman enteresan, bu durum bir kaç seferdir oluyorsa geçebilir belki ama geçmezse cinsel terapisti gitmeni öneririm. Alışkanlık haline gelebilir
Soran+1 yılTeşekkürler
- +1 yıl
Rica ederim ne demek , orgazmlı geceler🤫
Erkek emek veremiyor belli ki noktaları daha keşfedememiş:)
02 Yorumla
Soran+1 yılKaç yıllık evliyiz yeni mi öğreniyoruz yahu gayet güzel zevk alıyorum
kafan mı dolu neler dusunuyosun yoksa kocan mı erken gelıo ya da uyaramıyor senı
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 310 cevap paylaştı.
+1 yılCinsel iliski esnasinda olamayıp. mastürbasyon yaparken olabiliyor musun. Her ikisinde de olamıyorsan bir uzman doktora basvurabilirsin
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEşiniz evde yokken kendi kendinize bir şeyler fazlamı denemeye başladınız
02 Yorumla
Soran+1 yılHiç yapmıyorum çünkü öyle tatmin olamam illa vajinal orgazm olmam gerek
Cevap sahibi+1 yılBazen evde yapılan ve kurulan hayal etkili olduğu için, eş işe tatmin olamıyorsun. Kaç yıldır evlisiniz?
+1 yılYani bu sorunun 2.3 farklı sebebi vardır tabikide bunları bulup cözerseniz biseyiniz kalmaz isterseniz yazarsınız yardımcı olurum saygıllarla. gecmis olsun
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbence esinden etkilenmiyosun tutkulu yapmiyosunuzdur. esinde yapmayi bilmiyo
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı.
+1 yılsenlik sıkıntı yok karşındaki zevk veremiyo
04 Yorumla
Soran+1 yılAma sadece birkaç seferdir böyle
- +1 yıl
olabilir vardır bi etkisi illaki yaptığı yapamadığı falan yani bi sürür nedne olabilir
Soran+1 yılCok faydali bi cevap olmadi ama Teşekkürler yinede
- +1 yıl
ulu ortada şimdi ne diyiym ablacım ya yazmışlar orada işte onlara bakozaman alalala
- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılMonotonluk olabilir mi?
02 Yorumla
Soran+1 yılYok değil monotonluk yok
- +1 yıl
Biraz mola verin o halde
Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. en son orgazmını aynı kişi ile mi oldun?
02 Yorumla
Soran+1 yılTabiki, evliyim ve eşimden başkasıyla yapmadim yapmam da
+1 yılHeyecan yapmayın, sakin olunuz, tutkulu olunuz
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKendini veremiyosun bence elinle takviye yapman lazım biyandan
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılElinle destek oluyor musun
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Partnerinden kaynaklı olabilir mi
00 YorumlaSeks süresini kısa tutuyor olabilir misiniz
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılİlginç..
Eşiniz tecrübesiz zannediyorum00 Yorumla
+1 yılAşkiton seni hazırlamıyordur
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. o anda o işten başka hiç bir şey düşünme
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılmastürbasyon yaparken de mi yoksa ilişkideyken mi?
08 Yorumla
Soran+1 yılmastürbasyon la zaten hiç rahatlayamam orgazm olsam bile oyuzden uzun zamandır onu hiç denemedim eşimle gayet güzel bi ilişkimiz var ve hep sorunsuz geçiyordu ama şimdi olmuyor 🤷♀️
Cevap sahibi+1 yılo zaman sen bi mastürbasyon. dene bakim sorun sendemi eşindemi?
Soran+1 yılEsimde olsa yıllardır gayet iyiydi yani şimdide çok iyi gidiyor aşırı zevk alıyorum
Cevap sahibi+1 yılmadem o kadar iyi gidiyor ve zevk alıyorsun nasıl orgazm olamıyorsun :? ya da oluyorsun da doymuyor olabilirmisin :D
Soran+1 yılBilmiyorum olabirirmi ama orgazm olsam anlarim acemi değilim ki kaç yıllık evliyim
Cevap sahibi+1 yılalıştıysan artık :D ilk zamanlardaki orgazm ile sonradan olduğun orgazmlar bir değildir. yeni yeni yaptığın zamanların tadı yoktur.
Soran+1 yıl😅var ya neden olmasin tadı olmasa istemem zaten 😄
Cevap sahibi+1 yıltadı vardır da eskisi gibi değildir. bence sen biraz heyecan kat eşinle farklı fanteziler farklı renkler kat
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılstresten oluyordur..
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. zevke odaklanmıyorsun
00 YorumlaKaydırıcı kullan
02 Yorumla
Soran+1 yılZaten kaygan ki hiç ihtiyaç duymuyorum
+1 yıltakıntı yapmış olabilirsin
04 Yorumla
Soran+1 yılSanmıyorum ya nasıl bi takıntı
- +1 yıl
belki de vajinal değil klitoral istiyordur canın?
Soran+1 yılBen öyle rahatlayamiyorum yani biraz doyumsuzluk var galiba illaki vajinal olacak
- +1 yıl
vibratör vs denee
+1 yılKafan nerede
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. Oral deneyin
01 Yorumla
Soran+1 yılZaten oral yapıyoruz oda bende
+1 yılErken boşalıyordur
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılKasıyorsun kendini
02 Yorumla
Soran+1 yılO nasıl oluyor yani ne alaka
- +1 yıl
Bilemiyorum
Gizli Üye(25-29)+1 yılProfilini aç
02 Yorumla
Soran+1 yılNeden 🤔
Cevap sahibi+1 yılAç sen
Gizli Üye(30-35)+1 yılKaç yıllık evlisin
06 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBu konuda biri ile konuşmak zordur istersen sorunu çözme. Yardım edebilirim ismim kıvanç sorunu begendim
Cevap sahibi+1 yılBul beni
Soran+1 yıl13 yılık
Cevap sahibi+1 yılBaya uzun bir sureymis bana yazarmisin sorunu çözmeye calişalim dertleselim
Cevap sahibi+1 yılNeden engelledinngideceksen keşke daha düzgün gitseydim
Cevap sahibi+1 yılSeni merak ettim ulaş bana lütfen
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım