Evet
Hayır
Çok az
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Uzun süre cinsellik yaşamamak libidoyu azaltır. Bununla ilgili bir makaleden alıntı olarak sunuyorum:
"Cinsel hayatta libido önemlidir. Sağlıklı ve düzenli bir cinsel ilişki bireylerde libido üzerinde olumlu etki gösterir."
Bu konuda çok sayıda bilimsel çalışma var. Seks yapma sıklığınız azalırsa, libidonuz da düşer. Boşuna dememiş atalarımız. "İşleyen demir pas tutmaz."
Cevap
26Cevap
tam tersi yükseltir sürekli
işlenmeye demir paslanir gibi değildir libido, içten yüksektir içte vardır..
Libido kafasına göre yükselip alçalan birsey değil. Bir içgüdüdür. İnsanların libidosu sabittir. Artması veya azalması diye bahsedilen şey tamamen sizin libidoya verdiğiniz önemle alakalıdır.
Bence düşürmezz ama , kişiden kişiye değişkenlik gösterebilir.
Bence evet, esim basta isteksizdi ben cok istekliydim sonra benim de hevesim kactı 6 haftadır hicbir sey yasamıyoruz ve o kadar yasamak istemiyorum ki resmen kose bucak kaciyorum adamdan
Yaptıkça çoğalarak istenen, yapmadıkça da soğunan bir olay maalesef.. durumunuza üzüldüm, yasayan çok var hanımefendi 🙄
Bekar bir erkek için haftada enaz bir kere yapmalı dır. İsteksizlikten başka şeylere de sebep olabilir
Yaşam tarzına bağlı hiç p*rno izlemezsen, sekiz hikayeleri okumazsan, konuşmazsan azalır sadece beslenmeyle arada şaha kalkar.
Ondan ziyade spor gibi düşün performansı düşürür git gel yaparken eskisine nazaran daha çok yorulursun o kaslar hamlaştığı için
Kendini bakmak zor olduğu zamanlardayız (Uzun) süredir cinsellik yaşamayan kişilerde olasılık vardır !!
Tam tersine daha fazla arttırır 32 yaşındayım hiç cinsel hayatın olmadı bundan kaynaklı olarak da yani her zaman için fazlasıyla istekliyim
Düşürmez... kalite yüksekse; libidoyu artırır.
Bence çok az düşürür. Aklından çıkartabilirsiniz yani. Yoksa mümkün değil.
İşleyen piston ışıldar. Uzun süre işlemezse arıza yapar.
3 yıldır hayatımda kimse yok. Libidoda yaşa bağlı normal seviyelerde 😂
Bence düşürmez
benim hep düşük olduğu için bilmiyorum
Ellerim boşboş yine içimde bir sızı 😂🤣
Hayır düşürmez
Libidom yüksek ama yapmayınca istek gitmiyor
Aksine arttirir die düşünüyorum
Hayır..
Tam tersine arttırır yaşamadığı için
Libido yaşla orantılı bence
Seninkini düşürür knk orası kesin
hayır libido kaybolmaz duruma göre gelişir
Aksine beni daha çok alevlendirir
kadınlarda çoğalır erkeklerde düşürür
Hayır düşürmez. Tam aksi olur aslında..
Yok ya yapmadığın zaman aşırı istekli oluyorsun
dahada arttırır
Yukseltir
Yükselir
Libido = abazalık
Sigmund Freud bulmuş bu terimi İnsanın davranışlarının temelini oluşturan cinsel içgüdü diye açıklıyor. TDK da öyle almış. Şimdilerde azgınlık, cinsel istek seviyesi olarak kullanılıyor.
Evet şe*efsizliğin kibarca terimi bu oldu. "Libidom yüksek dayanamıyorum"
düşürür bence
düşürür
Hayir
Yaşamayın ölün
Düşürür
Sanmıyorum
Artırır
Sanmam.
Bence evet
Totoya hakim ol !
Bence tam. tersi