Buluşmak istemeyen ama sabah ayak üstu gormek isteyen kişi neden bulusmuyordur parasimi yoktur ozguvenimi yoktur bir yakinlik olurda yetersiz hissederim diyemi dusunuyordur. Hastaydi evine gitmeyi bile teklif etmistim ama kotu amacim yoktu tabi dün cagiran kisi ugrayayim istersen dediğimde zahmet etme dedi sonra 1 sene konusyoruz buluşamıyoruz istese bulusur ama istemiyor galiba ee istemeyen kisi beni sanah neden gormek istiyor cozebilir miskniz bulmacayi? Bana karsi begeniside var benimde ona karsi ama bir bulasamuyoruz
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılAçık ve net kesinlikle para ile alakası yoktur ve hatta maddi sıkıntısı olsa bile bir erkek eşinden dostundan borç alır yinede seninle görüşmek için mücadele eder ayrıca 1 yıldır konuştuğun biri için yeterince güven ve samimiyet oluşmuş dur gayet parasida olmasa sana açık ve net söyler en azından bir ucuz mekan veya parkta bahçede bir şekilde vakit geçirmek ister bana göre bu kişinin sana karşı öz güveni yok nasıl diyeyim hayatına bugüne kadar ya hiç kimse girmemiş ya da çok az sayıda kişi ve her şeyi saçıp berbat etmekten korkuyor bence seks ilede alakalı bir durum yoktur
11 Yorumla
Soran+1 yılLibidosu yuksek zaten ve aslinda dis görünüşüde cok iyi is ciddiye biner diyemi korkuyor acaba cunku en basinda demistim ciddiyetsiz iliskide yer almak istemem sonra bulusmustuk annemlerden gizlim saklim yok gecen sene bulusmustuk annemler beni aramisti onun yaninda oldugumu ve annemlerin felan onunla bulustugumu bilmesine baya sasirmis korkmusti hatta bitirmisti direkt bitiremedi ama soğuk yapip sonra bitirmisdi sonra yine sevgili olmak istedi ben istemedim ben istiyorum o istemiyor yani orali olmuyor gibi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
5Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılEreksiyon sorunu vardır gadası
04 Yorumla
Soran+1 yılO ne oluyor
- +1 yıl
Makinesi kalkmıyor yani
Soran+1 yılIyide oyle bir yakinligimiz zaten olmaz ki sadece bir yerde oturup vakit gecrmek istiyorum
- +1 yıl
Hmm
+1 yılNe istediğine emin olmayan,, böyle saçma sapan davranışlar sergileyen, gizemli öküzleri hayatınızda yük olarak tasimayin. Sonra agliyorsunuz
013 Yorumla
Soran+1 yılPrki nasil bu kisiden netlik olustururum
Soran+1 yılBana karsi
- +1 yıl
Olusturamazsin. Ve net olmayan biri sizi ciddi anlamda üzer. Kendinizi üzmek için çaba harciyorsunuz
Soran+1 yılHayatindan cikmali miyim cikiyorum aslinda ama bir sekilde yine konusuyoruz
- +1 yıl
Evet çıkmanız sizin için iyi olur. Bu şekilde bir adim atmiyor. Kendi de ne istediğini biliyor. Belki hayatında biri var seni de bu şekilde yedekte tutuyor. Yani siz bu gizemi cozeyim derken neden sorusu sorarak duyguların yoğunlaşıp aşka dönüşüyor. Yani gizemli takilan bir erkeğin gizlediği bir pis yanı kesinlikle vardir
- +1 yıl
Ama siz kadınlar net erkekleri sevmezsiniz. Böyle gizemli ne istediğini bilmeyen öküzleri seversiniz 🤣 o gizem b. k kuyusunda olsa oraya girersiniz. Sonra gelip net erkeklerden akıl almaya çalışırsınız 🤣
Soran+1 yılAynrn ya misal sabah yazdi saat 2 bucuk oldu hala donmedi hicmi eline telefonu almiyor sabah o yazdi diye gune mutlu baslamistim patronumdanda firca yedim ona ragmen ona hrmen yazmak icjn konusma hrmen bitsin diye bekledim biter bitmez hemen ona dondum
Soran+1 yılO benim gibi degil zatwn ne oldugumuzda belli degil
- +1 yıl
Ee neden sorusunu sorma kendine, düşünme bak aşık edersin kendini. Net olmayan bu okuzlerden uzak dur. Bence duygusal açlık içindesin.. hayatında biri olsun istiyorsun. Ve ciddi hayaller kuruyorsun. Ama o öküz ile olmaz buna inan.
Soran+1 yılAra ara yazip duruyor beni birakmiyor ama amaci cinsellik olsa ona yanasir diyiyorum onada yanasmiyor yani acti konusunu ama ben orali olmadim 1 sene bekliyivek degil giderdi heralde diyiyorum o zaman amaci buda degil mutlu oluyorum ama bana vakit ayirip konusmuyorda
- +1 yıl
İşte bak amacı belli. Senden istediğini alamayacağı için de bu şekilde yedek tutuyor. Belki de senin ona biseyler hissettiğinin farkinda. O yüzden başta konusunu açan birinden hala duygusal biseu bekliyorsanız bence mantıklı düşünün. Kendinizi üzmek için çaba harcamayin. Direk engelleyin
Soran+1 yılKullanmak icin firsati vardi kullanmadi belkide beni evlenilecek kiz gordugu icin kullanmak istemedi bende zarf atmistim kna zaten ama dusmefi
- +1 yıl
Her ne olursa olsun. Madem evlenecek kız olarak görüyor neden hala ciddi bir adım atip ilişki adını koyacak şeyler yapmıyor
+1 yılNereden buluyorsun böyle sünepe zugurtleri...
02 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum belki seviyordur
Soran+1 yılDiye dusunuyorum
Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı. cimridir para harcamak istemiyordur
03 Yorumla
Soran+1 yılDeğilse
Soran+1 yılOyle olsa evine gel derdi
+1 yılMuhtemel cinsellik kisminda sorun var
014 Yorumla
Soran+1 yılNe olabilir ki ayrica normal disarda bulusup vakit gecirmek te isteyebilir
- +1 yıl
Güvenini etkiler böyle sorunları varsa erken bosaliyorsa mesela
Soran+1 yılHm ama ben zaten onunla oyle seyler yapmak istemiyorum sadece bulusup vakit gecirmek
- +1 yıl
Iste ilerisi olur iş seksen gelirse panikliyor olabilir
Soran+1 yılCimri olabilir mi para harcamamak icin
- +1 yıl
Yok ya işin içinde kadın varsa harcanır para
Soran+1 yılZaten benim oyle para yeme harcatma derdim yok baktada oturabiliriz amac vakit gecirmek sohbrt edelim yeter illa bir yerlerde oturmayada gerek yok ozellikle luks yerlerde
Soran+1 yılPeki benimle dalgami geciyor acaba
Soran+1 yılYani benimle oynuyor mu
- +1 yıl
Sanmam öyle olsa çoktan giderdi
Soran+1 yılYedekte tutuyordur belki ya da ilerde birseylwr yasama ihtimalini bulunduruyorsa benide birakmak istemiyordur
- +1 yıl
O kadar süre dayanmaz bi erkek emin ol
Soran+1 yılAllah Allah bunun amaci ne ki o zaman yani umrunda degilmjsjm gibi busmuyor etmiyor ama heo o yaziyor ve sabah gormek istedi kafami karistiriyor
Soran+1 yılMisal sabah yazdi dahada yazmıyor gec yaziyor cok geç bazwn hic yazmiyor
- Cinsel Yaşam konusunda 354 cevap paylaştı.
+1 yılAçık açık sorsn sçneden buluşamıyoru diye
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvli olabilir
01 Yorumla
Soran+1 yılOyle degilse
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Sizce bu erkek kendini cinsel anlamda ya da maddi olarak yetersiz mi hissediyor?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat