Cinsel Yaşam Erkeği sekste en çok ne heyecanlandırır? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 ne yapmayı seviyorsunuz ya da yapılmasını Erkeği sekste en çok ne heyecanlandırır? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı. beni aşk heyecanlandırır 0 0 Yorumla
Sert38 Takip Et Guru Yaş: 41 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. oral severim. goguslerı uzun uzun emmeye bayılırım.. bırde doggy style vazgecılmezım. kalcada olmalıyım 0 0 Yorumla
_ALCHERA_ Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Sevdiğim kadınla olduktan sonra heyecan hep zirvede olur. 0 0 Yorumla
Aklıma1ŞeyTakıldı Takip Et Yoda Yaş: 43 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 807 cevap paylaştı. Her şeyden önce kadının gerçekten arzulu ve istekli olduğunu görmek bilmek önemli 0 0 Yorumla
Jupiter611 Takip Et Xper 5 Yaş: 28 +1 yıl Bana oral yapilmasini ve tasaklarin yalanmasini baya severim benim icin ondan otesi yok 0 0 Yorumla
TheLondoner Takip Et Yoda Yaş: 28 +1 yıl Kadının nefes alması 0 1 Yorumla Müslümgürsex_ +1 yıl Iyyyyy yine mi bu espri Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
beni aşk heyecanlandırır
oral severim. goguslerı uzun uzun emmeye bayılırım.. bırde doggy style vazgecılmezım. kalcada olmalıyım
Sevdiğim kadınla olduktan sonra heyecan hep zirvede olur.
Her şeyden önce kadının gerçekten arzulu ve istekli olduğunu görmek bilmek önemli
Çok azsın çok zevk alsın böyle kudursun zevkten inlesin
Bana oral yapilmasini ve tasaklarin yalanmasini baya severim benim icin ondan otesi yok
Oral der geçerim şxşxşclx
İçine girip çıkıp kadını inletmwk
Boyun emilirkenki nefes alışverişi
koşulsuz itaat.
Oral bence
I kadinin inlemesi ve surekli istegi
Oral ve inleme
Kadının nefes alması
Iyyyyy yine mi bu espri
Oral seks
69 yapması