Ya kendi benliğini inşa ederken sadece başarılarıma focuslandım derken bugün dışarı çıktım taytlı taş gibi bir kız yanımdan geçti ve dayanamadım numarasını aldım yani kendime söz vermiştim 1 ay boyunca hedeflerine odaklanmak için ama yine dayanamadım. Bunu karşı cins çok rahat anlıyor cinsel açıdan yaklaştığımı sizce bu kadar belli etmem gözünde iradesiz erkek imajı mı çizer cinselliğe karşı koymak güç müdür erkek için sizce?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Ne kadar aç olursan ol kadına belli etme ve muhtaçlık hissini kesinlikle verme
geçen bir kıza sordum anonimdi ve samimi olacağına sôz verdi ilk buluşmada iltifat eden erkek açligini belli eder zayıf mıdır diye ya hayır eğer hoşuna gittiyse iltifat etsin bu gerçekten hoşumuza gider insanı bir duydu dedi
Muhtaçlık hissi ile hoşa gidilen kadına davranış arasında bir fark var o dengeden bahsetti kız da sanırım ama yine de iltifat etmekte muhtaçlık mı yoksa kime edicez kime etmicez ne zaman muhtaçlık hissi tadı verir?
5 te 5 kuralını uygula örneğin kıza iltifat ettin kız 6 4 önde hesabı ödedin kız 7 3 önde kız sana iltifat etti 6 4 bu şekilde dengeyi koru ya öyle seymi olur bilmem ne diyebilirsin hem bir kadını nasıl tavlayacağini bir kadına soraman saçma olmuş balığa onu nasıl yakalayacağinı soramazsım balıkçıya sormalişin iki sinide dene hangisinden daha iyi sonuç aldığıma sen karar ver sonra yaz arzulanmak herkesin hoşuna gider iltifat etme demiyorum fakat Türkiye için şunu şöylim ilk iltifat ı sen etme kız ettikten sonra kurala uygun et çünkü 10larca abaza türk erkeği ona durduk yere kaç kere iltifat etti kik bilir türkiyede ortalama hiç bir kadın istemediği sürece yalniz değildir
Bunu yaparsam bu olur diye kurallı konuşmakta bir yere kadar kendimiz olamıyoruz bunu hayata entegre etmek lazım ha oda zorladığı için beni başta bilinçli yazıp sonra alışınca birbirimize kendimi salıveriyorum kendim olmak istediğim için. İltifat etmemeye direnmek ya da bir şeyleri kontrollü yapmak antipatik duruma dönüşüyor bu arada ilk iltifatı nasıl aldın bana hep ben ettikten sonra alıyorum ben 😂
Tamam bildiğin gibi yap 👍
sonda soru sordum
İltifat almak derken kızlar erkekler gibi etmez zaten çok yakişiklisin falan yerine tişörtün çok güzel ya da sana yakişmış der kendini bir konuda az bisey geliştirmişsen ordanda alabilirsin misal spor yapıyorsan onunla alakalı ben spordan aldım yani sana dediğim gibi iliskiler onu çok sevim iltifat edim bilmem ne toz penbe olsun istiyoruz keşke öyle olsa zaten içinden geldiğinde gerçekten iltifat kesinlikle etmelisin ama bos iltifat çok etme istdediğin gibi davranma demiyorum kendin ol çok kasma fakat 5 te 5 kuralı şunu sağliyor hep sen bir şeyler verirsen degersizlesir ve saygınlığina darbe alabilirsin bu degede bize yardımcı oluyor aklının bi kösesinde kalsın
Kuralın güzelmiş not ettim, peki kısa yazan takipçisi bol egolu kızlar için ne diyorsun vakit kaybı mı bunların da tılsımı var mı
Kız o giysiyi giyerek cinsel açlığını sana ne kadar belli ediyorsa sen de o kadar belli ediyorsun
Hah işte aradıgım yorum tayt giyen kız cinsel açlik mi çekiyor ve bazı taytlı kızlar gösterip vermeyen cinsten onlar neyin peşinde peki
Kadınlar biz erkekler gibi değil, bu şekilde tatmin oluyor vermesine gerek yok. Alacağını almış zaten
Aynen öyle ve buna sebep olan şey babalarından alamadiği ilgi eksikliğiymiş bu eksik duygularını gidermek için vücudunu teşhir ediyor
Tayt giyip alacağini alan ve erkeğede vermeyen kız basit mıdır karakter olarak sağlikli bir kız mıdır?
Basittir bence
Numarasını nasıl aldın?
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!